Shalalaaaa

Njaaa, vad sägs om att sova nu kanske? Jag ska upp om 7 timmar, vad... nu tänkte jag skriva det där ordet igen, jag måste sluta. Inte får det väl gå till så att annonser om gay dajting kommer upp på min blogg? Nog för att vissa personer en gång spred ett rykte om att jag skulle vara lesbisk, men så är inte fallet. Jag är högst heterosexuell, så hetero att alla muslimska och kristna fundamentalister skulle jubla av glädje.

Hursomhelst, jag ska upp om ungefär sju timmar, så jag måste nog tänka på refrängen.

Sov så gott alla ni människor där ute med tio fingrar och tår! Ja, precis, jag tror att folk med fler eller färre fingrar är lömska, därför får inte ni något god natt av mig. Näe, vad dum jag är, det är faktiskt fullt normalt att bara ha åtta fingrar eller tår sammanlagt. Så ni med färre fingrar eller tår får även ni sova så gott. Däremot, ni som har fler, ni är läskiga, jag tror att ni är aliens och att erat överskott på fingrar eller tår beror på att det är någon sorts grej som suger upp en människa till erat skepp ute i universum. Skäms på er!

Gay dejting

Hahahahaha, ja, vad ska man säga? Gick in och kollade min blogg, så fick jag se en annons om gay dejting(!)

Jag tror verkligen att jag skriver på tok för mycket "gay" i min blogg, men ett gott skratt fick jag iaf.

Hursomhelst, imorgon ska jag på dop. Min kusins andra dotter. Gosh vad tiden går snabbt, det känns som om det var igår som han sprang runt som vilken fjortisboy som helst, även om han är några år äldre än jag så ger jag mig all rätt till att uttrycka mig så. Faktiskt.

Jag kollade nyss på The Grudge 3, den var helt okej, även om många säger att den suger getpung.

Jahåpp, vad ska jag mer skriva då? Jag kan ju skriva att jag verkligen vill att killen ska hitta en ny lägenhet, jag vill bo med honom, NU! Det är så trist här, och jag trivs ju inte sådär supermycket där. Så jag vill att någon ska komma med ett stort silverfat med en stor lägenhet på, tack!

Jag behöver också socialisera mig lite mer, under den senaste tiden (vilket har varit hur länge som helst, här snackar vi månader) har jag inte gett mina vänner särskilt mycket tid. Det suger, jag vet, vänner är guld värda. Så, mitt tre-månader-efter-nyårslöfte blir att ägna mycket mer tid åt mina vänner. Sååååå, sociala liv here I come!

Syskonkusin?

Det var ett tag sen jag bloggade, så jag tänkte att det kanske var dags att uppdatera lite. Gjorde även om headern.

Jag har varit hos killen hela veckan, men stackarn är sjuk nu. Jag tror att han snörvlar in för mycket snor, den snorungen, mohaha :D Näe, förlåt, hoppas du blir bra snart, hjärtat :)

Ptja, vad har jag mer gjort? Typ nada, jag hade mensvärk i tisdags för första gången på jag vet inte hur länge, så nu känner jag mig också som en kvinna.

Jag har även funderat på hur det är med enäggstvillingar och deras barn. Eftersom enäggstvillingar har samma DNA, då måste ju enäggstvillingarnas barn bli halvsyskon, eller syskonkusin? Eller, om kvinnliga enäggstvillingar blir gravida med samma karl, samtidigt, blir deras ungar då tvillingar även om de inte kommer från samma morsa? Hum, hum. Jag har funderat på den saken i flera dagar nu, så jag tycker att någon kan ge mig svar på dessa frågor nu, tack!


Köttflöjten anfaller!

Nuuu sitter jag hemma hos killen, jag har precis druckit en latte, så nu är jag hyperaktiv. Sitter och nynnar på rickidickidamdam, vilken låt det nu är. Möhö, det är ganska nice. Kanske skulle ta och gå ner till affären och köpa mig snus också, även om jag verkligen borde sluta, men liiiite bara. Snusar ju ändå inte så mycket om dagen, men ibland behöver jag verkligen det, och då blir det frustrerande om man inte har. Tralalalaaaaa!

Imorgon ska jag på intervju, seen efter den bär det  väl av hem igen, då ska jag spela The Sims 2, yes yes. Måste bara installera det först.

Tjingeling, penissving!

Varför går tiden så sakta för?

Bussen jag ska ta går inte förän om 24 minuter, och jag sitter otåligt och väntar. Jag ska inte bege mig ut än, då kommer jag få stå och vänta på bussen i 20 min, och det vill jag inte... Dags att göra en liten ändring på min tidspessimism. Jag kommer förmodligen ändå komma till lokalen en halvtimme innan mötet börjar, men det skiter jag i. För det skulle inte förvåna mig om jag skulle gå vilse, töhö.

Det snöar ute nu, jag som vill ha vår nu :(

Det är väl kanske bäst att sitta och skriva ända fram till 11:40 så jag inte går ut tidigare än vad jag borde... Eller vi säger 11:35, man vet aldrig med de här bussarna, antingen är de försenade eller så är de på tok för tidiga, så det är lika bra att gå ut tidigare ändå. Jag måste nog skaffa psykolog som kan ändra min pessimism, men klockan är lömsk, så jag skulle förmodligen missa mötet med den psykologen, bara för att.

Men göööhr vad tiden går sakta! Nu är klockan bara 11:31, det var en minut sedan jag börja skriva. Fan vad det suger!

Nu är den 11:32, så det blir slutskrivet om tre min. Lalalalaaaaa....

Ring klocka ring, lalala, tror att det är en gammal Kent låt, hmm hmm.  Kääääänt kääääännt!

Nu är den 11:33, tjohoooo, två minuter kvar :D

Men vad ska jag göra under två minuter? Jag tror faktiskt att jag måste kissa, så därför lämnar jag er nu, faktiskt :)

11:34 , aaah maa gaaaaad! TJING

Ett riktigt egoinlägg

Jag tänkte att istället för att visa bara en bild, så ska ni få se bilder på mig från liten skit till större skit. Lätt att konstatera är ju det att man var betydligt sötare förr, nu har det bara gått nedför :D höhö

 




Så nu har jag lagt upp tillräckligt mycket egobilder för att det ska räcka i ett år, värsta smart va?

Lalalaaaa!

Jåå, imorgon ska jag ju på möte hos ett företag. Jag vet inte om de vill ha in CV, personligt brev och referenser. Jag har hur som helst sprungit runt och letat efter intyget från UF, men jag kan inte hitta det någonstans. Slarvigt, slarvigt! De får helt enkelt lita på mig. Nu ska jag nog ta och skriva ett personligt brev, tror jag. Men jag har idétorka, det suger stenhårt. Kanske skulle jag ta och skriva det senare trots allt, så att det inte blir på tok för grått och tråkigt.

Haha, jag hittade däremot en massa gamla klassfoton. Jisses, vad man har sett ut alltså. Hohoho, på ena klassfotot står jag med en jeansjacka, tuggar på underläppen och ser nästan helt neddrogad ut. Samtidigt som jag har en "lugg", en självklippt sådan, på ena sidan av huvudet, och håret ser rent förjävligt ut med en utväxt på en decimeter. Yeey!

Kanske tar och scannar in den bilden på datorn, inte för att jag tror att jag kommer synas särskilt bra då xD

Yäs indeeeed!

Jaha, då var det alla hjärtans dag idag då. Det hade jag totalt glömt bort om jag inte hört min mor säga det. Vad är det för mening med den här dagen egentligen?

Jag tycker alla hjärtans dag är rätt muppigt, bara påhittad för att företagen ska kunna sälja plufsiga nallar det står "jag älskar dig" på, blommor och godisaskar.

Nääe, det är rätt gay, mohaha!

Jaja, puss i stjärten!

Hellooooo

Vad fan gör jag uppe nu? Jag borde sova...

Jag måste verkligen börja vända tillbaka dygnet snart, det här funkar inte för mig. Jag är ju ändå en morgonmänniska. Det är gaaaylord!

På tal om gay, höhö... Det är gay att behöva sova överhuvudtaget.

Jag tror att jag ska lägga mig i sängen och kolla på andra filmen i Hellraiser trilogin nu. Igår blev det första delen. Jag förstår verkligen inte varför det inte görs lika bra skräckfilmer nu för tiden. Allt ska bara animeras, och se totalt fejk ut. Det är så gay!

Jag har märkt att jag missbrukar ordet gay nu, så det får vara slut för idag.

Tjingeling, gaysving!  

Hej åh hå

Jisses! Jag säger då det, jag är nog den mest olycksdrabbade personen vad gäller elektronik. Jag var tvungen att formatera datorn, IGEN! Det är typ väldigt gay... Jag tryckte på en länk jag fick av någon på MSN, så hur dum får man egentligen vara. Äsch, det gick fort iaf, det tog bara 30 min att göra skiten.

Nu ska jag hur som helst aldrig mer gå in på någon konstig sida, aldrig trycka på en länk jag får via msn utan att fråga vad det är innan.

Yeeeeesch!

Idag var det två rörmokare här, det var nice, för nu funkar allt som det ska. Även om dessa rörmokare inte var medelålders, feta visandes sin butcrack. Jag gömde mig i tvättstugan, det var nice, för det luktade äckligt i hallen.

Nieet, nu blir det till att ta ut tvätten ur maskinen.

Tjingeling!

Nu är jag en glad Linda

Mihihi! Nu pirrar det i hela magen. För en stund sedan ringde jag upp till företaget som ringde igår, och jag ska på informationsmöte på måndag. För en minut sedan ringde de från ett annat företag och jag blev kallad till intervju. Hur jävla nice är inte det då? :D

Nu ska jag göra mig iordning och åka till killen. Tihihi :D

När kommer flytet för mig?

Idag har jag inte gjort ett skit. Egentligen skull jag ha gått på ett CV-seminarium anordnat av arbetsförmedlingen, men eftersom att min handledare inte tyckte att jag skulle gå på det (dum som jag var bokade jag in mig på det ändå) för att mitt CV redan var jättebra, så skippade jag det.

Jag hade ställt klockan på sju ändå, för jag tänkte att jag skulle göra något produktivt istället, men jag lyckades ju inte vakna, jag vaknade vid 12 istället. Duktig jag är!

När mor kom hem började hon med maten, och ville att jag skulle kolla maten medan hon var i duschen. Då lämnade jag mobilen i rummet och gick upp, dumt nog. För precis då ringde det någon från ett företag där jag skrivit upp en intresseanmälan. När jag kommer ner igen så har de lämnat ett meddelande i telefonsvararen, så jag ringer upp. Hon som ringt lämnade ett nummer jag skulle ringa upp, jag hade inget papper eller penna vid mig, så jag hann inte. När jag skulle ringa upp igen så började Comviqkäringen prata, och samtalet till telefonsvararen bröts precis innan hon skulle säga numret. Det sög ju rätt ordentligt. När jag väl tankat på mitt kort igen och ska ringa upp, så svarar hon inte. Jag får helt enkelt ringa upp imorgon istället.

Yeeey

Hellååå meine Lieblings geleser! eller nått, jag är väl ingen expert på tyska heller...

Jag är nyss hemkommen från en utekväll med Jessi, Lina och hennes boyfriend. Just nu sitter jag och äter toast, det är väldigt smarrigt. Jag har haft väldigt roligt ikväll. Först drog jag och Jessi hem till kusinen Lina där vi satt och förkrökade lite, sen åkte vi iväg till en lokalpub. Även om vi först fick en plats där vi var tvungna att skriva på mobilen för att göra förstå vad vi menade, så var det väldigt roligt. Vi hade smugglat in lite egen alkohol. När jag hällt upp lite av ölen i Jessis glas, så kommer en utav de som jobbar där och frågar varför ölen skummar, så sa jag att hon precis fått den, men Lina gjorde den smartaste räddningen, hon sa "Jag hällde över från mitt glas till hennes". Han frågade även om vi tagit med egen alkohol och kollade under bordet efter eventuella ölburkar, som tur var såg han den inte.

När krogen där stängde for min kusin och hennes kille iväg på efterfest, medan jag och Jessi begav oss hemåt. Hon ska ju nämligen åka hem igen klockan 2 imorgon.

Det var hur som helst jättetrevligt, och jag hoppas inte att det tar lika lång tid tills jag och Jessi ses igen. Jag får ta å fixa mig ett jobb eller leva på arbetslöshetsersättningen så att jag kan ta mig upp dit igen.

Nu ska jag äta färdigt min toast innan osten blivit kall och hård.

Tjingeling, negersving!

.

Igår var jag med Jessi pessi pö, det var mycket trevligt, det var ju ett bra tag sen vi sågs sist. Vi kollade på en massa Disneyfilmer, här kan vi verkligen snacka om filmkväll. Det blev Lejonkungen, Lejonkungen 2 och Mulan. Sen kollade vi på Bourne Supremacy som gick på tv. Hennes mor hade även över några middagsgäster så det blev god mat och god efterrätt. Maah, grädde med vit choklad! Mumma!

Idag vet jag däremot inte vad jag ska göra, det är rätt tråkigt, jag vet inte om jag har någon större lust att göra något heller, kanske dricka lite. Men det är ingen som har fest här i närheten, om nu inte min bror har det. Jaja, det återstår att se vad som händer ikväll.

Allting vi pratar om, allting blir bara missförstånd. Jag är så trött på allt, jag tycker det är riktigt tråkigt, speciellt när jag får skulden för det mesta, jag är boven i dramat, hela tiden. Jag förstör alltid personers dagar, för jag låter tydligen alltid irriterad. Gahr, det är påfrestande, jag vill inte! Om det för en gångs skull kunde vara bra, sådär riktigt bra, så man är jätteglad och bara känner sig värdefull, uppskattad och älskad, men det är väl förmodligen bara någonting att drömma om just nu.


Det finns för mycket pedofiler i världen

Usch, jag blir så jävla ledsen på allt! Att det verkligen kryllar av pedofiler och hebefiler överallt, jag förstår inte.

Jag bestämde mig för att göra en liten rajd på en chatt. Det hela började på lunarstorm, en kille på 29 år som skrev till mig, som bara hade vänskapsrelationer med tjejer mellan 15-20 år, med kanske tre undantag. Att han dessutom studerar till att bli jurist gör mig ännu mer förbannad. Visst, det är inte olagligt att ha sex med en tjej på 15 år, men jag tycker det är riktigt vidrigt att man som en 29 år gammal kille kan attraheras av tjejer som är så unga. Att han dessutom inte alls ser några fel i att ha sex med en femtonåring "för det är ju lagligt" gör mig ännu mer förbannad, han tycker att han som jurist inte kan ta ställning till om det är okej eller inte. Det är så sjuukt.. jag blir förbannad, och allt det här blev så osammanhängande.

Nyligen fick jag en 27-årig kille på kroken, han tyckte att det var helt okej att jag bara var 13, han skulle kunna bli tillsammans med mig "även om han skulle vara tvungen att vänta i två år på att få ha sex". Det är sjukt! Att han dessutom berättade att han jobbar som personlig assistent och har en son på snart 4 år får mig att vilja kräkas ännu mer!

Nej, just nu kan inte jag skriva mer, mår för dåligt. Mer utförligt kommer kanske senare...

Tvi!

Jaha, då är man nyss hemkommen från arbetsförnedringen då. Det sög getpung, som väntat. Personalen där hyser jag inget större agg mot, men däremot 90% utav de "arbetssökande" som kommer dit.

Idag var det alltså ett företag som kom dit och skulle försöka rekrytera in ny personal, inte ens då visar de sitt intresse. De sitter där och snackar med varandra, stänger inte av mobilen (inte ens ljudet) så ett flertal tillfällen hörde man mobiler ringa. De snackade till och med när chefen (om han nu var chef) från företaget pratade. Det är så förbannat respektlöst, och jag blev så jävla förbannad. De visade varken respekt för de som var där för att lyssna eller för de som var där för att tala.

Gaaah! Jag vi så jävla gärna ge dessa särmongon en fet käftsmäll just nu!

Gaylord Focker!

Åfyyyaa! Jag ska snart till arbetsförnedringen, och jag vill inte! Usch, usch, usch! Det är så gaaay, och det skulle inte förvåna mig om jag är den enda som kommer gå på det där mötet idag, men det skulle inte göra mig så mycket... Fast ja, med tanke på vilken kommun jag bor i, lär jag inte vara ensam där för fem öre, det kommer vara smockfullt. Ett möte för ett företag där man får en lön på 500 kr i månaden, hahaha, fan vad stjärtigt! Jag kan ju lika gärna börja måla dominobrickor, eller börja på Samhall, yeeey, muppar here I come! Jag skulle ju säkerligen passa in där ändå, hohoho!

Nej, kanske man skulle ta och sätta på sig lite kläder, eller ska jag gå naken? Nääe, det vette fan om det är så smart i det området, jag vill ju inte bli våldtagen.

Förresten, på tal om våldtäkt, när jag gick ner med min kusin till stationen gick det en alkis och skrek på några ungdomsgrabbar, hon skrek något i stil med "Åh, jag trodde att ni skulle våldta mig". Varvid de svarade "nej, nej" så svarade alkiskäringen "Nähä, ingen vill ens våldta mig, inget knull ska man få". Så ja, ni märker kanske vilket jävla dekadent samhälle jag lever i här, eller ja, så ser det nog ut runt om i hela Sverige. Jävla as!

R.I.P min kära fjärrkontroll

Jag är ett riktigt klantarsle! Min sargade fjärrkontroll har blivit ännu mer förstörd. Jag har konstaterat att jag är en alldeles för livlig soverska. Mitt i natten vaknar jag av en duns, så ser jag min stackars fjärrkontroll ligga på golvet i flera bitar. Jag förstår inte riktigt, den har klarat av att bli kastad i väggen, men den klarar inte av ett fall från en halv meter? Nu måste jag ju resa mig upp för att byta kanal, blööö, mina dagar som soffpotatis är över. 

Näe, fy på all elektronik. Min skrivare är även den väldigt anti. Den vill inte ta emot papper, och jag som måste skriva ut en massa saker, fy på den med! Nu fattas det väl bara att min dator ska börja krångla igen.

Imorgon ska jag hursomhelst till arbetsförmedlingen igen, den här gången för ett informationsmöte om något företag. Sen får vi se vad som händer och sker.

Huh?

Någonting mycket mystiskt har hänt. Veronica frågade igår om jag stängt av min kommentarsfunktion, men icke, det har jag inte. Den har på något mystiskt vis bestämt sig för att springa iväg för fredagens inlägg. Vi får se om det idag funkar att komma in på kommentarssidan, jag är faktiskt oskyldig denna gång.

RSS 2.0