Ohjääs

Idag går jag på långhelg, även om det innebär ett tandläkarbesök imorgon. Nu är det bara en föreläsning och ett seminarium kvar tills det är dags för VFU, det känns så fantastiskt härligt, trots att det är två examinationer som ska göras under den tiden.

Meeeeen! I lördags så träffade jag ju min fina vän Vivvsan, vilket var supersuperkul :D Det blev chili cheese, maskeraddräktsletande och några öl. Snart måste jag verkligen träffa den människan igen. Tacktacktack Vivvsan för en trevlig kväll (även om jag är seg på att uppdatera bloggen). Det är klart att kameran följde med också, sååå jag tog nåååågra kort. Egentligen alldeles för få, men det är väl tanken som räknas, hehe!


Frostbitet

Idag är det en riktig myskyla ute, eller ja... det var åtminstone det imorse när jag var på väg hem. Jag bara älskar allt som har med hösten och vintern att göra, regn är bland det mysigaste som finns. En solig höst- eller vinterdag är bland det härligaste som finns. Jupp... Hursomhelst så valde jag att damma av kameran lite och tog några snabbfoton på frosten.





Idag ska jag även träffa bästaste Vivvsan! Vi befallde varandra att äta chili cheese, kan det bli en bättre dejt eller? Det skulle jag inte kunna tro! Min kamera kommer förmodligen få följa med även då, jag har ju liksom inte träffat människan på... jääävligt länge. Såå, hon får stå ut! :D

Höstmörker

Idag har det varit ett riktigt höstväder, regn och blåst. Jag började dagen med ett besök på min VFU för att prata med min handledare. Fy bubblan vad jag längtar till den sjunde november då jag får träffa alla goa ungar och pedagoger igen! Småbarnen kände ju inte igen mig vad jag märkte, men de äldre barnen blev glada och sprang fram och kramade mig. Gosisar!

Haha, den ena ungen säger "Åh, jag har saknat dig. Jag hade glömt bort hur din röst lät!", hur go kan man va! :D Sånt där får en verkligen att känna att man valt rätt yrke!

Efter det åkte jag hem till Lina för att checka deras nya lägenhet, jag vill också flyttaaa! Någon som har en lägenhet att ge mig? Hehehe.

Senare gick vi ner till centrum för att träffa vår andra kusin över en fika. Fem minuter in i fikan blir det strömavbrott, så efter ett tag kommer personalen och ställer fram ljus på bordet. Möjsigt! Men efter en timme blir alla i centrum utslängda av vakten, jäkla tråkstjärt! Så det var ju bara till att bege sig hem.

Hemma var det också strömavbrott, så det blev till att sitta med levande ljus som enda ljuskälla framför kursböckerna. Att värma på middagen var det ju inte heller något tal om, så det fick bli en smörgåsmiddag. För en halvtimme sen kom strömmen tillbaka, tur var väl det, annars hade jag nog inte lyckats komma upp i tid imorgon.

Japp, det här var min äventyrliga dag, imorgon kommer en ny!


Häppårä

Så, kanske dags för en uppdatering igen. Jag fyllde ju år i fredags, det firades med den obligatoriska smörgåstårtan, som jag inte fick in någon bra bild på. Jag var ju för hungrig ;)

Jag fick presenter också, trots att jag sagt att det räckte med smörgåstårtan. Men nog om det, jag tänkte visa några bilder på lite av det jag fick.
Så fick jag några bodybutter från Bodyshop av brorsans och hans flickvän, dessutom en massa pengar av föräldrarna. Dem spenderades på två koftor, en kjol, strumpbyxor och lite annat smått och gott. Utöver blommorna och godiset som jag fick av killen så gick vi även på restaurang i lördags. Min favorit dessutom, gissa vilken? De serverar Stockholms godaste schnitzel, har nämnt den tidigare ;)

Den söta lilla ängeln fick jag av mormor! :)

It's a hallelujah moment!

Muntliga redovisningen är klar! Nu sitter jag och lyssnar på den näst sista gruppen, vad dum jag är som bloggar nu. Men jag kan inte hjälpa det ;)

Supergulliga klasskamraten Emelie bakade bullar igår och bjöd alla i klassen, jag fick två eftersom jag är födelsedagsbarnet idag, höhö!

Ikväll blir det smörgåstårta, som vi kam äta på det nya matbordet som kom igår. Fina fisken! Bild kan jag bjuda på sen.

Vill även passa på att gratta min kära kusin Lina! :D

Så håller vi alla tummarna för att de dumma värdfolket i Västerås låter Vivvsan få tid, NU! :(

Osammanhängande text, men ni diggare!


En dag som denna

Dagen börjades med jobb, och det var grymt kul att vara tillbaka, om än bara en dag men ändå. Efter det tänkte jag "blää, nu återstår fem timmars plugg hemma då", det gick däremot snabbare än vad jag hade trott, så nu sitter jag här. Färdig och glad! Nu jäklar ska det njutas! Imorgon är det däremot basgruppsdag, vilket känns sjukt tråkigt. Jag hade hellre sovit ut och tagit det lugnt tills dess att vi i gruppen ska träffas för att skriva ihop det sista inför redovisningen på fredag. Ohja, perfekt tajmat att ha en redovisning på min födelsedag. Är det inte basgruppsdag när jag fyller år ja då jävlar är det examination. Men tydligen ska dessa basgruppsdagar läggas ner, var det till nästa termin? AWESOOOOOME! Min blogg får fortsätta vara übertråkig utan bilder ett tag framöver. Nästa vecka kanske jag tar fram kameran, är ledig måndag-onsdag, mmmh! ;)

RSS 2.0