Hejhej

HEEEJ!

Igår sysslade jag med det här:


Jag gjorde alltså biskvier, dem blev riktigt jävla fula... Jag ska aldrig mer använda ICAs bakchoklad. Den fäste inte alls som den skulle och smörkrämen bara smälte. BLÄH! Men nu har jag iaf samlat in bilder till examinationen, härlig examination vaaa? Höhöhö.

Nu har jag bara fördjupningarna kvar, tjuhuuu!

Idag har jag en sådan grym träningsvärk efter lördagens boxpass med Carro. Inte gav den med sig efter dagens träning heller. Idag blev den intervallträning på löpbandet i 35 minuter. Nästa gång satsar jag nog på att köra en timme iaf, det var ju så sjukt mycket skönare än att bara köra vanlig löpning.

Sååå, då lyckades man få med både onyttigheter och nyttigheter i ett och samma inlägg, skillat. Nu vill jag bara att det ska bli torsdag, då jäklar blir det en njutdag. Först massage och bad på ett spa i staden med killen, och sedan middag med hans päron. Najselibajs!

Snart måste jag börja packa lite kläder och skit för att åka till honom, meeen... måste.samla.kraft.först. Är inte så pepp på att åka den sävliga bussresan på en timme just nu.


EEEEHM.... HEJDÅ

Okejråå

Förra veckan var det ju som sagt jobbdags och i söndags kom förkylningen, som väntat. Haha! Barnbaskiluuusker... Så den här veckan har jag varit halvt utslagen, har inte orkar göra mycket mer än åka till plugget fram och tillbaka, idag har jag iaf varit ledig så nu känner jag mig något bättre. Men det verkar som att jag smittat killen istället, så det får bli till att ta hand om honom i helgen antar jag, föööör "Ni kvinnor snackar om att föda barn... då ska ni bara veta hur det är när en kille är riktigt förkyld" ;)

Så snart är det dags att gå till bussen. Fan vad jag längtar tills jag och killen kan flytta ihop, känns ju så grymt trist att kuska fram och tillbaka! Men så fort jag är klar med utbildningen (nåja, nästan iaf) så flyr vi Stockholm, hohoho, underbart!

Justejustejuste, blev sjukt chockad när jag fick tillbaka betyget på den senaste AUO-kursen. Ett jäkla A! Jag som verkligen trodde att det skulle gå åt helvetet, på riktigt. Jag ska fan alltid börja tänka så och bara babbla ner massa skit, det har ju visat sig att det är de tentorna som blir "bäst". Höhö!

Nuuuu måste jag ordna det sista och åka! HEEEEJ


Och JUSTE, jag längtar till sommaren också. Sommar, sommar, sommaaaar!


RSS 2.0