Blä

Saker som stör mig just nu:

Första advent är på söndag, utan minsta antydan till att det är vinter. Det känns ju fan som oktober!

Reklamen om den pumpfria tvålen, de säger att pumpen är en bakteriehärd. Man trycker ju på pumpen INNAN man tvättat händerna. Så vad spelar det för roll om det är bakterier på pumpen? Jag petar aldrig på den efter att ha tvättat händerna liksom, jag vet inte hur alla andra gör, men jag borde ju inte vara ensam.

Annars så stör jag mig inte på så mycket annat just nu, men får bli ett negativt inlägg ändå ;)


Pluggeria

Just nu sitter jag och skriver lite på den stora examinationen (den enda stora skriftliga som är kvar för den här kursen). Jag kollade igenom lite bilder från VFU:n och ett filmklipp. Haha, jag tror jag smälter! Filmklippet är på en unge på strax över två år som hjälper ett yngre barn att ta av sig jacka och tjocktröja, sen hänger han upp dem åt honom. Det är så otroligt sött, man ser verkligen koncentrationen, haha! Däremot kan jag ju inte lägga upp det, så får man ju inte göra, och hade jag fått så hade jag ju inte gjort det ändå utan samtycke från föräldrar och barnen. Meeen så har min dag sett ut iaf, VFU och nu plugg. På VFUn blev det teater med småttingarna, och på bussen dit träffade jag Kimberly som också skulle dit. Hon var i princip redan klar med projektet, snacka om att jag fick ångest, jag som knappt påbörjat det! Snacka om speed på den jäntan ;) Ikväll ska jag fan försöka mig på att somna tidigt, jag har varit så sjukligt trött idag att jag knappt hållit mig vaken. Sömnig och träningsvärk är fan ingen bra kombination!

Myshelg

Nu ligger jag och killen, båda lite smått sega och bakis efter gårdagen, i den nya soffan. Soffan är totalt jävla underbar, nu kan man ligga raklång. Dubbeldivan is the shit, eller ja... Det är en divan och en schäslong rättare sagt.

Igår var det väldigt trevligt, förstår dock inte hur vi lyckades bli så fulla, så mycket drack vi inte. Men nu vet jag iaf att det inte alls är så svårt att förstå norska som jag först trodde, hähä.

Äsch, jag har inget mer att skriva just nu, jag skrev bara för att ha något att göra för en kort stund ;)


Händelserikt

Jag är verkligen värdelös på att uppdatera! Nu är det iaf VFU, en lång period, kommer inte tillbaka till skolbänken förrän den 14 december. Eller ja... idag var det föreläsning och handledningssamtal i skolan, min handledare var med. Äntligen kunde jag förstå begreppet literacy, så nu är det bara att tuta och köra med examinationen som ska göras under VFUn. Projektet är redan planerat, så får vi hoppas på att ungarna nappar!

Vad har jag gjort annars då? Jaaa... i helgen var jag bara med killen, vi gjorde i princip ingenting. Jo, möblerade om i hans vardagsrum inför den nya soffan som kommer i helgen. I helgen ska jag dit och hjälpa honom och montera den, antar jag, jag är ju den händiga i förhållandet (höhö). På lördagen kommer hans kusin också, så jag hakar på dem ut på krogen. Resten av veckan kommer bestå av att torka snor, leka och ha det jäkligt skoj! När jag lyssnar på hur andra i klassen har det på sina VFU-platser, kan jag nästan inte förstå vilken tur jag har haft som har hamnat på ett så otroligt bra ställe. Alla är verkligen guld på min VFU, kan verkligen skatta mig lycklig!

Sånt här snack blir det liksom när man inte har så mycket annat för sig ;)

Fy fan vad jag längtar efter snön nu! Det är så mörkt och tråkigt ute, tänk om det skulle komma lite snö, vad mycket ljusare det skulle bli. Åh, att dessutom höra hur det knakar under fötterna när man går, jag hatade det när jag var liten. Nu älskar jag det, ge mig snö nuuu!


RSS 2.0