Ouuff!

Äntligen är jag klar med examinationen, det känns som om jag är en snudd på allsmäktig! Den enda oroligheten jag står framför i den här kursen då är att bli godkänd, vilket jag fortfarande hoppas att ni alla håller tummarna för, hähä. Så imorgon blir det alltså bara att ta det lugnt med allt, gud så skönt. Fast då ska jag in till stan och fika med den gamla kurskamraten Lina och byta böcker med varandra över en cocoslatte, juuummy!

Igår var jag ju på fotomässan och där införskaffade jag mig en silverreflexskärm, så jag hade tänkt att jag skulle fota lite med den, men upptäckte att det var väldigt svårt att hålla i den, samtidigt som jag skulle fota mig själv. Sååå, jag får helt enkelt leta upp en frivillig som vill vara med på foto, finns det någon där ute? ^^

Bilder med reflexskärmen får helt enkelt vänta ett tag, antingen tills jag fått in tekniken eller tills någon frivillig dyker upp, höhö!

Men vad ska man göra nu då? Kanske skulle röra på arslet och gå till affären för att införskaffa mjölk och mat... Hmm!


Hääjåhåå parta påå

Oväntat att jag vaknar runt 8, trots att jag somna vid typ halv fyra någonting, sååå vem fan behöver sömn? Gårdagen var sjukt kul, trevlig och mysig! Det började med att käka på Saddle and sabre, första anhalten i Jessifirandet, där det serverades himlagod mat! Jag tog en hamburgare, och nom nom nom, den var värd varenda krona, rekomenderas verkligen! Trots att servitrisen var sjukt bitter, men sällskapet var så bra så att det vägde helt över i skålen för plus ;)

Sen gick jag, Jessi och Sara vidare till Harrys, där det först tog ett tag att få en sittplats, men vi knep åt en när vi såg att några gick och där satt vi nästan hela kvällen. På Harrys är det ju i princip alltid kul, och trots att det verkligen var fullproppat (vilket jag oftast hatar) så hade vi det sjukt kul ändå. 

På bussresan hem så började vi snacka med två 18-åriga grabbar, den ena lagom överförfriskad som hela tiden sa "Han kan ju inte köra! Han som kör bussen är full, han ska inte köra!", busschauffören blev bitter då några prompt skulle trycka på stoppknappen vid varje hållplats. När det faktiskt var en person som skulle gå av, då vägrar han att överhuvudtaget stanna, varpå i princip hela bussen skriker "STAAANNARÅÅÅ!" hähähä. Hon fick i alla fall gå av på busstationen efter. Menee, sen hade tyvärr Saras kille problem att komma och hämta dem, för mycket snö och ute i ingenstans är ingen bra kombo, så de fick vänta hemma hos oss ett tag, men jag somna innan de gick, sömnig det var jag jaa... Och ändå lyckades jag bara sova i cirka fyra timmar och "snart" är det dags för fotomässan! :D




Så bjuder jag på en finbild på das wunderbara födelsedagsbarn, för hon fyller faktiskt år idag! :D Grattis grattis grattis! :D

Hähä

Snart bär det av mot stan, där det blir middag med Jässi och hennes familj :D Sen blir det partyyy! Just nu är jag inte så sugen på det sistnämnda, men det brukar oftast vara då det blir roligt, aaaight? ;p

Jag sitter i alla fall här, helt färdigspacklad, duschad, ombytt och jaaa, helt klar. Så nu är det bara att invänta att klockan ska slå 15:50 då det är dags att gå till bussen. Yes, jag är en tidspessimist, därför har jag redan varit klar i sisådär en timme eller två, men bättre att vara tidig än seeen! För fint folk kommer faktiskt inte sen, de som kommer sent är bara respektlösa, enligt min mening då.

Jag har inte fotat på hur länge som helst, det känns som om jag svikit min kära kamera :( Det kanske är dags att damma av den lite en stund och låta den känna sig uppskattad! Tjingeling

Hej hååå!

Nu sitter jag med examinationen, och det känns som om allt bara flyter på, inga direkta svårigheter alltså. Det är naaajs! Såå, mitt mål är väl att bli klar med ungefär halva idag, så är det bara att fylla i resten imorgon och på måndag, då har jag dessutom tid för lite finslipning, eftersom den inte ska vara inne förrän på tisdag, senast 22.00. Mhmm, sen är kursen avklarad, förutsatt att det blev godkänt på VFU-rapporten och att examinationen blir det då. Men, man får väl leva på hoppet så länge ;)

Nu är det 647 ord skrivna på examinationen, bara MAX 2153 ord kvar, alltså räcker det säkert med 1500 ord till om jag vill det, så jag har väl nästan gjort en tredjedel redan. Ohoo! Naam naam! Fast ja... jag måste ju få meeed allt också, jag har ju bara skrivit om 1800-talet än så länge, sen gäller det att skriva om 1950-talet och 1990-talet också. Så jag tror att jag kommer hamna ganska så nära 2800 ord ändå.

Ikväll blir det party med Jässiiii som fyller år imorgon :D Grattis i förskott till henne!

Nu blir det till att gå tillbaka till pluggandet, tjingalooong!

Woop wooop!




Yeees, så här ser mitt schema ut för de närmsta tre veckorna, vad jag vet än så länge iaf, höhö! Så är ju halva denna dag avklarad och det känns så naaajs! Redovisningen är över, nu blir det till att bita på naglarna i väntan på att få resultatet, och min magkänsla säger att vi blir underkända. Men ni får hålla tummarna ändå tycker jag!

Just nu kokar jag potatis, det ska bli till att äta potatismos och prinskorv, nomnom! Sen ska jag nog sätta mig och plugga en stund, tror jag... Jag får se om jag orkar, men det lutar väl åt att jag inte kommer orka, ja och då blir det ju helt enkelt något annat jag sysselsätter mig med också.

Fasiken vad det har snöat de här senaste dagarna, hoppas att det kommer MEEEER och att det får ligga kvar till jul, det är ju trots allt bara 28 dagar kvar! Jag funtar på att baka lite i helgen, tror jag... Kanske knäck, eller lussebullar... eller.... SAFFRANSGLAAAASS :D

Nu måste jag checka potatisen, tjiiing!


Pöööngt!

Pluggets vecka, kan man ju säga. Tjatigt, men whataheck! Idag blir det till att köra igång ännu mer med examinationen, plocka ut det som behövs sen måste jag fan börja skriva på den också. Men det ska nog gå relativt smärtfritt hoppas jag, fast allt hänger ju dock på examinatorn, seminarieledaren vi har är ju inte direkt den bästa som finns, vilket jag, Amanda och Kimberly snackade ganska friskt om igår. Ingen utav oss gillar henne sådär överdrivet mycket, hon kan inte ens hålla i ett skapligt seminarium. Våra seminarium ska vara till för att vi ska diskutera, men gör vi det? Nej, inte så överdrivet mycket, hon pratar väldigt mycket... Om irrelevanta saker också, eller så står hon bakom sin datorskärm och pratar så jävla monotont att man nästan somnar. Som tur är så är det bara ett seminarium kvar, och det är till för redovisning. Vi får se hur det blir, om hon kan hålla munnen stängd så länge att alla redovisningar blir gjorda. Fast det skulle ju i och för sig vara väldigt skönt att slippa det, hon kan ju inte direkt kugga oss om vi inte genomför vår redovisning då, höhö!

Åhjo, det här är jätteroligt för er att läsa, verkligen! Jag kanske skulle bespara er den tid det tar att gå in här och läsa sådana här tråkiga inlägg, genom att kanske skippa nya inlägg de dagar jag bara tillägnar plugg, maha ;p


Ouuf!

VILKEN JÄVLA BEFRIELSE! Åååh, det känns totalt jävla underbart! VFU-rapporten och PPP:n till redovisningen är klar, nu är det bara examinationen kvar, det känns som att jag svävar runt bland rosa fluffiga sockervaddsmoln. Examinationen gör jag förhoppningsvis färdig på ett kick, har bara två texter att gå igenom, sen är det bara att köra, mhmm! Vad skönt att jag har hela morgondagen och måndag på mig att göra skiten, ännu mer om man räknar med helgen, lovläääy!

Resten av dagen ska jag nog bara njuta, hellyeaas!

Bara för det bjuder jag på en bild på Linas gosejycke, och du som lägger ut en jävla massa råttgift i hundrastgårdar runtomkring i kommunen, skulle jag se dig så skulle du då fan inte möta mitt glada jag, du kan dra åt helvetet!

Gööh

Nu är jag skapligt skoltrött och jag känner mig totalt likgiltig inför både VFU-rapport och examinationen, meen jag måste ju... Jag hoppas att vi åtminstone blir klara med VFU-rapporten idag, så man kan förbereda lite inför redovisningen på fredag. Jäkla helvete, jag vill bara att det ska vara den 21 december nu, då får vi iaf nästan tre veckors ledighet.

Fan vad tjat det blivit om plugg de senaste dagarna! Hähä, och det kommer det bli fram till på tisdag, så det så! :D

Lite uppehåll blir det dock med plugget i helgen, för på lördag så ska Jessi firas, och på söndag ska jag på fotomässan! Partö partö! ;D

Yäääs

Idag blir det storplugg, myyycket att göra! Har snart gått igenom första examinationsfrågan i en bok i alla fall, söööck! Menee, det ska nog gå, jag ska fan bara slafsa ihop det här och hoppas på det bästa tror jag, jag orkar inte anstränga mig på den här kursen, den känns så meningslös! Oooh nu snöar det ser jag :D Hähä infliiiik!

Näe, mot studierna och viiiidare!


Mihii!

Idag fick jag ett plötsligt infall i affären, jag sa "nu ska jag fan göra en julgrupp!", sagt och gjort! Nu är den klar, eller ja nästan i alla fall, men jag ska väl fortsätta med lite mer dekorationer i den, men det får bli någon annan dag när det är inskaffat. Jag sysselsätter mig alltså helst med allt annat än att plugga just nu, menee, det tycker inte jag gör någonting. Det är ju trots allt bara en vecka kvar till första advent, då kan jag lika gärna tjuvstarta lite. Sådeså!

Annars har jag och killen bara åkt runt med mina föräldrar till olika möbelbutiker idag. Usch, egentligen borde man väl inte det när pengarna lyser med sin frånvaro i plånboken och jag verkligen ÄLSKAR allt vad inredning heter. Hittade en vägglampa som jag jättegärna vill ha, men i och med att den kostade 600 kr och att vi behöver två stycken, då jag tänkte att vi skulle byta ut våra förskräckliga sänglampor vi har nu. Det får helt enkelt bli i ett annat liv, eller ja, om några månader åtminstone. Men, nu ska jag inte vara bitter!

Istället bjuder jag på en bild på den icke färdiga julgruppen, höhö!


Tröttmooos

Nu ligger jag i soffan och känner mig halvt död. Vaknade vid sju imorse som den morgonmänniska jag är, sen var det tänkt att vi skulle lira badminton, men vi var bara tre stycken och hittade inte en fjärde person som ville eller kunde haka på. Så det blev en tripp till Bromma istället, och sen fika hos mina föräldrar. Mer har jag fan inte gjort, var sjukt partysugen, meeen sen försvann det bara, tröökbajs!

Snart ska jag kika på Min bästa väns bröllop men jag lär säkert somna mitt i eller nått, höhö!

Nu ska inte jag tråka ut er längre, och eftersom jag bloggar med mobilen så orkar jag inte knåda fram en trist bild... Sååå tjing!

Att vara eller att icke vara... det är frågan!

Jaa, och frågan gäller alltså om jag ska skaffa mig ett gymkort. Jag fick ett bra förslag på att kunna köpa ett billigt årskort på ett gym, hela 4000 kr mindre än vad det egentligen kostar. Så det är ju en ganska bra deal, bara det att jag aldrig gillat gym så speciellt mycket, men har funderat på att börja med det den senaste tiden, men då på något mindre välbesökt gym. Det här är ju dessvärre rätt stort, men hööömm... What to doooo!?

Det lutar åt att skaffa det faktiskt, för jag saknar energin jag faktiskt får av att träna, och tröttheten också för den delen. Bara det att även om det är billigt, så svider det ändå i plånboken. Det kommer trots allt kosta 2000 kr, och för min plånbok som bara får in 2700 kr i månaden, så känns det rejält. Men det är väl en investering får man väl kanske se det som. Baah, kan någon hjälpa mig att bestämma?

Mooh

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så att jag kan börja laga mat så att den blir färdig till när killen kommer hem, frukostkorv, potatis och pepparotssås, mööms! Dagen har även tillägnats en del plugg, fast mindre än vad jag borde. Börjar känna mig redigt stressad när allt ska vara klart om ungefär en vecka, speciellt eftersom det känns som att jag inte fattar ett skit om hur vi ska gå tillväga för att göra VFU-uppgiften, som dessutom ska redovisas inför de övriga i gruppen, jippiii! Blö...

Det stora ointresset för pluggandet resulterade istället till att jag satte mig vid photoshop och monterade ihop två bilder för att det skulle se bättre ut.



Dessa två monterades ihop och bleev till detta:



Bra eller anus?

Möööh!

Igår jobbade jag på förskolan, vilket jäkla välkomnande jag fick! Flera av barnen sprang fram och kramade mig, och ena ungen stog och hoppa helt i extas, haha åååh, jag skulle vilja ta hem allihopa, de är så underbara! Däremot blev det ju lite förvirring, i och med att ingen från den ordinarie personalen var där, och det var bara jag som varit där innan. Så jag fick "ta befälet" som min handledare sa, även om det inte blev som det brukade och några rutiner blev lite brutna så var det ju ingen som kom blåslagen därifrån, maha.

Nu känns det ju däremot världelöst att jag inte ska dit på VFU igen förrän nästa termin, skolan lurade mig :(

Idag blir det revbensspjäll och coleslaw till middag, nomnom! Så jag måste snart börja fixa med revbensspjällen så de blir riktigt möra och fina ;p

Heppårä!

Skriver lite i bloggen nu i all hast, ska snart bege mig av mot mor och far. Min kära mor fyller nämligen år idag, så det är ju en självklarhet att man ska närvara då! ^^

I lördags var jag och Jessi över hos Johan för filmtittande, som jag skrev i tidigare inlägg har jag för mig. Min film var bra, Johans film var bra, men Jessis film var ju lite sådääär, haha. Men "hon älskar spanska filmer" ;)

Ehm, ja precis, måste väl iväg nu så att jag hinner, men ni får hare gööött! Heej!



Åååh, så får ni den här, bara för att! Tjingelin!

FIFA(N)!

Idag har killen bestämt sig för att han och hans polare ska lira FIFA, fyfan... Så hela lägenheten kommer vara fylld av testosteronstinta FIFA-nördar, no offence. Så jag väljer att fly fältet, jag och Jessi ska över till Johan och kolla film istället, det känns betydligt najsigare än att sitta hemma och lyssna på fulla grabbar som skriker och lirar fotbollsspel.

Annars har jag varit rätt effektiv idag känner jag, jag klarade att läsa mina 40 sidor idag, ohyeaas!

Igår kom även Carro över, så kollade vi på lite film, först Deadline sen Hostel och efter den Hostel II. Jag tror jag såg den första Hostel filmen för fem år sen, meen jag hade glömt allt, såatt... Men alla tre filmer var bra :) Även om jag tror att det skulle blivit en efterföljare på Deadline om inte Brittany Murphy gått och dött bara sådär. Snart kommer ju även Hostel III, deeeni!

Nu ska jag nog bara sitta och vänta in på att Jessi ska komma till Tumba, nu kom alla pågar hit också.

Tjoflens!

Tjuhuu

Igår var jag ute och fotade lite med Malin, lite sådär på kvällskvisten, så det blev rätt många bilder med lång slutartid, hon tog nämligen med sig en ficklampa, håhå! Skrattattacker framkallade de som bara fan, speciellt när Malin stod framför kameran, hon var mycket mer skillad på att göra bra rörelser osv. Hon är numera tantbatman :) Haha det måste vi göra om!




Här har ni tantbatman! Haha, du ser väldigt tandlös ut :D



Och en bild på trafiken över motorvägen, snacka om att många förare blev förbannade, vissa tutade som fan. Ändå hade vi ingen blixt på, jag tror nog mest att de trodde att vi var snutar som sköt laser eller nått ^^ Mohaha!

Muttalainen (nej, mina rubriker har aldrig relevans med texten)

Nu sitter jag och pluggar för fullt (nästan i alla fall) har bara en lite pluggpaus just nu. Jag har bara 16 sidor kvar att gå igenom för att uppnå det 40-tal sidor jag behöver läsa på dag, så det känns skönt. Mer stressad är jag över att överhuvudtaget hinna skriva examinationen och VFU-uppgiften, om två veckor ska VFU-uppgiften vara klar och vi har knappt påbörjat den, och om mindre än tre veckor ska den individuella examinationen vara färdig. Jag spyr nästan på det här! Meeen, det ska nog funka, i värsta fall får jag väl göra omexamination, det är ju inte värre än så :)

Var dessutom på seminarium idag, och det kunde fan inte ha blivit mer världelöst. Läraren borde förstå när det är dags för att ändra lite i upplägget när i princip 20 elever sitter och kollar ner i bordet och halvsover. Näe, det kändes inte givande att åka dit för fem öre, men vad ska man göra? Köra med kompletteringsuppgifterna varje vecka istället (som i princip är exakt likadana som den vanliga uppgiften inför varje seminarium) och skita i att åka dit? Jag övervägde det imorse och kommer med högsta sannolikhet göra det nästa vecka också. Fast jag ska nog klara av att bita ihop ändå, det är ju trots allt bara tre seminarier kvar för den här kursen. Det enda som håller hoppet uppe nu är egentligen att nästa termin verkar innehålla sjukt roliga kurser, och kurskamraterna förstås :)

Neein, back to work! Tjingeling penissving!


Mööh

Nu sitter jag här och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan hänga upp kläderna, sen ska jag på basgruppsdag i mitt VFU-område. Trävligt, trävligt! Läge att fråga efter lite information till VFU-uppgiften, ohyeas!

Efter det blir det kanske en sväng till Eskilstuna, bara haka på killen som ska leverera lite prylar dit, men får se om tiden vill räcka till det. Skulle behöva plugga en del, meen, det kanske man kan göra i bilen då, höhö.

Meningslöst dravel, but whata häck! Dessutom tycker jag att det är übermysigt med snön, men det kunde gärna få vara riktig snö och inte blask ^^

Piiiis aaawt!


Gamla jobbet, ja det saknar man ju lite.


Rövnullstaag

Dagen började ju nästan bra... or not! Drar in till stan för att gå på föreläsning, vi väntar i en halvtimme, han som skulle föreläsa har fortfarande inte kommit. Vi får höra att ingen har fått tag på honom och han har inte skickat in någon sjukanmälan eller så. Så vi drar, bestämmer oss för att börja med VFU-uppgiten. Så långt kommer vi inte direkt, i och med att i princip hela den här kursen är inriktad på grundskolan, och vi har VFU på förskolor alla tre. Tjuhu, eller inte!

Kollar på fakturorna på Telia, en faktura på 960 kr står och lyser OBETALD! Mmmmh, mysigt... Jag som satt en beloppsgräns på 500 kr, in my ass! Ringer till deras kundtjänst, får sitta i kö i en halvtimme. Bruden jag snackade med hade ingen aning om hur det funkade med beloppsgränsen, och tyckte liksom jag att det borde skickas en faktura när det totala beloppet låg på 500 kr. Icke dååå, så är ju inte fallet! Jag anmälde mig till månadsfaktura istället, så nu hoppas jag att kostnaden för skiten åtminstone håller sig nere. Nu betalas det alltså för ett kvartal, trots att jag inte anmält att jag vill betala kvartalsfaktura. Fuck iiiit! Däremot så har jag världens bästa föräldrar! Mamma hade redan öppnat fakturan när jag ringde henne, och lät hemlighetsfull. Hon sa att hon skulle betala den. Även om jag verkligen HATAR att leva på mina föräldrar, så fick hon göra det den här gången, med lovord från mig att när jag börjar jobba så får de igen allt!

NUUUU har jag avreagerat mig lite, och snart är det dags för att göra käk.

Tjingeling!

Tjippong

Skulle gått på föreläsning idag egentligen, men när klasspolarna smsade och sa att de skulle hoppa det och plugga istället, så följde jag samma exempel. Nu sitter jag här, gjort det som ska göras till seminariet på torsdag, och nu funderar jag på om jag ska fortsätta med nästa veckas uppgifter. Fast det suger energi bara att samla ork till det, höhö.

Träningsvärk, det har jag också. Helt sjukt egentligen, eftersom jag inte tränat, men då bevisar det ju att det räcker med vardagliga saker för att bygga upp muskler. Om nu vedhuggning och att släpa grenar och kvistar kan klassas som något vardagligt, menee, vi säger att det är så i alla fall :)

Förresten glömde jag skriva en "rolig" grej igår om vår lilla brasa. Grannen höll på att slänga i massa småflisor, och ville väl lägga det snyggt, men smart att försöka göra det mitt i elden. Handsken började brinna, vilket han inte märkte förrän han skulle klia sig i ögonen. Resultat: han behöver ingen ögonfransböjare nu. Det var hemskt, roligt! Hahaha :D Fast jag skulle nog inte skrattat om det var värre, men det var det ju inte som tur var.

NUUU BLIR DET LUNCH MED FÄRSKPRESSAD JUICE, MHMM!



Så bjuder jag på en old-school-mongobild, bara för att jag saknar gamla tider.

Rökt söndag

Just nu sitter jag här och värmer mig. Jag har varit ute från klockan 10 på morgonen, det har nämligen fälts en massa träd i föreningen idag. Så, jag och killen var ju tvungna att hjälpa till. Tre motorsågar var framme, och alla "pojkar" var helt lyriska. Varför är killar så fascinerade av motordrivna prylar? Jag förstår inte, haha. Eller ja, vissa saker, men motorsågar är ju fan sjukt läskiga! Jag ställde mig gärna några meter ifrån, jag vill inte få en motorsåg i skallen om det blir kast på den. Det är min kära kusin Lina som skrämt upp mig med sina berättelser från sitt gamla gymnasium, fy dig! :p

Det blev i alla fall en liten paus i vedhuggning och allt vad det heter för att grilla lite korv, ohyeaas. Efter det tröttnade jag och försvann upp hit till lägenheten. Jag luktar rökt isbit, mhmm!

Nu ska jag nog pilla lite med annat, sååärä!

hääjpaa

Idag åkte jag och killen över till djurgården för att fota lite, men det blev inte så mycket foto, inga alls faktiskt. Inte där i alla fall, men det blev ju åtminstone en promenad OCH en cocoslatte på Waynes coffé, nom nom nom!

När vi åkte hemåt bestämde vi oss för att stanna på ett annat ställe för att försöka få till några foton, och jaa det blev det ju, men inte så överdrivet många. Intressant va...? Aja, men nu ska jag dela med mig av tre (egentligen två då, men den ena redigerad). Den första är då den redigerade och beskärda bilden utifrån orginalbilden (nr 2).





Sist men inte minst (höhö) en bild killen tog på mig, flaaashigt!


Såja, det får räcka med bildbombning för idag då. Tjiiiiing!

Möömmaaa

Om jag kanske skulle bege mig ut på en fotorunda nu, även om det är soligt. Fast det är ju för att få komma ut lite i den friska luften också, även om inte bilderna blir bäst när solen skiner så är det ju ändå skönt med sol när man är ute och knatar ^^

Jag har ju en prylbög till pojkvän, och även om jag tjatat på honom att han är det. Så kan jag ju faktiskt inte säga att jag är missnöjd med hans köp igår. Det var nämligen en riktig juicepress, och skoja inte vad nöjd jag är med den. Han hade även köpt med sig en jävla massa frukt, så jag ska ge er en liten kort lista på hur de saker vi provade igår smakade:

Grönt äpple - helt okej, men liiite surt
Satsumas - gott!
Banan - blev inte bra alls, blev mer sörja än juice, höhö
Morot - omnomnomnom!!! Absolut bästa!

Jaa, sen provade vi nog inga fler frukter, haha. Men morotsjuice kicks ass! :D Fast... det är ju en grönsak, men äsch på den!

Nu ska jag bege mig ut på en fotolicous rundisch, tjingelingisch!


My precious! Just den däär är inte min, men det är just den kameran och modellen jag har, höhö!

:D

Nu är skolan klar för den här veckan, tjohoo! Eller ja, det blir ju en hel del plugg hemma, men det kan vi bortse lite ifrån, tycker jaag! Det känns i alla fall rätt nice att slippa åka iväg, det sparar jag ju in lite mer än en timme på, i och med att jag slipper åka fram och tillbaka. Höhö!

Idag känner jag mig även ypperligt klaaad. Förskolan jag min VFU på hörde av sig idag, jag ska alltså hoppa in och vikariera om två veckor. Det ska bli så himla kul, jag saknar alla pedagoger och barn där, så det kom en liten tår av lycka i ögonvrån. Hoppas ungarna inte glömt mig, men deeeet lär de ju inte ha gjort, hoho :D

Imorgon ska jag nog fan bege mig ut på en fotorunda om det är ett bra väder för det vill säga. Det känns nämligen som att kameran bara har fått ligga åt sidan så länge, den behöver luftas.

 

Bra pluggdag, faktiskt

Japp, otroligt, för nu kan jag inte säga att jag vill ut med kameran och fota, inte i det här vädret i alla fall. Även om jag älskar att vara ute när det regnar, så känner jag faktiskt för att hoppa det idag, just nu åtminstone. Jag ska fokusera på plugget idag, först och främst, det ska nämligen vara klart imorgon. Varken jag eller Kimberly vet hur vår kurslärare har tänkt sig uppgiften till imorgon. Det står nämligen olika i själva läsanvisningarna och i själva uppgiften som ligger upp på Mondo. Så vi bestämde oss för uppgiften som ligger på Mondo, sen får det bli som det blir helt enkelt. Kompletteringsuppgiften är ju inte direkt överdrivet svår ändå, såatteeh.

Det bästa är att jag bara har några rader kvar att skriva på uppgiften, men måste skumma igenom cirka 100 sidor för att hitta det jag behöver, fast det är ju ingen match, höhö.

Igår var jag på bio med Carro, vi kollade på Himlen är oskyldigt blå, och ja, den var bra.

Just nu känns det mest som att jag tar vilka undanflykter som helst för att inte plugga just exakt nu, men nu måste jag nog ta tag i det sista, det är ju lite dumt att skjuta upp det i det sista. Sååå, TJING!

Jahaapp

Idag började då den andra kursen, och den verkar vara sjukt trist, än så länge i alla fall, nästan så att det suger getröv. Som tur är, så är det bara 15 dagar som vi ska vara i skolan, men sen blir det väl förmodligen det dubbla för att läsa allting som ska läsas. Urk!

Dessutom ska nog ingen skjuta över ansvaret på mig när det gäller att hitta i kommunaltrafiken. Efter föreläsningen på morgonen så skulle vi ta oss mot universitetet, jag tänkte "ääsch alla bussar leder mot universitetet", ja allt kretsar kring mig där jag är liksom, även bussarna. Vilket resulterade i bussen faktiskt inte åkte dit jag ville, snacka om dum buss, och min världsbild krossades, buhu, föreställ er ljudet av glas som krossas. 

När vi åkt tillbaka med bussen bestämde vi oss för att käka först och sen åka till universitetet. Subway stod på menyn, nom nom nom! Sen så kom ju då dilemmat med att ta oss till universitetet. Åhjo, tunnelbanan lyckades också bli ett problem med mitt förvirrade Stockholmssinne. Vi hoppade på fel tunnelbana, resultat; åka tillbaka mot centralen för att byta. Ja, jag vet jag är jävligt hipp. Såå, nästa gång lyssnar jag på er Strängnäsare istället, ni hade mer koll än mig ;P

Nu borde jag egentligen sysselsätta mig med plugg, men jag orkar verkligen inte. Jag har iaf läst 20 sidor idag, men borde egentligen läsa minst 50 till. Att det dessutom har blivit problem med Mondo (läroplattformen) för min del, är ju också kul. Jag kan inte se min gruppsajt, och det känns ju lagom skoj i och med att de uppmanade oss att börja med VFU-uppgifter och allt redan nu. Skoj, skoj!


RSS 2.0