En tisdag

Femte dagen i rad, jag tror nog nästan att jag själv flippar! Ska jag försöka mig på att skriva åtminstone sju dagar på rak? Det borde ju i princip bli personligt rekord då.

Egentligen har jag ju inte något jätteintressant att skriva, förutom att jag förbättrade tiden på träningen idag. 31:36 på 7.5 km, nästa gång kanske det blir ännu bättre. Nu känner jag ju nästan att jag måste klara under 30 åtminstone, eller mindre än 20 minuter på 5 km. Det borde ju inte vara så svårt, eftersom jag inte ens blir så överdrivet andfådd när jag kliver ner.

Nu är det däremot väldigt längesedan jag sprang, kanske ska klämma in det någon dag den här veckan då. Bara för att se hur det går där liksom. Äsch får seee!

Jag kanske borde starta en ny kategori? Hmm... För träningen alltså, så att jag själv kan hitta tillbaka och se mina förbättringar? ;)

Efter träningen bjöd ju Carro på mat, prinskorv och äggröra, mmmmums! :D

(En till kategori fick det bli, hähä)

Oooops!

Tänka sig, fjärde dagen på raken! Hohoho!

Idag är det dock inte lika kuuuul, för jag fick tillbaka resultatet på den förra examinationen idag. Mitt allra första fx! Gaaah, sjukt störande, men någon gång måste väl bli den första. Som tur var så var det bara något referensfel, så det är ju lätt att ordna. Betyget kan ju ändå ligga på ett A liksom. Men det känns ändå bra surt att få ett fx...

Faaast, idag har jag tränat med Carro igen. Det var nog tur det, annars hade jag nog inte tagit nyheten med betyget alls lika bra ;)

Vi slog på stort och körde på 7,5 km idag istället, vilket vi tänkte göra imorgon också, då trollar vi plötsligt bort ett träningstillfälle den här veckan. Skillat, skillat, skillat! Känner mig rätt stolt faktiskt, 7.5 km på ca 35 minuter, mhmmm!

Annars så har jag bara varit på föreläsning idag och skrivit ner lite, lite, lite på examinationen, som är för den här kursen vi läser nu då. Rättningen av den föregående gör jag nog inte förrän nästa vecka, då jag inte kan hämta ut examinationen med hennes kommentarer och så än. Urk, urk vilken skuuurk!

Jag längtar faktiskt redan till morgondagens träningspass, och efter det har Carro bjudit över mig till lunch hos henne. Prinskorv och äggröra, smaaaaarr!

Fortsätter vi med den här träningen kommer vi fan se ut så här snart:

Eller ja, åtminstone efter några år ;)


Sösösöndag

Skillat! Tre dagars uppdatering på raken, så duktig har jag inte varit på en evighet ;)

Idag har vi inte gjort någonting i princip, bara tagit en kort promenad ute i solen. Vi bytte sängkläder igår, till något sidenskit, båda sov asdåligt med det. Trasslades in i påslakanet och svettades satan. Röviiigt!

Men gårdagens schnitzel var supergod, som den ska vara! Efter det drog vi iväg till vampire lounge och tog två glassdrinkar var, det hade fanimej räckt med en, fy vad jag mådde illa efter den andra! Men det var ju gott ändå ;)

En bild på das schnitzel, även om det här fotot är från en annan gång, men skitsamma den suktas man av ändå ;)


Tidig lördag

Jag vaknade tidigt idag, killen skulle upp tidigt för att handla sen träna. Sen kunde jag inte somna om, låg i fosterställning för att underlätta mensvärken lite. Jag som aldrig hade mensvärk förr :(

Men idag får jag schnitzel från švejken, det gör precis alla smärtor uthärdliga! Mmmm!

Innan dess blir det till att baka bröd till frulle, nybakat bröd går inte av för hackor det heller ;)

Just nuuu, ligger jag i badet med herr badanka kollandes på mig!


Bara för att jag är lat...

... så orkar jag inte fixa en helt ny bloggdesign än, så jag kör på den gamla. För julskiten kan jag ju inte ha kvar nu, nu är det ju snart vår liksom. Det gäller att vara positiv ;)

Idag har det hunnits med träning med Carro, jag tyckte att det gick skitsegt! Hade så sjukt ont i vaden efter träningspassen i onsdags och torsdags, nu börjar det däremot släppa (kanske är en bra idé att stretcha efter varje träningspass, som jag varit dålig på de senaste gångerna). Vältränade kommer vi bli i alla fall! Vi har kört 5 km på crosstrainern alla tre dagar, vi kommer köra likadant i fem veckor framöver. Efter det blir det sex veckors cykling à 16,7 km tre gånger i veckan. Konditionen lär ju bli skapligt mycket bättre åtminstone!

Jag vill även passa på att gratta min kära kusin Lina och hennes gubbe till bebben! En oerhört söt liten påg :D Kan knappt berga mig tills jag får gosa lite med honom :D

Bara för att det har varit tomt med bilder här på sista tiden så bjuder jag på en gammal bild, snällt va?


Idag är det tisdag

Tisdag och introduktionsseminarium för nya kursen. Det känns som om det kommer bli uthärdligt det här ändå, hamnade med två stycken från den absolut första kursen, så helt vilsen kände jag mig inte.

Det där med att skaffa ny header... Det får nog vänta ett tag, jag orkar verkligen inte ta tag i det nu.

Fotografering av Linas kula hanns inte med, som jag skrev om tidigare, vi pratade om så mycket annat. Hähä! Men ett nytt försök är inplanerat på torsdag, och det är bäst att det funkar då, annars kanske det inte blir av ;)

Träningsvärk från igår har kommit nu, det är wunderbar! Det är ju så omänskligt skönt att träna, så varför dra sig? Imorgon blir det ett till träningspass, med Carro. Som jag stötte på i måndags på gymmet, hon var i princip färdig och jag hade precis kommit dit. Så jäkla oskillat :(

Sååå, nu är det dags för mig att krypa till sängs, jag vet att jag inte kommer somna än på ett par timmar. Men vila kan man ju göra, och det blir tidig uppgång imorgon för att möta Carrolutten!


Ohyeaah

Nu är tentan färdig sen några timmar tillbaka, skillat måste jag säga. Cirka två dagars plugg (omkring 17 timmar totalt eller något sånt) och färdigt! Sen att man har totalångest över att få F, den här gången mer än tidigare tentor, är ju en annan femma. Meeeen, det får bli framtidens problem i så fall. Nu ska jag bara njuta över att kursen snart är över, även om jag kommer sakna de allra flesta i kursen. Jag vill inte läsa med de andra lärarstudenterna igen, dem dryga fanskapen!

Imorgon ska jag träffa min kära kusin Lina och fota hennes bulle som snart är färdigbakad :) Det känns som om det var en evighet sen jag träffade henne, och det är det nog också... Tiden bara försvinner.

Jag ska även tvinga mig iväg till gymmet, har inte tränat på en månad nu och känner mig så oerhört slapp. Varför är det jobbigare att ta sig till gymmet när man inte tränat på ett tag? Även om jag längtar efter att verkligen få röra på mig så lockar inte gymmet. Jag måste se till att vara där under en bra tid, jag orkar verkligen inte med alla nyårslöften! Konditionen lär väl vara på botten också.

Förra veckan hade jag tänkt att jag skulle dra iväg, men efter att ha försovit mig en morgon så sprang jag till bussen, i fel skor och på fel underlag. Så det resulterade i att jag knappt kunde gå på tre dagar på grund av mina förbannade benhinnor. Plus att jag blev dunderförkyld och höll på att svimma några gånger, meeeenee. Nu ska vi vara positiva va?

Förresten, jag och Carro var och kollade på The girl with the dragon tattoo, den var inte alls bra! Vi satt mest och skrattade åt deras försök att låta svenska. Den som pratade bäst engelska i filmen var fan Stellan Skarsgård och han ÄR svensk. Hähähä, wheeeey INZOOM PÅ KATTMATSBURK "MJAU OXKÖTT".

Så mycket för att vara positiv!

Jag är i alla fall förbannat glad över att tentan är färdigskriven och att jag imorgon bara kan göra vad jag vill! :D:D:D


Hej rubrik

Nu har jag en lång julledighet från plugget bakom mig, imorgon börjar allvaret igen! Jag känner mig inte ett dugg pepp på att plugga, för nog fan blev det som jag skrev sist (att jag förmodligen skulle sitta och stresskriva på tentan). Än har jag inte fått ner något vettigt på tentan, jag har ju visserligen inte ens försökt.

Meeen, vad har hänt för min del då?

Julen: Firades med familjen med en massa god mat, på kvällen anslöt även killen.

Juldagen: Jag och killen släpade med mina föräldrar på bio (senaste filmen pappa såg på bio var nog Lejonkungen).

Nyår: Firades med Carro, Vivvsan, killen och hans polare. Harrys hamburgare är guuuuld! Fem hamburgare, många öl men billig nota ;) En väldigt trevlig kväll, tills livebandet spelat färdigt och decibelen blev för hög för oss pensionärer.

Vardagarna från jul till nu: Enbart jobb, cash is king!

Idag: Inte ett skit egentligen. Mest haft ångest över att jag måste ta tag i plugget nu. Men på fredag är kursen över, så jag skulle inte bli ledsen om någon trollade till det så att det blir fredag eftermiddag (förutsatt att tentan är färdig och ger åtminstone ett E).

Imorgon: Tre timmars seminarium, eftermiddag=äckeltid. Hem för att plugga sönder arslet!

När tentan är färdig tar jag även bort den fula headern!

Hejhejhejhej


RSS 2.0