Bajs på dig, dig och dig. Framförallt dig!

Igår klagade Vivvi på att jag inte uppdaterat på väldigt länge, och la till med ett "You better", så jag vågar inte chansa på att inte skriva. Dessutom måste jag skriva nu. För jag är arg... arg säger jag. Gaaah, snikna jävla comhem helveten. Nu ska jag sitta och betala 623 kr i månaden! För vad? Jo, tv och bredband. Det enda jag har nöje av är tvn, även den skulle jag klara mig utan. Men bredbandet? Jag har inte ens en fungerande dator, och här funkar ju inte det bredbandshelvetet ändå. Plus att vi redan har bredband här. Kanske skulle jag ta mig i kragen och skicka in de där jävla papprena om att jag faktiskt är folkbokförd här, så jag bara måste betala hälften av summan för bredbandet. Som ju då ändå inte kommer funka. Snikna idioter. Ett halvår kvar av en idiotisk utgift. Men jag får väl skylla mig själv som är så jävla godtrogen och faktiskt skriver ett abonnemang åt någon annan. Jag ska aldrig mer vara snäll, aldrig mer säger jag! Baaah..

Till råga på allt så fuckar den här datorn (mammas och pappas) upp sig, och stänger av sig själv mitt i mitt bloggande. Tjoho! Som tur var så hade den sparat ett utkast, så allt jag skrev försvann inte. Jag skall pissa på all elektronik. När jag bli ensam härskare över jorden, ska jag se till att all elektronik tas bort från planeten, och vi går tillbaka till stenåldern.

"Snart" ska jag iväg till jobbet också, börjar så tidigt som klockan fyra. Fem timmar i kassan, gud så roligt. Idag känns det som att jag kommer vara lite småputt på folk, och kommer bli irriterad ganska lätt. Vad roligt för er kunder :)

Näääe, puss å kram, hej då.

Glädjeruuuus :D

Det här kan nog kallas lite av lyckorusets helg, faktiskt! :D Igår ringde chefen från min gamla praktikplats, och jag kan nu glatt informera er om att jag inte längre är arbetslös, det känns så jäkla gräjt! Wohooo! Nu kan jag även be arbetsförnedringen att hoppa och skita, fan vad skönt!

Igår spenderades kvällen med en vän och lite dricka, uhuh, så härligt. Jag tror ingenting kan förstöra min glädje nu alltså! :D

Dessutom...! Snart är köket färdigrenoverat, och jag måste verkligen säga att min far är en riktig handyman. När allt är på plats kommer jag nog spendera mycket av min vakna tid i köket. Fan vad jag ska baka och bara må bra. Varmluftsugn och induktionshäll is the shit :D

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte förstör min fina utstrålning just nu med lort.

Tjingeling! Aaah, just ja. Nu när jag kommer få lite mer klirr i kassan, kanske jag ska försöka ta och köpa nytt nätverkskort till min dator, dåå kan jag kanske uppdatera här lite oftare, vad säger niom det vaaaa!? :D

Tjofräääs

Nu skriker alla efter en uppdatering, Lina har läst rubriken "uppdatering åt folket" i över en vecka, och det tyckte inte hon var okej. Veronica lovade jag en uppdatering då jag uttryckte mig väldigt ont till henne. Så nu får ni en uppdatering, serverad på ett silverfat, MED bilder. Kan ni tänka er? Eftersom jag inte lagt upp bilder på ett bra tag, så får ni fler bilder från tre olika händelser. Det ni!

Förre helgen var jag med kusinen på hennes jobb. Det var rätt roligt, speciellt när de hade tomturen (eller vad de nu kallade den) då inga passagerare åkte med. För då fanns det tid för oss att muppa till det ordentligt, Lina säger att det var för att vi var övertrötta, jag säger att det var för att vi är så. Så det så! Jag spelade in en del filmer, som kanske kommer upp någon gång, någonstans. Men ni får helt enkelt nöja er med bilder så länge.

Igår var vi även iväg på en klubbfest, som fortsätter idag, det var nice. Härligt med liveband, säger jag, Lina diggar bara musiken när hon är där säger hon, underligt säger jag! Därifrån har jag dock inga bilder, än. Men bilder tas idag. Då jävlar. Idag blir det riktigt röj! Min kära farbror står ju även vakt där, så honom ska man passa sig för. Även om han sa igår, när vi skulle gå, att vi inte skulle vara lika regelrättiga och röja lite mer idag, annars jävlar. Det är härligt med en bra släkt.

Nu kommer bilderna, håll i er!


Här är bilder från grillfesten, som inte blev särskilt lyckad?
Första är på Linas kyskhetsbälte, andra på Vivvsan och mig.


Sen kommer bilder från helgen efter, har jag för mig att det var.
Jag kan lätt konstatera att jag skulle göra mig bra som en arab.
Linas boyfriend ser ut att ha släppt av en liten fis i mittenbilden.
Sist men inte minst ska ju även lilla Boss få posera på en bild också.


Dessa bilder är då från Linas jobb. En lång båttur, det är livet det.
På första bilden ser man Lina arbeta som en myra.
Lina gör sig bra som städtant, av mittenbilden att döma.
Jag är bara allmänt mupp, vilket dokumenteras på sista bilden.

RSS 2.0