Vår?

Idag har verkligen våren legat i luften, det har varit så sjukt härligt, både varmt och soligt. Så jag och Carro passade på att köpa en varsin kaffe och sätta oss ute i solen efter träningen idag, helt otroligt underbart måste jag säga!

Nu sitter jag här och njuter av att vara ledig, inget krav på att läsa någon kurslitteratur idag, ååhååå!

I måndags passade jag på att handla lite från en inredningsbutik som strax ska stänga igen, allting i butiken var det 50 % på, så jag "sparade" in 240 kronor. Jag tycker om när det är såååå! :D

Här är iaf bilder på tramset:






Alltså blev det en lykta, ett sånt där ord och en dörrkrok (nu slipper min morgonrock och annat skräp ligga på golvet eller i soffan, hähä).

I fredags fick jag även min nya telefon köpt, helt underbart! Nu slipper jag bli irriterad på att mobilen hakar upp sig. Sååå, väldans tack till Carro som orkade med att gå runt och vänta med mig! :D Däremot kan ju telia ta sig någonstans, jag frågade ju som sagt om det gick att få ett förmånligt pris på telefonen om jag förlängde mitt abonnemang. Mmm, jo visst! Försäljaren sa "Ja, det går det absolut 350 kr i månaden kan du få betala om du förlänger det med 24 månader", jag frågar då vad det kostar om jag vill betala hela mobilen direkt, "jaaa, det blir 5200 då". Jag sa tack och adjö och att det lönade sig mer om jag köpte den på elgiganten eller någon annan butik. Så jag betalade "bara" 4900 för den, HA!


Just nu älskar jag den i alla fall, och hoppas att jag gör det ett tag till åtminstone.
Materialist, javissst... Hehehehe!


Varma fredag!

Idag är det riktigt härligt ute, inte för att jag har varit ute sådär överdrivet mycket då... Men i alla fall, termometern visade på närmare 14 grader (visserligen i solen), härligt härligt!

Om någon/några timmar ska jag iväg och försöka flirta till mig en mobil hos Telia. Det borde väl gå, eller åtminstone få ett bättre pris om man förlänger sitt abonnemang? Annars är de fan bajs, då ska jag hota med att byta till annan operatör, hohoho! Så nu väntar jag bara på att Carro ska bli färdig med städningen, hon ska vara mitt mentala stöd idag, haha! Kanske skulle jag låta henne kriga åt mig, hon är mycket bättre på det?

Jaja, annars har dagen varit sjuk oproduktiv. Har inte pluggat ett skit, jag försökte läsa lite tidigare, men det gick verkligen inte. Så istället bjuder jag på en bild på den sötaste ungen, Linas unge, mmhmmm! :)


Vårig torsdag

Nu sitter jag här och försöker ta mig i kragen, måste få lite plugg gjort så att inte all läsning blir kvar till sista dagen (måndag). Har bara 300 sidor kvar, komigenkomigenkomigen! Lite pepptalk så här på en underbart solig torsdag.

Det här vädret gör en ju bara så fruktansvärt glad, det är så vårigt! All snö börjar försvinna och det är bar backe på många ställen. Förutom utanför oss då, här ligger ju snön alltid kvar någon månad efter att den försvunnit på alla andra ställen. Men deeet gör inget! Jag håller tummarna för att det inte blir något "bakslag" i år, våren kan gärna få komma så här pang bom!

Idag har jag dessutom en redig jäkla träningsvärk, det märks att jag inte stått på löpbandet på ett bra tag, det är ju helt andra muskler som tränas! Kanske skulle ta och variera mig lite nu mellan mitt och Carros schema. Snart är det dags för cyklingen som jag verkligen inte ser fram emot, det finns bara tre cyklar på gymmet som vi kan använda oss av. Dessutom ska vi köra 17 km tre gånger i veckan, jag kommer dö! Mina knän kommer dö... Meeeeeen, igår unnade vi oss en semla efter träningen, kör vi på det efter varje träningspass så kommer motivationen ligga på topp, hohoho!


Förra året såg det ut så här den 8 mars, japp det är en parkbänk!
Har som vanligt inte tagit några nya bilder, skäms på mig.


Tråkig måndag

Uhuhuuuu, mina ögon går i kors... Håller på att läsa igenom texter från skolverket, jag hatar att sitta och läsa från en skärm, det mördar verkligen ögonen. Meeeen, det är bara två texter kvar att läsa á ~60 sidor. Det kaaanske jag klarar av, annars får jag väl skumläsa bara för att ha lite i skallen inför morgondagens seminarium. Har ju två kapitel att läsa ur en bok också. Japp, det är jag... Alltid ute i sista stund, men det är så det ska vara.

I helgen har jag och killen inte gjort ett piss, vi har bara slappat och varit riktiga soffpotatisar, eller ja... Han tränade åtminstone i lördags, inte jag BUUUH! Igår blev vi däremot bjudna på dovhjortsgryta av hans föräldrar, nomnomnom, det sitter aldrig fel.

Jag känner mig gammal... Som fan! Sitter och kollar på Hemnet väldigt ofta och suktar efter egen villa. Någon dag (allt för långt fram i tiden) då jävlar ska jag ha mitt hus. Med hundar, helst flera stycken. Barn, givetvis (hoppas jag). Och en feeeeet jävla VOLVO! Jag ska fanimej bli en riktig Svensson, som alla verkar hata nu för tiden. Vad är det för problem att leva old fashion? Jag skulle inte säga nej till att bli hemmafru och ta hand om alla ungar, men det funkar ju tyvärr inte i dagens samhälle, åtminstone inte om man ska kunna leva någorlunda bra med mat på bordet varje dag och tak över huvudet. Jaaaajaaa!

Nu ska jag återgå till mitt plugg. Sen kommer jag se ut så här:




Härliga fredag

Började dagen med lite träning, förbättring på 7 sekunder på 5 km. Vilket är naaajs! Nu är jag däremot helt slut, orkar knappt resa mig upp, men måste snart börja göra mig i ordning och packa lite kläder, ska nämligen till killen snart.

Snart måste jag skaffa ny telefon, min börjar ge upp mer och mer. Ibland går det inte ens att komma in på meddelanden, sjukt störande! Men det får väl antagligen bli nästa vecka, fattas 500 kr för att jag ska kunna köpa den jag hade tänkt mig. Sen blir det bannemig bara till att snåla, snåla, snåla! Jag måste göra mig av med de pengar jag lagt in i semestersparandet. Så nu får man verkligen hoppas att man får tillbaka pengar på skatten, fan vad jobbigt det blir annars.

Nääe, om man skulle börja röra på fläsket kanske!



Jagvillhasommar.nu pliiizz!


En torsdag

Soliga torsdag, vackra torsdag! Kyligt är det, men allt är okej så länge solen skiner. "Snart" ska jag åka iväg till första seminariet för den här kursen, det kommer väl förmodligen bara vara registrering så man kan hoppas på att få gå hem lite tidigare.

Nu är jobb kirrat över påsklovet också hoppas jag, det verkade okej åtminstone. Lite klirr i kassan behövs verkligen i maj, annars blir det till att snåla på 1500 kr hela juni och det känns ju lite sådär. Kul att träffa alla arbetskamrater och ungar ska det ju bli! Även om jag åtminstone kommer träffa några lite tidigare :)

Näe, om man skulle ta och göra sig i ordning snart?

Någon rolig bild orkar jag inte leta upp för att lägga upp nu heller, tråkigt vaaaa!?

Åhåhååå!

Nu är den ena AUO-kursen över, idag började den nya. Fyra veckor ska jag hålla ut! Dessutom har schemat för den sista kursen den här terminen lagts ut, vi har påsklov! P-Å-S-K-L-O-V! Kan man bli lyckligare? Noooope! Dessutom slutar terminen den första juni, mhmmm. Livet leker! Dags att maila chefen och höra om jobb på påsken så man får lite pengar i maj också.

Idag slog jag även mitt personbästa på crosstrainern, 5 km på 19:14. Det känns wonderbaaar, konditionen har blivit mycket bättre. En förbättring på 6 minuter och 45 sekunder från första tillfället, var jag så slööö? För tillfället efter första så tog det bara 23:02. Ajaaa, det är åtminstone bättre ;)

Imorgon ska jag även försöka hämta canvastavlorna också, jag råkade ju lura iväg Lina i måndags när jag trodde att de kommit till posten (vem skickar liksom AVI utan att paketet kommit fram?). Det var visserligen hemleverans tydligen, men eftersom jag och hela min familj har annat för sig halv 10 på vardagar så var det ju ingen hemma för att ta emot paketet i måndags.

Nu då? Jag ska bara ta det luuugnt, ska strax lägga mig framför dumburken och bara slappa. Det känner jag att jag är värd, hähä!

En fredag

Tråkfredag! Seminarium, till 16:30... Mmmmh, ska man gå tidigare? Ja jag tror fan det!

Inget illa menat mot kursläraren, men de här seminarierna är verkligen värdelösa! Kan han inte bara ta närvaron så att man kan smita iväg?


En torsdag

Yes, då sitter man här igen... nedgrävd i plugg, ögonen går i kors och skoltröttheten värre än någonsin.

Jag skrev att jag skulle bli klar med den individuella idag, men det blir jag inte. Jag skulle kunna bli om jag verkligen satte mig och skrev ner allt jag har i huvudet nu, men jag orkar inte. Det tar totalstopp i hjärnan och jag vill bara spy på skiten. Jag borde kanske försöka läsa igenom lite texter inför morgondagen och skrivandet om likabehandlingsplanerna istället. En hel bok ska egentligen läsas för seminariet imorgon också. JAG.VILL.INTE!

Jag känner att jag verkligen skulle behöva ett lov från plugget nu, så att man blir lite positiv igen och får ny glöd till att fortsätta. Glöden och glädjen kan visserligen komma tillbaka så fort de här två AUO-kurserna är över, eftersom de verkligen är värdelösa. Jag lovar att jag hade hoppat av utbildningen om vi skulle ha haft dessa ruttna kurser varje termin. Jag är åtminstone glad för de som läser den nya utbildningen, de slipper dem här kurserna, kanske skulle man ha börjat i höstas istället? Äsch, då hade jag bara varit deprimerad över att jag skulle ha 3 år kvar nu. Så, lite positivt är ju att jag snart läst halva utbildningen åtminstone. Yeeey! Bara 707 dagar kvar till examen :)

56 dagar kvar till påsklovet (tror jag), bit ihoooooop nu Linda! För efter det är det i alla fall mindre än 700 dagar kvar till examen :) Yeeeey!





En väldigt gammal bild (närmare bestämt 5 år, 2 månader och 15 dagar) på en "ledsen" Linda.

Buh bye!


En tisdag

Jahapp, nu sitter man här och gör det roligaste i världen... pluggar! Tjohoo!

Innan jag började skriva på den här examinationen på riktigt så tänkte jag "Herre jisses, ännu en jättetenta på 6-8 sidor, hur ska jag hinna", NU tänker jag istället "Hur i helvete ska allt få plats på den lilla sketna ytan?". Vi ska alltså få ner cirkus sex böcker på 6-7 sidor (då ett A4 faller bort med fallbeskrivningen), radavståndet ska vara 1,5 (vi har alltid kört enkelt innan), det betyder alltså att vi ska få ner fem rubriker på 6-7 sidor alltså lite mer än ett A4 för varje rubrik. Ett A4 rymmer omkring 400 ord, det vill säga 2800 ord som max på examinationen (exkl. fallbeskrivningen), huuuur ska det gåååå?

Bara beskrivningen av begrepp och teorier efter varje rubrik gör 200 ord! Hur fan ska jag lyckas analysera på bara 300 ord? :(

Sen att en utav rubrikerna handlar om ungdomsforskning, jag vette tusan hur jag ska analysera en 3-åring efter det, men men!

Hehehehehehe, den här tentan ska fan bli min simplaste evööör, fan heller att jag lägger ner större ansträngningar på skiten! Nu jeflar ska det bara flöda, jag ska bli klar med den senast torsdag. Mhmmm!

Smaka på den bittra Linda, varsågoood!

Daaamn it!

Det sprack jööö, men det blev åtminstone fem dagar på rak ;)

Helgen har varit otroligt lugn, vi har i princip inte gjort ett skit. Hamburgarna blev supergoda och både lördag och idag fick vi i oss en massa omega-3. Det blev lax båda dagarna, nomnomnom! Mer lax åt folket!

Just nu känner jag fan bara ångest över plugget, vill bara att hela utbildningen ska vara över. Hela nästa vecka blir det fanimej bara plugg, plugg, plugg. Ingen direkt fritid här inte. Den individuella ska vara inne den 14, samma dag som gruppuppgiften ska redovisas. Dessutom ska vi sitta och kolla igenom två likabehandlingsplaner och skriva två a4 om. Jisses, peppra oss med mer plugg, tack?

Glad alla hjärtans dag, eller vad fan man nu säger. Inte för att jag firar den dagen ändå, men liiiiite snälla kan de väl ändå vara?

Åååh, vad jag känner mig bitter. Men jag lovar att jag ska bättra mig till sommaren ;)


Yes, bjuder på en bild på lördagens lax, med sallad, avokado, räkor och romröra. Mmm!




En fredag

Jag skrev ett inlägg tidigare, men jag klantade till det när jag skulle lägga upp bild :(

Nu är jag hursomhelst färdig hos Lina, det blev ett par söta bilder på deras lilla påg. Och jaa... jag blev lite smått bebissjuk, lite sådär "Ååh, jag vill också ha en liten!".

Bilden de ville ha på canvas är även ivägskickad på beställning, liksom min egna bild.

Snart bär det av mot killen igen, där det blir lyxmat... i form av hemmagjorda hamburgare, hehe. Det är i och för sig väldigt gott och lite smålyxigt när man även gör själva hamburgaren själv. Vi ska även vara lite "kultiverade" och dricka rödvin. Förut tyckte jag verkligen inte om det, men tänk så smaklökarna förändras, eller så har jag bara smakat på sånna där dåliga viner förut, med mycket... Vad var det det hette Carro?


Rätt så skaplig rabatt va? ;)

En torsdag

Idag var det sista dagen på VFUn, det känns lite trist, jag får hoppas på att det blir en lite längre VFU näst, nästa kurs.

Nu ligger jag bara hemma hos killen och glor på tv, intresseklubben antecknar! Jag gillar faktiskt Morbergs slafsiga stil, som de flesta hatar, men inte jag inte. Kanske är för att jag inte är så överdrivet rädd för baciller? ;) Det kan man ju liksom bara inte vara om man jobbar med barn, jag vet inte hur många gånger jag käkat mat med extra krydda à la nysfräs. Mysigt va?

Imorgon blir det iaf till att fota Linas grabb, det kan vara nyttigt för kameran att dammas av lite! Så får jag ju träffa honom för första gången också, jag kommer ju bli bebissjuk, men det är väl sånt man får ta, haha!


En onsdag

Nu ska jag inte skriva det jag skrivit i början på de tre tidigare inläggen... de senaste tre dagarna.

Idag har jag varit på VFU:n, det var underbart, även om jag kände mig som en zombie (om det var för att jag var trött eller för att jag kollade på the walking dead igår, låter jag vara osagt). Jag blir lika varm varje gång jag kommer dit och ungarna hoppar av glädje och springer fram och kramar mig. Mysungar!

Utöver det har jag inte gjort något idag och jag kommer förmodligen inte göra något vettigt heller, jag ska fan bara njuta av lite ledighet. Det enda jag egentligen gjort är att ha kollat igenom lite foton för att hitta någon jag kan göra en canvastavla av. Har nämligen en megarabatt om jag beställer det, hela 75 procent, vilket betyder ungefär 650 kronors rabatt på den storlek jag vill ha. Det är billigt, mina vänner! Vilken tur att jag inte har gjort det innan, som jag har tänkt göra en sisådär 140 gånger. Men innan jag beställer min så ska jag fota Linas parvel, för att fixa en canvas till dem med. Rabatten får man nämligen bara vid en beställning men ett obegränsat antal vid beställningen då.

Även om jag verkligen älskar vintern, så längtar jag ändå lite till sommaren.
Så jag bjuder på en "charmig" bild på mig och Jessi från sommaren 2010.


RSS 2.0