Wööw

Herrejävlar, kors i taket! Bloggappen är äntligen här (även om jag var några dagar sen med att märka det), så nu är det första försöket med appen då.

Just nu sitter jag och väntar på att en föreläsning ska börja, jag är för tidig som vanligt. Men äsch på det!

Firandet med klassen i onsdags var superkul, orgasm i munnen av maten, mhmm! Kan man dessutom skryta med att vi blev bjudna på schottar av han Nick (?) från Big Brother? Förmodligen inte, men det blev vi iaf, hehehe!

Imorgon blir det även fest för en kusin som fyllt 30, men jag överväger att bara vara med på middagen. Man är ju inte fullsketen av pengar direkt!

Annars blir det förmodligen bara lugnt i helgen!


Sådärja

Detta har varit en otroligt produktiv dag, för att checka av liksom:

Examinationen klar och inskickad... CHECK
Träna... CHECK

Två saker kanske inte är så mycket, men just nu känns det som om jag bestigit Everest. Eller ja, åtminstone Kebnekaise. Hade jag däremot bara suttit i kanske en halvtimme till i torsdags så hade examinationen varit färdig redan då. Fast, vem har sagt att jag är smart. Så nu gäller det för er gulljon där ute att hålla tummarna på att jag än en gång klarar mig med ett E eller högre.

Träningen ja, det blev ingen sist jag skrev. Så idag var det första gången jag tränade på över två veckor, skönt var det som in... Ja, ni förstår. Det gick oväntat bra också för att ha varit ett såpass långt uppehåll, nu är jag helt mör i benen. Kanske kan man somna i skaplig tid ikväll då? Det är sällan som jag somnar tidigare än ett på natten nu för tiden, och nu i veckan och några veckor framåt kommer det bli förmiddagsseminarium för min del. Det är visserligen sjukt skönt, då slipper man rusningstrafiken när man är på väg hem.

Nu taggar jag till som fan till på onsdag, då ska nämligen vi i klassen ut och käka för att sedan partaja lite. Det är bara så sjukt tråkigt att vi inte kommer hamna i samma klass igen, aldrig någonsin förmodligen. Dumma universitet...

Nu måste jag däremot skriva ut examinationen också, annars finns det väl risk att jag glömmer det.

Toooodelo!


Flåååt

Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. Inte för att jag har haft så värst roligt den senaste veckan, eller jo lite kanske. Jag har nämligen pluggat (försökt plugga åtminstone) de senaste två veckorna. Därför har jag inte riktigt tagit mig tid för att faktiskt skriva i bloggen. Nu tar jag mig en välförtjänt paus i pluggandet, som jag egentligen inte borde göra. Förlåt!
På måndag är det deadline, och jag ska försöka mitt bästa att ha det klart innan helgen, så frågan är om man ska skippa föreläsningen imorgon? Även om det är min kurslärare som håller föreläsningen så känns det som att ibland kan det vara bra att prioritera bort något för något som är viktigare. Jag måste även försöka mig på att komma iväg till gymmet imorgon, det är faktiskt också lite högre prioriterat än föreläsningen, heheheee. Förlåt!
Nu kan jag skryta om det tråkigaste inlägget någonsin. Min kamera ligger fortfarande och samlar damm, förlåt!
Usch, nu har jag tagit en massa onödig tid från er, förlåt!
Ihoptryckt inlägg verkar vara standard nu på blogg.se, jag orkar inte gå in och ändra det i html-skiten. Tack och adjö!

Hej!

Japp, då var det på tiden att uppdatera igen. Vardagen är ju inte så superintressant nu egentligen så att man har så mycket att skriva om. Det blir mest, skola, plugg och träna.

Förra veckan blev det däremot lite käk och fika med Carro inne i stan, när vi käkat favoritmaten (subwaymacka) tyckte Carro att vi skulle åka spårvagn. Vi missade den däremot precis, så vi valde att vänta. Då kom bussen mot kaknästornet, så varför inte tänkte jag. Vi bestämde oss för att åka dit, och eftersom ingen utav oss hade varit uppe i tornet tidigare plus att vi var kaffesugna så blev det som så att vi åkte upp. Självklart började vi säga "Tänk om ett plan störtar in här nu"... men vi höll oss modiga. När vi stod ute på den "högsta utsiktspunkten" eller vad det nu var de kallade den, ställer det sig någon kvinna bredvid mig och spejar ut. Det hade precis regnat och i kombination med sol var det självklart en regnbåge, varpå jag säger "Åh kolla regnbågen", kvinnan bredvid mig (som jag antar var från något arabland) härmar mig och försöker uttala ordet regnbåge, det blir lite lustigt. Jag skrattar. Carro tror att jag och kvinnan fått någon slags connection. En annan kvinna sitter på knä i hörnet. Jag tror att hon försöker läsa kartan. Men det var tydligen så att hon bad. Jag kollar på klockan "Nu jävlar har vi bråttom". Tydligen var jag en timme i förtid. Carro märkte det, hon räddade oss från en lång väntan på gymmet.

Mr Hemlig bjöd mig på Texas burger i söndags. Ååååh, så fruktansvärt gott! En hamburgare jag i princip skulle kunna leva på, men det ska jag ju inte, det vore inte särskillt hälsosamt.

Igår bestämde jag och Carro oss för att vi ska käka på soldaten Svejk. De har nämligen Sveriges godaste schnitzel, om ni frågar mig alltså. Eftersom Carro också älskar schnitzel så är jag inte den som är den, jag måste ju helt enkelt visa henne vart denna übergoda schnitzel finns.

Just nu smiter jag mest iväg från lite plugg, jag har gjort transkriptionerna till examinationen, men nu är det bara resten kvar.

Faaast, jag känner att jag måste visa bild på min stickning också, jag är ju så bra som har kommit så långt ;)

Jag känner att jag måste fota lite mer, men just nu får den nog fortsätta ligga på hyllan ett tag till.
Hej då!

RSS 2.0