Konst och förkylning, det är vad jag bjuder på idag

Jag har inte skrivit på tre hela dagar, jag har brutit "skriv-minst-ett-inlägg-på-två-dagar" som höll i, sisådär en vecka. Men det gööör inget!

I helgen var killens son och mor uppe på besök, så hela helgen har spenderats med dem. Vi åkte iväg och köpte Fia med knuff och spelade en omgång. Mycket mer än så gjorde vi egentligen inte, vi tog mest det lugnt och bara hade det mysigt.

På söndagen kom även killens mormor och morfar upp. De hade med sig lite saker, som tavlor och sånt. Så nu ser det faktiskt riktigt nice ut i köket och hallen. Innan så fanns det bara ett köksbord i köket och en byrå i hallen i princip. Det var inga dåliga grejer heller, det var en Rembrandt kopia av Nachtwacht, fast inte i en tavla, det var mer som... Gaah, ja... Konstnärliga termer är inte riktigt min grej! Två sköldar (var de i koppar kanske?) med två ljushållare på vardera sköld, tre tenntallrikar med vapensköldar på och så. Allt var riktigt fint i alla fall.

Igår blev killen redigt förkyld, och jag tror att han har smittat mig nu. Det känns ju inte allt för nice, men jag står ut, jag har ju alltid gillat förkylningar förut, av någon outgrundlig anledning. Dessutom var jag på jobbcentret idag också, det kanske är därför jag försöker söka empati för att jag börjar bli förkyld, maha... Patetiskt, men kul!

Tjingeling penisring!

Wiiie

Nu ska jag snart till det där mongocentret igen! Wiiieee! Just nu sitter jag vid datorn och visar min buttcrack, det är nice... Jag ska bli rörmokare, yeeees.

Inte för att låta för girig, men... Jag vill ha jobb och vår, NU!

Senare idag ska jag även hem till Freidruk, hans mor och son kommer på besök, och det kan jag ju för allt i världen inte missa.

Näää, nu kallar sminket efter mig.

Smell ya later alligator

Igen å igen å igen, lalalaaaa

Nej, Vivvi... Som svar på din kommentar; det är inte särskilt givande! xD

Snart ska jag dit igen, och det vill jag verkligen inte. Jag hoppas verkligen att jag får svar från något utav de ställen jag sökt på snart, att de vill ha mig, att de trånar efter mig... Att de bara vill, vill, vill ha mig, jag är ju så jävla bra, så de borde vilja ha mig. Japp, det tycker jag!

Dumma... grej!

Åh, idag var det jättetrevligt på det där jobbcentret! Jag kom dit vid tolv ungefär, och vid klockan ett kommer en från personalen och säger att de ska stänga om fem minuter, ååh så snuttepluttigt jävla onödigt!

Näe, fy! Det kändes inte direkt som att jag fick någonting gjort, eller rättare sagt... jag hann inte få någonting gjort. Jag skulle skicka in en intresseanmälan och hade väl ett steg kvar. Det skulle jag däremot inte hinna, det var ju en jävla tur att man kunde spara det för att skicka in senare, annars jävlar!

Imorgon ska jag dit igen, och det känns inte alls lockande. Jag vill ha jobb, nuuuu! De fattar inte vad de gör mot oss arbetslösas själar. MAY GOD HAVE MERCY ON OUR SOULS!

Slöseri, gudfar och sambadans

Det är fan inte sant! Idag gjorde jag och min coach upp en aktivitetsplan, och de vill att jag ska komma dit ungefär varje dag för att söka jobb. Jag ska alltså sitta vid deras jävla datorer för att söka jobb, när jag lika gärna kan göra det hemma? Näe, fy... Men, men det är väl så jag får göra då, annars får jag inga pengar. Fan vad det suger!

Idag kom även min kusin med hund hit. Snacka om att han var vild, haha... Men stackarn var nog mest bara orolig. Vi försökte kolla på Gudfadern, det gick inte bra alls. Hunden tog en massa uppmärksamhet, och ingen utav oss fastnade i filmen, den var ändå inte bra. Jag förstår inte riktigt hur det är så många som kan tycka att den är bra, ingenting händer ju för fan. Tråkigt skit!

Eftersom Sofies kommentarsfunktion verkar vara kommentarsurfunktion just nu, så får jag svara på hennes kommentar här, moho!

Självklart ska det bli röj, och jag hoppas att du lyssnar på mig nu angående drickan, fast vem kan tygla henne!? Haha, naaa! Och ja, jag ska dansa med dig, sålänge jag slipper stompa, vi kan dansa samba.

Dansa samba med mig, ay ay ay ay!


Idag är jag trött, och det är inte bra... Näää

Snart ska jag bege mig mot det där jobbcentret igen, det känns inte alls bra. Jag vill bara ligga ner och sova just nu, jag känner mig helt slut. Men det kan jag inte, och det är väl lika bra att inte göra det när jag kommer hem heller, för jag måste säkert till det där stället imorgon med.

Igår var Sofie här, vi kollade på film. Changeling blev det, och den var faktiskt jävligt bra, och det var jättekul att träffa Sofie igen. På lördag ska vi även iväg på en spelning också, det ska bli skojojoj :)

Tjingeling

.

Jag tror att gårdagen var internationella skitstövelsdagen. Allting är bara skit just nu!

Nu är det nya tag som gäller.

.

Perkele, perkele!

Hej, jag är hungrig, vill ha mat. Finns ingen mat, gå hungrig, tjoho.

Var i stan med Carro, killen var också där med sina vänner, alla käkade, utom jag. Jag har inga pengar, tralalala. Åkte hem till mina föräldrar för att äta, där fanns det inte mycket mat, bara mackor. Blööööö, förjävligt är det. Snart ska jag väl åka till killen igen...

Bajs!

In the middle of the night (nästan)

Tjoho, nu är klockan för mycket och jag borde egentligen sova, men det skiter jag i. Jag vill vara vaken hela livet, så man hinner göra en massa skoj liksom... Annars sover man ju bort halva livet typ, och det är ju inte så gräjt egentligen, även fast det är jävligt skönt att sova.

Näe, men allvarligt, jag skulle vilja vara som den där gamla gubben som nästan aldrig sover, max någon/några minuter per natt.


Så bjuder jag på en skitnödig rynkbild på mig. Liksom varsågoood!


 


Ge mig jobb :(

Idag ska jag iväg till skiten från arbetsförmedlingen, igen. Det här börjar bli jävligt tråkigt nu, det känns så meningslöst! Jag vill ha jobb, nu! Jag mår inte bra av det här :(

Igår följde jag med killen till nypan, han skulle köpa sig en ny bil, bara så där. Impulsköp brukar det kallas, men det är ju typ vanligast i mataffären då man "råkar" slänga ner lite godis. Hur som helst, bilen var ju asnice, så det var ju ett bra köp åtminstone. Grääääjt, liksom, om ni förstår, va...

Nä, nu ska jag gå ner till bussen.

Tingeling, tingeling!

Är jag en lookalike?

Jaaa, då var jag hos killen nu då. När jag kommit till arbetsförmedlingen fick jag veta att det var öppet hus på måndag, så det var bara att åka igen. Jag struntade i att gå till den där butiken jag ringt till innan, jag kom på det att jag inte skulle orka gå en kilometer vid motorvägen med klackskor. Så jag åkte iväg till Farsta istället och lämnade in mitt CV till några butiker där istället.

När jag skulle gå från arbetsförmedlingen var jag tvungen att gå ner för en trappa, och i trappan satt det två alkisar. Så sa alkisgubben "Jaa, du behöver komma förbi, vaaaa?" så svarade jag, "Jo, det skulle vara snällt om jag fick det". Så vände han sig om mot mig och utbrast "Ska du vara med i melodifestivalen?", varvid käringen som satt bredvid honom vände sig om och kollade på mig och sa "du är väldigt lik hon, hon i melodifestivalen". Sååå, vem fan är det jag är lik? Är det någon där ute som tycker att jag är lik någon från melodifestivalen, får ni gärna dela med er utav det till mig. Vem vet, kanske är jag så lik någon att jag kan låtsas vara den personen och tjäna storkovan genom att uppträda i centrum?

Så, här följer några bilder på några deltagare från melodifestivalen för jämförelse.


Det här är jag...



Petra Mede
Likhet? Svar:Nej


Sarah Dawn Finder
Likhet? Svar:Nej


Malena Ernman
Likhet? Svar: Nej


Agnes Carlsson
Likhet? Svar: Nej


Alexander Bard
Likhet? Svar: Nja, smått

Ar(rrrr)betsförmedlingen, mmmmys

Snart ska jag iväg till arbetsförmedlingen, gud så kul! Jag förstår inte riktigt varför jag ska dit nu, de måste ju ändå kommunicera med dem jag är hos nu, eller?

Jåjå, sen ska jag iväg till en butik i närheten och lämna in mitt CV. Eftersom chefen där inte har behagat vara tillgänglig när jag har ringt, så ska jag dit och våldgästa lite, tänkte jag. 

Nu måste jag snyta mig, sen drar jag...

CIAAAAO!


Mihiii

Nu har jag skapat ännu en blogg.

http://kissnodigjakel.blogg.se

Dessutom har jag och Veronica skapat en gemensam blogg, det är jävligt gräjt. Den finner ni hur som helst här. Läs och njut :)

Blibb blubb

Jahapp, då ska jag iväg till det där stället igen då. Ska visserligen inte gå förrän om en halvtimme, men jag lär väl säkert gå om en kvart och stå vid busshållsplatsen och vänta.

Jag är trött idag med, jag vet inte om det kanske beror på att jag satt uppe och kollade på hockeyn igår. Fy fan, vilken jävla match! Den tredje längsta matchen genom tiderna, åtminstone i Sverige, om jag fattade det rätt. Kollade visserligen bara på fjärde och femte perioden, jag missade hela den "riktiga" matchen, möhö!

Kan inte bara solen kolla fram nu, jag vill bli pigg och känna vårglädje!

Tadaramramramdodedaaam

Håhåhå, det känns som det här är en klagodag för mig. Jag är så förbannat trött att jag säkerligen skulle kunna somna sittandes om jag blundade tillräckligt länge. 

Idag var jag ju som sagt var på möte, det var väl helt okej. Bortsett från de idioter som kommer sent och sedan sätter sig med mobilen och knappar eller sitter och knaprar på nått skit hela tiden, vad är det med folk egentligen? Hon som satt bredvid mig kunde inte sitta still, så jag var tvungen att flytta på huvudet hela tiden för att kunna se tavlan, dessutom lät hon som en jävla häst hela tiden, hon käkade på nått hela tiden. Usch! 

Jag ska dit i morgon igen, men då ska jag som tur var bara träffa min coach och inte sitta på något seminarium med 25 andra. Sen ska jag nog försöka bege mig ut till lite affärer för att lämna mitt CV. För nu vill jag ha jobb, nu nu nu!

Kaffe biter inte på mig som en uppiggande dryck, det är förjävligt. Jag har druckit två stora glas kaffe nu, men jag är fortfarande lika trött. Det suger!

Yeeeees!?

Idag har jag verkligen varit uppe med tuppen, eller tidigare till och med. Det är oerhört skönt att faktiskt gå upp så här tidigt och se när solen går upp. Snart ska jag iväg till något spektakel fixat av arbetsförmedlingen, något seminarium eller liknande.

I helgen har jag och killen varit nere till Örebro. Kenneth (som för inte allt för länge sedan flyttade till Stockholm) skulle flytta tillbaka till Örebro igen. Så, killen hjälpte honom, så det blev ett ypperligt tillfälle att träffa killens son också. Så det var ganska nice. På lördagen skulle han dock på kalas, vilket vi också skulle. Vi for iväg till Eskilstuna för att fira han morfar som fyllde år. Där blev vi bjuda på gott käk och lite fika. Sen bar vi oss av hemåt igen, nu för att fira min far. Så det blev räkmackor medan vi kollade på melodifestivalen. 

Hoppas fan att hon Malena kan åka till Moskva, jag vill då fan inte se Caroline af Ugglas igen. Hon suger getpung! Jag får spasmer i hela kroppen när jag ser hennes fettiga hår, fula kläder och ryckiga "dans"!

Nu ska jag klä på mig och sen dra, HEJ!


Hej håå

Hmm, jag har starka funderingar på att kanske börja skriva i en utav mina gamla bloggar igen, mest som en kul grej. Där kan jag låta mig skriva vad som helst, utan att känna att jag måste skriva något seriöst. Kanske jag skulle ge det ett försök nu? Vi får se, vi får se :)

Veronica den lömska tanten lurade ut mig på biljardspel

Igår lurade Veronica med mig in till stan. Hon tyckte att jag skulle följa med och spela biljard, eftersom jag inte hade någonting för mig så tänkte jag "jo, men visst, varför inte?". Så jag åkte in.


Först satt vi på en krog med hennes vän, hans vän och hennes fyra vänner. Jag trodde först att jag och Veronica var de äldsta där, men det visade sig senare att det var en som var över 20, då pustade jag ut lite lätt. På krogen var det ganska dötrist, så tråkigt att jag och Veronica tänkte dra. När vi stod utanför krogen, kom hennes vän ut, då tyckte han att vi skulle gå och spela biljard. Så vi gick dit.


Jag kan ju verkligen säga att någon biljardkarriär blir det nog aldrig för min del. Jag lyckades få ner åttan under första matchen, och jag vet inte hur många gånger jag fick in motståndarens klot istället för mitt och Veronicas. Att jag dessutom gjorde snygga fintar och missade det vita klotet ett antal gånger, eller snuddade den, är väl kanske det främsta exemplet för att jag inte är bra på biljard.


Nu kommer i alla fall min slutfråga; heter det boll eller klot i biljard? Veronica och hennes vän sa klot, men jag tvivlar.


Haha, så jävla bäst :D


Post(traumatisk) stress

Miih, nu får jag allt ta och blogga lite känner jag. Det var ett tag sen, även om jag var på g i torsdags och hade skrivit klart halva inlägget, men att internet explorer valde att inte öppna ett nytt fönster när jag tryckte på en länk gjorde att jag gav upp, eftersom bara en mening utav det jag skrivit sparats i utkast.

I lördags hade jag Carro och Veronica över hos mig, vi kollade på melodifestivalen (vilket var det sämsta avsnitt jag någonsin sett, jag menar Caroline af Ugglas? Hallåå!?). Efter det drog vi vidare till Sollentuna för att gå på en inflyttningsfest. Jag kan inte beskriva det bättre än Veronica, "nästan lite i klass med Motala", och det är inte en bra jämförelse. Vi var väl där i cirka en timme, för att sedan åka hem igen. Jag säger då det, nu vet jag varför alla äldre personer kollade irriterande på en när man var 15. Jag säger bara; Stackars busschaufför!

Jag fick åtminstone träffa Sofie, och några andra gamla vänner, så det var väl trevligt. Men det kunde gärna ha fått vara i bättre omständigheter, allra minst i en större lägenhet. Cirka 20 pers trängdes i en etta på, vad kan den ha varit, 20 kvadrat? Man kände sig lite som en sill.

Igår fick jag och killen äntligen hem bredbandet. Jag ringde förra veckan och pratade med kundtjänst, hon som svarade sa att jag skulle ringa tillbaka när vi väl fått modemet så att de kunde ändra startdatum. När killen ringde igår, sa hon att modemet skickats och även att stället det låg på skulle ha skickat en påminelse. Eftersom vi varken fått faktura eller avi från posten, var det bara att knata ner med den kod till paketet hon gav oss. När vi väl kom fram så var det tydligen inte tillräckligt, vi skulle ha en pinkod också. Men det hade vi ju inte fått. Till slut löste det sig i alla fall, och det var ju skönt. Allra minst tror jag nog att killen är överlycklig, nu kan han ju sitta vid datorn igen, mohaha :D

Det här får faktiskt räcka för tillfället.

Tjingeling


Woho

Yeey, jag har nyss plockat undan och städat i lägenheten :) Fööör, idag ska en kille komma och kolla på den, han vill byta sin trea mot en etta, hur jävla nice är inte det då? :D Hoppas fan att han vill ha den här lägenheten nu, och att vi vill ha hans, för då kommer det nog blir jekligt nice. Även om hyran ligger på ca 7000 för trean. Förhoppningsvis kommer jag få aktivitetsstödet snart också, så då har vi åtminstone lite mer pengar i månaden :)

Just nu känns allt bara så jävla gräjt :D

Just det ja, igår var jag ju med Sanna och Sofie, det var också jävligt gräjt :D Det började med att jag skulle åka dit efter mötet på arbetsförmedlingen (som bara tog en halvtimme, trots att det stod på pappret att det skulle hålla på i omkring två timmar). När jag väl kommit till Vällingby för att ta bussen, hoppas jag på fel buss, så jag är tvungen att hoppa av bussen för att sedan hoppa på en annan. Men jag kom ju fram iaf. Vi spelade lite uno, bakade en äcklig rulltårta, lagade mat och kollade på Bolt.

När jag var på väg hem, kom det fram en gubbe och började snacka med mig, han var jättenärgången och allmänt vidrig. Jag tror nog fan att han var påtänd eller nått. Han frågade hur som helst ut mig, vart jag bodde, vart jag kom ifrån, vad jag hade för rötter å skit. När han sa att han skulle komma tillbaka om fem minuter, för han var tvungen att fixa cigaretter, då gick jag ju därifrån fortare än kvickt och hoppades på att han inte såg mig. Vilket han förmodligen inte gjorde, jag såg ingenting utav honom på tunnelbanan iaf. Det var absolut första gången i mitt liv som jag kännt obehag över något när jag varit ute, och det är inte okej!

Nu ska jag göra någonting vettigt istället, tjingeling!

Rubrik är så tråkigt

Jahapp, då ska jag snart iväg till arbetsförmedlingen igen. Hoppas det går fort! Efter det ska jag hem till Sanna och Sofie, det ska bli naaaajs!

Sen har jag inte mycket annan rolig information att ge er. Fast jag kan ju berätta lite om min dröm jag hade inatt. Jag drömde att en del av befolkningen i Sverige blivit drabbade av något virus, vilket gjorde dem till vampyraktiga varelser, de var tvungna att smitta över viruset till andra människor för att överleva. När de inte jagade människorna som inte hade viruset såg de ut som vanliga människor, men när de jagade människorna förvandlades de till träd eller höfigurer. Så är det, vettniii!

Jodå, det är grääjt

Jahapp, då har jag varit på ännu ett meningslöst möte på arbetsförmedlingen då. Det känns lite overkill att dra sig dit enbart för att visa att man sökt jobb. Jag kunde väl lika gärna ha skannat in skiten och skickat till dem via mail? På det sättet verkar arbetsförmedlingen på Lidingö vara betydligt bättre, Veronica behöver bara ringa eller maila, hon behöver inte gå dit. Det är så jävla orättvist, så vill jag också ha det :( Men ja, förmodligen är det väl för att invånarna i den kommun jag bor i, inte är lika trovärdiga som personerna på Lidingö. Jag undrar hur många det är i min kommun som går på ersättningen från arbetsförmedlingen, utan att överhuvudtaget ens göra ett försök till att skaffa jobb.


Hur som helst, imorgon ska jag dit igen, och handläggaren ursäktade faktiskt mig att det blev en sådan här dubbelbokning. Att jag alltså ska dit två dagar i rad. Imorgon får jag i alla fall veta lite mer om aktivitetsstödet, så jag kanske får lite pengar den här månad åtminstone, woho! Fast, jag hoppas verkligen att jag får ett jobb så fort som möjligt, jag är så rastlös! Kan inte det företag jag var på arbetsintervju hos bara ringa mig nu, och säga att jag kan börja imorgon?


Möööh!

Nu tänkte jag att jag skulle göra Veronica till viljes, jag skriver ett blogginlägg. Även om hon inte kan läsa, mohahaha!

Annars har jag fan ingen aning om vad jag ska skriva, förutom att jag och Veronica planerat en sommarresa. Roadtrip till olika ställen i Sverige. Kusinen ville också haka på, så då gäller det bara att någon kirrar körkort :D Om vi nu inte ska tågluffa. Det lär bli tufft, kanske. Höhö!

Idag fick jag brev från arbetsförmedlingen, jag ska på möte på onsdag. Det känns ganska gay, eftersom jag ska dit imorgon också. Två dagar i rad? Jo, tjoho, skitkul! På onsdag ska jag även hem till Sanna och Sofie, men Sofie ska ju jobba då, så jag lär ju inte träffa henne :( Det är också gay, men det kommer andra tillfällen :D


Yeah right, första listan i min blogg!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5
personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven
i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som
utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge
samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger
eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Linda (eller, ska jag inte skriva mitt riktiga namn här, eftersom man inte fick göra det? Isåfall väljer jag Lisen)
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lipa
3. Flicknamn: Lovisa
4. Pojknamn: Lennart
5. Yrke: Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Långkalsong
8. Mat: Laxfilé
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Linköping
11. En orsak att vara sen: Lammstockning
12. Något man skriker: LUTFISK
13. Film: Lejonkungen
14. Något man dricker: Lemonad
15. Band: Lambretta
16. Djur: Leopard
17. Gatunamn: Lustavägen
18. Bil: Lamborghini
19. Sång: Lucienne

De lyckliga personer som blir utmanade, är; Veronica, Lina, Sofie, Jessica och Catte!

RSS 2.0