Jaa-aa

Veronica ville att jag skulle uppdatera bloggen lite. Men jag vet inte riktigt vad som ska skrivas, då det egentligen inte hänt så avseväckande mycket i mitt liv på senare tiden. Det har mest varit jobb, jobb, jobb. I helgen som var, tog jag och killen det mest lugnt. Svängde in till stan på lördagen, men upptäckte att det var väldigt dumt dagen efter löning, då det var fullt med folk, framförallt turister. Så vi åkte till södertälje för att käka på en kinakrog. Där satt vi och studerade två fiskar som mobbade en tredje fisk, det var lite kul. Wööw, så händelserikt, vaaa?

Men idag fyller två vänner år, så på lördag blir det maskeradfest. Det ska bli nice, hoppas jag bara inte blir för bakis då jag ska jobba på söndag. Men deet får jag stå ut med :)

Nu ska jag göra mig iordning för att snart bege mig till jobbet.

Tjingalooong!


torsdagagag

Nu sitter jag här i min ensamhet, uttråkad och småtrött. Det suger lite sådär lagom mycket. Ska väl snart ta och börja gå hem. Sen ska jag röra mig in mot stan och träffa carrururu :)

Jag har inte jobbat på en vecka nu, och det känns inte bra alls. Inget jobb förän i helgen, hur ska jag klara detta nya schema. Bläää!

I helgen flyttar Jessi ner, wohoooo :D Nu kanske man kan träffas lite oftare, det känns ju niiiicce :) Även om det fanskap som hon häckade hos borde få sig en rejäl höger, eller två... Kanske ännu fler.

Näe nu ska jag gå hem, jag blir för rastlös av att sitta här helt ensam.

Tjingalong!


Miiih

Idag ska jag och Lina fira vår födelsedag, varför man nu ska fira att man inte längre är tonåring när man allra helst vill fortsätta vara det. Men så är det iaf. Först blir det smörgåstårta med familjerna, och sen blir det utgång med de som vill med.

Just nu sitter jag och inväntar en segpottsälskling, vi ska ut och gå. Vi har bestämt oss för det eftersom vi ställde oss på vågen igår :D Hähähä, den visade inte precis ett önskat resultat :D Så det blir till att börja träna igen då kanske. Men nu är han klar, tror jag.


Smell yaaa latöööör!

Gaaah psykbryt!

Imorse ringde chefen, så tidigt som klockan åtta, inte för att jag sov då, men ändå. Så säger han att det måste blivit missförstånd med schemat. Men jag frågade honom så sent som i fredags hur det skulle vara den här veckan, och frågade om det inte blev någonting förän vecka 42, då sa han "nej precis". Så säger han att JAG missförstått det? Då skulle jag alltså jobbat idag, imorrn, på torsdag och söndag. Men nu blir det som sagt svårt att jobba imorrn, och för den här helgen hade jag ju redan tagit ledigt, vilket han också verkade ha glömt. Det verkar ju inte som att information har varit prioritet ett den här tiden. Näe, fy. Det ska nog lösa sig till slut.

Nu funderar jag på att gå ut och gå för att rensa skallen från lite aggressioner. Jag får helt enkelt psykbryt av att inte veta hur jag kommer jobba, mer än varannan helg, om jag överhuvudtaget får mer jobb än det. Plus att jag fyller år imorgon, jag blir gammal. Jag känner att jag måste få en gnutta demens som bevis på att jag är gammal.
Nej, kanske ska ta och skutta ut lite i skogen nu.

Tjing

BTW, sensation, blogguppdatering två gånger inom loppet av en vecka, heja mig! :)

Wööööööööw

En liten snabb uppdatering, jag lever och mår bra! Woho! Tyvärr kan jag inte skriva så mycket mer, för jag ska gå hem igen om en minut, så stänga av pluttens dator kanske är på sin plats. Sen ska jag jobba, och imorrn med. Nästa helg är jag ledig iaf, bortsett från att planer redan är gjorda. Fira min och Linas 20 årsdag. Wääääyyy!


Tjingeling! :D

RSS 2.0