Varma dag!

Så, bara för att göra en uppdatering här så skjuter jag in lite bilder från promenaden i måndags, eftersom jag inte har något annat för mig under denna äckelvarma dag. På promenaden stötte jag på ett par sällskapssjuka kalvar (kallas de fortfarande kalvar när de är lite äldre?) och lite insekter då, jag plockade dessutom årets första blåbär. 








Idag orkar jag däremot inte bege mig ut, det är på tok för varmt för mig, så ingen träning blir det heller, jag nöjer mig med att låsa in mig i mitt svala rum idag!

Händelserikt

Nu har jag tid för en liten uppdatering, har haft fullt upp! I onsdags åkte jag, som jag skrev tidigare, till Vivvsan i Västeråååås. Det var ett alldeles förträffligt dygn, trots att merpartern av torsdagen bestod av en massa "huuuande" på grund av baksmälla. Vi kirrade en lunch på Max, och chilicheese (mmmmm).

Så ja, på onsdagen var vi som sagt ute, och det var mycket trevligt! Även om man kanske skulle kunnat hoppa efterfesten (det blev ju trots allt ingen, höhö). Under eftermiddagen hörde vi ett jäkla liv ute på gatorna, jaaa det lät ju som en skock fotbollssupportrar, så vi bestämde oss för att knata efter. Vi såg en liten bit av ena planhalvan, kan man säga då att jag för första gången i mitt liv har sett en fotbollsmatch?

Eftersom jag inte tog med min kamera, så fick Vivvsan stå för den biten, därför har jag snott några bilder från hennes blogg.





Tack för en utomordentligt trevlig dag Vivvsan! :D

På fredagen var det dags för midsommarfirande, vilket blev med herr Hemligs vänner. Jaa, det visade sig att jag också kände några personer som var där också. Även detta var trevligt, däremot blev det inte så överdrivet mycket för mig att dricka, var ju tvungen att spara mig till dagen efter och 50-årskalaset.

Så dagen efter blev det som sagt 50-årskalas, min kära faster fyllde år. Nästan hela släkten var samlad, och det var hur trevligt och kul som helst. Även om jag laddat upp för en karatefylla, just för att leva upp till ryktet "familjen supaskallen av sig", så var jag inte ett dugg sugen. Efter några öl tog det liksom bara stopp och tröttheten tog över, men det hindrade ju mig inte från att ha trevligt ändå. God smörgåstårta och trevligt sällskap kan aldrig slå fel!

Nu är det däremot en ny vecka, eftersom det inte blev någon träning förra veckan så har jag ångest. Så denna vecka får inledas med en långpromenad, imorgon blir det däremot gymet. Veckan kommer sluta underbart, med en tripp till Grönan med Carro. Woooh, var fan flera år sedan jag var där!


Huu

Snart är det dags för körlektion, jag undrar hur det kommer gå, kan knappt gå ner för trappan. Kick boxningen gav en rejäl jäkla träningsvärk, jag har till och med ont i handlederna, men det var riktigt kul. Tråkigt att det var det sista passet innan hösten bara, men då får det helt enkelt bli till att köra i höst istället då.

Igår bokades även bussbiljetter till Västerås, för jag ska hälsa på Vivvsiluuur, så satans trevligt! :D Det var en evighet sist jööö!

Under gårdagen skrev jag på arbetsintyget och har fått schema för de tre första veckorna, snajsigt! Efter det begav jag mig hem till kusinen, där jag hade kul som vanligt. När faster kom hem så åkte vi iväg för att handla lite, hon fyller ju 50 om några dagar, så det blir ju släktträff! Fan vad kul det kommer bli, fast ptjaaa, vi är ju ändå "familjen supaskallenavsig" så det kanske blir värsta dramatiken, host. Nädå, det går inte att ha det tråkigt med släkten, de närmast "sörjande" liksom.

Nu borde jag göra mig i ordning för att knata mot trafikskolan, jag är sjukt nervös... Varför? Jag har inte den blekaste, har ju kört rätt mycket med pappa, kanske är just det att jag inte känner personen som jag kommer övningsköra med. Bilen kanske är sjukt olik de bilar jag kört också, men det hoppas jag att dem inte är, för i så fall lär väl jag ligga i diket. Sååå, då fick jag med lite schizofreni också!



Bara för det bjuder jag på en gammal bild på mig och Vivvsan!


Baah

Det är så retande! Kom hem för någon dryg timme sedan och tänkte sätta mig vid datorn, sagt och gjort... Bara det att skärmen väljer att lägga av mitt i allt, så nu sitter jag på min värdelösa bärbara. Så, jag antar väl att jag får tidigarelägga mina planer på att köpa en ny tv (tänkte använda det som skärm istället så jag kan göra mig kvitt det förbannade skrivbordet på köpet). Vilka problem!

Nu måste jag snart börja ladda upp för träningen senare idag, ska nämligen köra ett kick boxningpass med Carro, jag kommer nog halvt dö, men kul ska det bli!

Imorgon ska jag även iväg till förskolan där jag kommer bli basplacerad och träffa den ansvariga för den förskolan. Det jobbigaste är att jag glömt bort namnet på henne, jag är så disträ vad gäller namn, jag fattar det verkligen inte.

På tisdag har jag även bokat in en körlektion på körskolan, det är fan dags att det händer något med den där jäkla lappen snart. Jobbigt bara att mitt körkortstillstånd går ut på fredag, haha.

Vad bittert det här inlägget lät nu, men jag lovar, jag är inte bitter!

Hej hå

Yeees, idag körde jag och Carro andra gympasset. Vi införskaffade oss även ett årskort, så nu jävlar blir det till att träna! Det är verkligen kul, jag fattar inte varför jag inte har börjat tidigare... Förut var jag verkligen negativ till gym, men det är ju asnice, även om killarna verkligen är överrepresenterade, åtminstone i styrkerummet, så blickarna fick man ju på sig direkt när man steg in där. Haha, men men!

Beach 2012 here I come, eller nått!

Sååå, för att gå till något helt annat, så bjuder jag på en gammal bild på mig och min kusin, från våran sista tonårsdag. Jisses, det var ju faktiskt snart två år sedan, tiden går läskigt fort!


Sommar, sommar, sommar!

Då jag faktiskt har sommarlov så kände jag att jag kunde få njuta lite idag. Så det blev lite läsning ute i trädgården och glass, såklart. Mmmm! Sen blev det lite för varmt för mig ute i solen, så strax blir det en dusch och sen vet jag inte alls vad som händer under resten av dagen.



Mmmm, Ben & Jerrys!

Lyckat? Jättelyckat!

Kan knappt själv tro att det är sant, hörde jag ens rätt på intervjun? Hmmm, jag hoppas verkligen det, jag kan ju inte höra fel tre gånger!

Arbetsintervjun gick med andra ord helt sinnessjukt bra, mycket bättre än förväntat. Jag blev erbjuden fast anställning och ska jobba hela augusti, sen efter det tar jag tjänsteledigt under terminen då jag pluggar men kan hoppa in när jag har lov och möjlighet att göra det. Jag kan knappt tro att det är sant, det är första gången jag har en fast anställning och månadslön! Visst, jag kommer ju inte få någonting när jag är tjänsteledig utöver det jag jobbar och då antar jag väl att det går på timlön, men ändå. Jag är sjukt glad!

Om några timmar är det även dags för träning med Carrolutten, jävligt taggad.


Så här glad är jag nu!


Pepp, pepp!

Sådäääär ja, då är man nyduschad och färdig för sängen efter denna trevliga dag. Först blev det som sagt bad med Carro, efter det gick vi till pizzerian och delade på en pizza för att sedan bege oss hem till mig för att spela lite kort. En riktigt härlig sommardag med andra ord!

Nu sitter jag och laddar inför arbetsintervjun imorgon, fast morgondagen kommer inte bara att bestå av en arbetsintervju. Jag och Carro ska nämligen iväg och provträna på ett gym också, så jäkla underbart! Jag måste verkligen komma igång med träningen, det har blivit på tok för slappt för min del, kroppen mår inte så bra som den skulle kunna, hähä.


Så bjuder jag på en alldeles förträfflig sommarbild, mys!


.

Nu passar jag på att uppdatera lite i väntan på att Carro ska bli klar där hemma så att vi kan dra iväg för att bada. Härligt värre säger jag bara!

Den här helgen har varit rätt lugn, en jäkla massa grillad mat har man fått i sig, så det är väldigt dumt att klaga. Jag följde även med mina föräldrar till en butik och där hittade jag två par klänningar som fick följa med mig hem, jag tog en bild idag, wöw. Det här är ingen modeblogg, och kommer aldrig att bli. Men jag ska i alla fall bjuda på en bild på mig i en utav de nya klänningarna. För det är ju liksom sånt som hör till vardagen, kläder alltså, annars skulle det kännas konstigt i och med att jag inte är någon nudist.


Mhmm!

Jag har väl egentligen ingenting att intressant att förtälja, fast jag tänkte skriva ändå.

Igår var jag och herr Hemlig på Smaka på Stockholm, det var naaajs! Åtminstone när de öppnat direkt, sen blev det så mycket folk. Träffade på en av mina kära klasskamrater som gav mig en fin "present", så gulligt av henne!

Mer har jag inte att berätta, haha! Så jag delar med mig av en gammal bild på mig och min fina vän Carro, så snäll är jag idag.


Glädje!

Kan inte annat än att känna glädje över att examinationen är färdig (det var den egentligen i måndags, men jag är ju värdelös på att uppdatera) och att ett långt sommarlov ligger framför mig. Egentligen vet jag ju inte hur långt det kommer bli, för på onsdag nästa vecka ska jag prata med en förskolechef jag har haft lite kontakt med angående jobb. Vi får helt enkelt se vart det leder, och jag hoppas ju såklart på ett jobb. Tack ska i alla fall mitt ex ha som ordnat denna kontakt och styrt upp väldigt mycket!

Snart beger jag mig av till herr Hemlig också för att spendera min tid med honom fram till fredag morgon. Så sitter jag självklart spänt och väntar på vetskapen om vilken dag jag får träffa Vivvsilur som bestämt sig för en Stockholmstripp den här långhelgen ;)

Nu ska jag inte tråka ut er mer och bestämmer mig för att syssla med annat under de restrerande fem minuterna jag har på mig innan jag måste gå till bussen.


Några nya bilder har jag inte heller tid att ladda upp, så jag bjuder på en väldigt gammal bild.


RSS 2.0