Uppdatering åt folket

Veronica bad om en uppdatering på bloggen, så jag får väl faktiskt ge henne det nu, för hon hade trots allt inte så kul förra helgen när jag lyckades få med henne till VH. Så lite kompensation för det är det läge för nu, förlåt Vivvsan!

Ja, som sagt, förre helgen styrde jag och Vivvi upp en grillning inne i stan. Där satt vi några timmar, för att jag och Lina senare skulle släpa med dem till VH. Där de bara kunde stanna i omkring 10 min, så förlåt igen :(

Däremot så lyckas ju alltid jag och Lina få det roligt där, och det slutade med en sen kväll som vanligt. Jag sov över hos Paddan och Ulrika, för att på morgonen när jag vaknade upptäcka att min tröja hade försvunnit spårlöst. Vilket jag inte förstår hur, om den inte fått ben och gått sin väg, eller om jag lagt undan den på ett annat ställe, jag var ju trots allt en aning påverkad. Men det är skitsamma, den kom tillrätta i fredags igen, den låg tydligen i Ulrikas smutshög :D

Så i fredags var jag alltså i VH igen. Tomas fyllde år, så det blev till att fira honom, även om det var en aning segt till en början. Men sen drog vi till Paddan och Ulrika, stannade där ett tag, och sen gick vi vidare till pizzan, fast Lina och Tomas fortsatte hemåt. Där träffade jag på en jävla massa serber, två försökte lura i mig att de var släkt med en person som var farbror till min gamla klasskompis. Samtidigt som de sa att min klasskompis då måste ljuga. Men näe, jag litar mer på min gamla klasskompis än er två, liksom.

Jag lyckades välta ett glas så det gick sönder när jag puttade till Zlatan som inte ville att jag skulle ta mig ut från sittplatsen. Han ramla på golvet och jag gick. Jippi sa jag, och sen gick jag iväg med mina följeslagare för att gå hemåt.

End of story

Idag är det onsdag, så ni vet :)

Heeeeej, vad trevligt att jag ville titta in och blogga lite. Det var inte igår :)

Just nu är jag mest trött, att jobba dag ut och dag in för att sedan fara runt på helgerna tar faktiskt rätt mycket på krafterna. Men som Lina sa igår, och som jag sagt hundratusentals gånger, det är så onödigt att sova, man missar för mycket av livet.

I helgen är en träff med Vivvsan planerad, det var ett bra tag sen vi sågs, sist var liksom när vi träffades i stan och skulle ha picknick, och det var ju typ... två månader sen? Tiden bara flyger iväg! Vi har däremot inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra, ett förslag var att åka in till stan och köra arga leken med alla människor, mohaha! Lina frågade mig även om jag inte skulle med till VH i helgen, det kanske det också bliiir, eller så kanske jag släpar med Veronica dit också, vi får se helt enkelt :D

Förra helgen var rätt rolig, jag gillar verkligen inte brudar :) Eller ja, det finns väl kanske 5-6 brudar på denna planet som är bra, nästan lika bra som mig. Men deeeet snacket behöver vi inte ta nu, va :)

Om lite mer än två veckor åker jag upp till underbara Sundsvall, det ska bli så nice nice nice. Det går inte att ha annat än kul med min underbara släkt. Sååå känn på den ni, era satans satar. Nu ska jag inte blogga mer för idag, kanske blir det uppdatering om en vecka igen, håll till tåls mina kära kamrater. (som om det är särskilt många som läser min blogg ändå, men eftersom vivvsan är en typ med personlighetsstörning i form av schizofreni så kan väl hon räknas som åtminstone fyra personer)

Just ja, det finns inte någon där ute som vill donera ett nätverkskort? :D

Tjipp

Nämen heeejsan, jag bestämde mig för att skriva några rader innan jag åker iväg till jobbet. Fast jag vette tusan vad jag ska skriva, så jag stänger nog av den här datorn och klär på mig för att gå till bussen istället.

Toodelooo!


RSS 2.0