Sådärja

Då fick det bli en snabb och simpel juldesign. Hähä, så roligt har jag! Egentligen borde jag plugga, men jag orkar verkligen inte det nu, man får vara lat när det är så kort tid kvar till julafton.

Imorrn blir det till att handla dem sista julklapparna (usch, jag längtar inte till kaoset i stan), dum som man är väntar man ju alltid till sista stund :)

Jag har inget roligt att skriva heller, eller jooo... Jag har "jullov", åtminstone till imorgon, sen är det jobb som gäller i två veckor. Efter det lär det väl bli hetsskrivning på tentan.

Bara för att jag har tråkigt, en lista:

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Ge -
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst

Det jag inte valt dubbelt av i matväg har jag liksom aldrig riktigt smakat, förutom ischoklad och köttbullar då, men det är ju inte så gott. Om det nu inte är hemmagjorda köttbullar, det är gott! Jag älskar julen, men det ska vara Arne Weise som sitter i TV-rutan.



.

Nu är VFUn färdig för den här terminen, det känns både tråkigt och skönt. Jag vill bara bli klar med den här kursen nu!

Jag hade min sista dag på Lucia, så jag fick äntligen se luciatåget vilken jag missade med några få dagar förra året, dem var så otroligt söta! Jag kunde verkligen inte ha haft en bättre sista dag. Dessutom blev jag så otroligt rörd när jag en utav ungarna kom och lämnade över en julklapp till mig, som var från alla föräldrar och barn. Jag fick även en julklapp av personalen. Jag visar bilder istället.


Den vänstra är från föräldrarna, plus ett läppsyl (men det var inte så roligt att fotografera då det numera bara är en vit tub efter att jag öppnat den). Den högra är från personalen. Det roliga är att jag under VFUn pratade med ett utav barnen om mitt favoritgodis, jag sa då att det var lakrits och choklad. En pedagog hörde det och måste ha snappat upp det också, man kan verkligen säga att de är riktigt duktiga förskollärare (vi ska ju vara observanta om vad som sägs). Tack, tack! :D

Igår skulle vi ha en föreläsning i skolan, men i och med att universitetet verkar sätta oss förskollärare åt sidan, så blev det ingen. Föreläsaren behövde sin PPP för att kunna ge en bra föreläsning och hade blivit lovad en dator men fick ingen och ingen svarade när hon ringde. När det för en gångs skull är en föreläsning man känner att man faktiskt behöver!

Istället för föreläsningen drog jag och en klasskamrat och letade julklappar istället. Jag hittade inget, som det brukar bli, hähä! Jag bestämde mig istället för att köpa marsipan på väg hem för att göra lite marsipanfigurer.

Sen att grisarna inte blev så jättefina, tomtarna fantasilösa och snögubben gul får man bara tåla liksom. Jag gjorde dem mest för att ha en ursäkt till att äta marsipan. Sen måste jag ju doppa dem lite i choklad också, mmmm!

Idag har vi en sen föreläsning, börjar inte förrän vid 14, det känns lite surt såhär på en fredag. Så nu är det bara till att sitta och rulla tummarna i några timmar.

RSS 2.0