Tjofräääs!

Nu har jag äntligen internet! Fick det väl kanske egentligen i fredags, men har inte varit hemma för att kunna nyttja det. Det känns faktiskt rätt skönt att ha sin egna lägenhet nu, även om det ligger lite på vischan så att bussarna bara behagar köra en gång i timmen på helgerna. Meeeen, jag är inte den som klagar över det direkt ;)

Flytten gick prima, tack vare all hjälp jag fick av päronen och killen. Även om vi fick städa i lägenheten det första vi gjorde, men jag antar att man inte kan kräva så mycket på studentlägenheter? Eller så har man bara lite högre krav än snittet :P

I måndags började jag även jobba, och självklart drar man på sig en förkylning! Det är ju rätt sjukt att jag klarade mig igenom hela VFU:n utan att bli sjuk, men att jag blir det redan första veckan på jobbet. Nu sitter jag mest och längtar till semestern, jag älskar jobbet, men när man är i den här formen vill man bara kunna ligga i sängen hela dagen. Uäääck!

Nu är det bara den första posten som ska komma, annars har jag väl det mesta blivit "invigt" i nya lägenheten. Allt utom den sablars postboxen, den ekar tom varje dag. Buhuhu! Räkningarna kan iofs få hamna någon annanstans ;)

Just jaaa, mitt armband, som var helt borta och jag trodde hade råkat hamna i soporna eller i dammsugarn, hittade min kära mor när hon rensade i min gamla bokhylla! Tusentusentusen tack :D

Mitt älskade armband har kommit tillrätta!


RSS 2.0