tröttmössa.com

Jag är sjukt seg idag, vaknade vid kvart i tolv, och det hör fan inte till vanligheten hos mig. Så idag har det varit en riktig segdag, så snart blir det till att inta liggläge i soffan och kika på en rulle. Robin Hood blir det. Så snart blir det till att ta farväl av datorn för en stund i alla fall.

Hare gött, heej!

Sisådärja

Det skulle bli vääärsta party idag (eller igår då)... Trodde jag, men det blev det väl inte riktigt. Det är helt sjukt när man varit taggad i över en vecka, att det när dagen verkligen kommer bara blir trötthet och segt. Eller ja, det var ju jättetrevligt, men inte riktigt party som det var tänkt, haha. Men det var verkligen sjukt trevligt att träffa Vivvsan igen, en stor sensation att vi träffats två gånger inom loppet av ett halvår :D Och även att träffa kurspolarna utanför skolan.

De två kurskamraterna hoppade av vår festlighet och åkte vidare, och jag, Vivvsan och Sofie åkte vidare in mot stan. Vi knatade in på Harrys, gick till baren, köpte det vi skulle. Ställde oss ute, för att överhuvudtaget kunna röra på oss, jag fick öl över mig av en brud som ramla. Vi drack upp det vi hade och begav oss hemåt. När jag sitter och väntar på att mitt tåg ska komma så kommer det någon lirare och sätter sig bredvid mig, knuffar mig lite på armen och frågar om tåget går dit han ska, jag svarar såklart. Då vill han plötsligt börja prata om allt mellan himmel och jord, frågar om jag tror på karma och frågar vad jag då vill återfödas till? Haha! Sen börjar jäkeln prata om politik, då tänkte jag bara "baaah", och jag som inte kan ljuga eller något säger ju vad jag röstade på när han frågade. Oväntat nog så gav det inte någon negativ respons, snarare tvärtom. Det var ju lite kul. När tåget väl kom så frågade han faktiskt vart han skulle sätta sig, han ville inte vara jobbig, som han sa det, och sa att jag sätter mig här på andra sidan, det är bara att sätta dig här om du vill snacka skit. Otippat, jotack! Men, det gjorde jag ju inte, han somnade ändå, mahaha.

Och nu bjuder jag på två utav alla de sju bilder jag tog ikväll, höhö!

 


Höhö

Sånt här roar man sig medan man inväntar kvällen, narrar sig själv, ohyeas. Och bilden är inte alls gjord i PS, jag lovar att vi är trillingar. Pråmiiizzzz!

Näe usch, jag är verkligen sjukt uttråkad, vilket kanske märkts, menee... Det får man väl ta när kvällen ska bli sanslöst rolig? ;)

Hehehe

Snor denna lista från Lina, bara för att jag inte orkar göra mig iordning riktigt än.

Vad gjorde du kl 08 imorse: duschade
Vad gjorde du för 15 min sedan: pillade på bloggdesignen 
Det sista du sa högt: puss hej!
Det senaste någon sa till dig: puuuss
Vad har du druckit idag: oboyoyoy
Vad var det senaste du åt: mackor
Vad var det senaste du köpte: mat
Vad är det för färg på din ytterdörr: mörkbrun
Vad är det för väder hos dig nu: mulet
Godaste glassmaken: vanilj 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: det kanske är möjligt
Sover du tungt: jag tror det?
Drömmer du mardrömmar: det kan väl hända 
Trivs du med ditt jobb: jag jobbar inte, sörrö
Favoritklädsel: lodismjukisar
Favoritlåt just nu: just nu lyssnar jag på The kings of Nuthin' - Rhythm and booze, så får bli den
Vad ser du om du tittar till höger: en monsterdator 
Vad gör dig glad just nu: just precis nu, att den första kursen snart är avklarad
Vad ska du göra härnäst: göra mig iordning för att gå till plugget
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: klaad
Favoritgodis: choklad
Kläder just nu: leggings och tunika
Sommarplaner: typ... försöka jobba?
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: morgon
Är du kittlig: jepp
Stjärntecken: våg
Äckligaste insekten: alla är lika gosiga, men fästingar kanske är lite onödiga
Längtar du mest efter just nu: att klockan ska slå 16:00


Sådärråå

Det får duga så länge iaf, det är fortfarande lite småpill kvar, men whatevah :D

:D

Idag är det sista dagen på första kursen! Ni får fasiken hålla tummarna på att jag klarar den muntliga examinationen idag, annars jeklar! ;) Nästa kurs ser jag däremot inte fram emot sådär överdrivet mycket, den verkar vara rätt trist, men det är väl bara att gilla läget antar jag. Den är ju trots allt bara på en månad, haha.

Jag har pillat lite med designen i testbloggen lite, så det kommer snart upp en ny design. Men just nu får ni stå ut med denna ett tag till, tills jag är helt färdig. Kanske ska sätta mig lite nu, men risken finns ju att jag fastnar och kanske missar bussen. Larm på mobilen it is.

Todeloo!

Tjoflöjt!

Dagen flöt på braaa! Jag har skrivit klart hela examinationen nu, så det är väl bara att sätta igång med läsningen inför måndag snart. Meen, det får nog vänta till imorgon i alla fall.

Idag kom även Carrolutten över, trots lite tjafs på morgonen. Men jag är verkligen superglad att hon plötsligt plingar på, vilken överraskning, det uppskattas. Göllönge det där! :)

Nu sitter hon och kollar på DHW. Meen, eftersom jag typ inte alls gillar det programmet så satte jag mig här. Så äär det! Och nu ska jag pilla lite på designen ^^

Tjingflopp dinkelsnopp

Plööögg

Nu sitter jag och råpluggar, det går helt okej, men nu börjar det bli tråkigt igen. Blö! Meneee, jag har ända fram till torsdag på mig, så jag hinner ju, utan tvekan. Det är bara en fråga kvar som kanske tar en halvtimme att svara på max. Men hur kommer det sig att motivationen oftast når botten när man har så lite kvar? Säkert något psykologiskt skit, höhö.

Jag var som sagt ute på en fotorunda innan, men fick ingen direkt bild som blev sådär bra som man bara fastnar för. Men kanske lägger upp någon bild senare när jag bytt över till den andra datorn, we'll see!

Igår bestämde jag mig för att jag skulle äta lax idag, och idag hittade jag ett recept som såg gott ut... Laxpasta. Men, det var det inte. Ätligt kanske, några tuggor i alla fall, men sen ville jag inte ha mer. Så, prova inte den, det smakade dillstuvad potatis, och jag gillar inte det :)


Sweet pluggeloo! Snart över för den här kursen! Tjoho, partyrajrajfredag på den!


Måndag morgon...

... och jag är hemma! Det känns som att det var en evighet sen, helgen gick så jäkla fort, och idag sitter jag bara hemma och skriver rent för den sista examinationen. Jag har bara en och en halv fråga kvar att besvara, men jag orkar verkligen inte nu. Jag ska nog bege mig ut på en fotorunda istället och filosofera lite.

I lördags var vi på middag hos svärföräldrarna, där även killens kusiner från Schweiz var på besök. Vi fick en jättegod räkcocktail till förrättt, nom nom nom! Och fläskfilégryta till huvudrätt, nooooom! Hähä! Sen somnade vi nästan i soffan, och bestämde oss för att åka hem.

Igår var vi på kalas hos killens kusinbarn, där blev det tacos och glass. Det här har varit en riktig äta-god-mat-helg :D Mer sånt åt folket!

På torsdag är det även sista dagen på den här kursen, så det blir muntlig examination och kursutvärdering, tjoho! Och på fredag blir det partyy för hela slanten, med några i klassen, det måste ju firas att första kursen är avklarad. På lördag ska jag över till två vänner på middag, och dem har jag inte träffat på en evighet. Typ, sju månader! Det är ju nästan sjukt, tiden går för fort, och man tar inte tillvara på den :(

Nu ska jag göra annat, och mer pill på bloggdesignen blir det någon annan gång. Kanske idag, kanske imorgon... höhö! Heeeippa!


Tjipp

Nu har jag pillat lite på bloggdesignen, men jag är inte riktigt färdig än, och nu tänkte jag faktiskt ta en paus i allt pill och äta frukost. Såå hinner kanske med mer senare idag, får se... Whatevah :D

Nuuuu frulle!

Snödag

Idag var det sista dagen på VFUn, vilket kändes trist. De frågade dock om jag kunde hoppa in och vikariera den 16 november, så måste kolla upp schemat för nästa kurs om det går eller inte. Annars kommer jag ju tillbaka dit i slutet av november, även om det bara är tre dagar då.

Det var hur kul som helst imorse, när barnen var ute på gården och började göra snögubbar, så undebart! Jag kommer sakna dem små liven så mycket, och personalen också för den delen. Åhåå, hjärtskärande :(

Jag, killen och Jessi åkte iväg till Heron City för att käka mat för någon timme sen. På vägen hem så hände det, som det förmodligen hänt för många andra idag, vi krockade. Suck! Riktigt pissigt, men jag hade någon skum magkänsla av att något sånt skulle hända idag. Killen råkade köra in i en stackare, som tvärnitade när h*n skulle köra ut på en annan väg. Sånt händer, och det var tur att killen han ställa sig på bromsen så att det bara blev en liten smärre kyss. Det blev inga större skador på killens bil, bara lite lackskador och dimmljuset pajade väl. Vet dock inte hur det ser ut i dagsljus, men jag hoppas att det inte är värre än så.

När vi var på Heron City såg jag även att Hemtex hade en alldeles mysig rea, så jag bestämde mig för att vi skulle gå in. Ut kom vi med tre handdukar och ett överkast, som jag har längtat efter ett överkast. Det blev fiiint i sovrummet nu, om man bortser från väggarna och garderoberna i alla fall, höhö!


Där är godingen, jag "orkade" inte ta ett kort på det och lägga upp. Eller så kanske det var för att jag ville att ni skulle slippa se hur det i övrigt ser ut i sovrummet, jag skonar er det ;)

Nu ska vi nog glo på en film, tjingaloong


Lycka!

När jag gick upp för en stund sedan så kollade jag ut genom fönstret, och det snöööa! Ååh, så underbart! Nu funderar jag på om jag ska väcka killen och fråga om han kan skjutsa över mig till föräldrarna för att hämta mina vinterskor, halsduken och en mössa. Men först måste jag dricka upp mitt tee!

Idag är det sista dagen på VFUn, för den här gången :( åh, kommer sakna dem!

Håhej

Just nu ligger jag i en nybäddad säng och är nyduschad, det finns fan inget bättre! Plus att jag har sovmorgon imorgon, jag kan sova ända till sju, det är fan grejer det. 

Idag har det varit ytterligare en underbar dag på förskolan, bortsett från mellanmålet. En kille (som är helt tokig i äpplen) tuggade inte äpplet tillräckligt, vilket resulterade i att stackaren kräktes upp det, stackarn :(

Men nu ska jag fortsätta kolla på Navy CIS, tjingeling! :D

Yes

Nyss hemkommen från VFU:n, sitter och snörvlar lite i soffan. Har blivit smittad av lite barnbaciller under VFU:n, så det är bara att kurera sig. Men det är i alla fall förbannat kul, jag trivs som fan! På onsdag ska jag även få vara med på ett kvällsmöte med alla förskollärare från rektorsområdet (vad jag förstått det som). Det ska bli intressant att få ta del av all information, det är tydligen väldigt mycket som händer just nu. Det roligaste är att det var biträdande rektor själv som föreslog att jag skulle vara med, till min handledare. Och jag har fått otroligt bra omdöme av min handledare, det är verkligen guld värt! Näe, den förskolan är verkligen ett ställe jag mer än gärna skulle vilja jobba på, både personal och barn är sjukt underbara.

Nu funderar jag på om jag ska göra om bloggdesignen på den här, den ser rätt trist ut... faktiskt.

Jag får inte röja identiteten på någon ur personalen, och absolut inte något av barnen. Då helst inte vart jag har min VFU heller. Så därför kan jag ju inte bjuda på någon bild som alls kan kopplas med den förskolan, så jag skippar en bild på det idag. Men jag kan bjuda på en annan ;p


Humm

Jag funderar på om jag ska gå över till den här bloggen igen... Men det känns ju sisådär, hoppa fram och tillbaka hela tiden som värsta pajasen. Men jag blir ju aldrig nöjd? Dessutom har jag ju noll blogglust sen... ptja, två år tillbaka? Haha! Men hursom, jag vill ha ett ställe att lägga upp lite bilder och så. Jag har ju trots allt kirrat en bra kamera, som framgår i det tidigare inlägget, och när jag fyllde år fick jag dessutom ett makroobjektiv. Så, varför inte? Att jag dessutom alltid har föredragit blogg.se framför de andra sidorna jag använt så borde jag väl komma tillbaka? Jaa, det tycker jag nog. Nu har jag ju inte samma problem med att bara sitta vid mobilen varje gång jag ska gå ut på nätet, jag köpte ju nämligen en egen dator för inte så länge sedan. Så undanflykter finns ju inte riktigt nu. Scheisse, jag låter som värsta materialisten och kapitalisten... köpa, köpa, köpa!

Ja, nu har ni sett mig bolla lite med mina känslor för hur jag ska göra. Men det väger åt det här hållet faktiskt, en ny blogg tänker jag ju inte skapa, jag har redan 140 tusen ^^




Ni får en bild på en lite minisnigel,
slemmandes på ett höstlöv ^^


RSS 2.0