Blubb

Jag har så extremt tråkigt, så idag leker jag i photoshop igen. Så nu ska ni få se min kreativa sida.

Afrogänget bestånde av: Sofie, Emma, Carro, jag och Sanna

Hej svej, du är gay!

Hej gay!



Underbara tider, underbara släkt. Jag vill vara 14 igen, allting var så jävla mycket enklare då.
För att vara lite sådär smått nostalgisk.


Blöö, tristess

Jaha, jag har så förbannat tråkigt just nu. Så jag tänkte att jag kunde undvara några minuter för att uppdatera min blogg, med helt meningslöst pladder. Vad i helvete ska jag skriva då?


Jo, idag har jag monterat ihop den nya plastgranen, då mamma tyckte att den de köpte förra veckan var alldeles för fjuttig. Den "gamla" granen ska istället jag och killen få ta över, så vi har en gran att lägga killens sons paket under. Lite julstämning måste vi ju trots allt ha i lägenheten.


Vad mer då? Hmm, ja... Idag har jag lagat biff med bambuskott, det blev faktiskt ganska gott. För att vara ifrån en person som inte alls tycker om att skryta om sig själv. Ibland kan även jag göra så att jag känner att jag lyckats med matlagningen.


Nu tror jag att jag ska leka lite i photoshop, tjingeling!


Torskar, arbetsförnedring och musketörer

I helgen fyllde Veronica år, det firades genom att hon hade tjejmiddag, vilket var allra första gången för henne. Det var mycket trevligt, vilken tur att hennes vänner var några jag kunde stå ut med, de var faktiskt riktigt trevliga. Efter att ha käkat middag hos Veronica, drog vi vidare till krogen. Det enda negativa med hela kvällen var en idiotisk kille på centralen som kom fram till oss med några hundralappar i handen och frågade "Hur mycket i timmen?". Vad fan är det med folk? Som tur var fick jag i alla fall in en smäll i huvudet på honom, så jag fick av mig lite av aggressionen.
 

Igår var jag hos arbetsförnedringen. Först tog det mig ungefär en halvtimme att hitta skiten (idioterna har ju valt att lägga den på annan ort än där den låg innan, plus att den ligger undangömd på en parkeringsplats), sen tog det en halvtimme där inne. Nu har jag åtminstone fått den biten avklarad.


Idag har jag och killen kollat runt lite efter julklappar till hans son. Vi bestämde till slut att vi ska köpa en gitarr åt honom, för han ska börja på gitarrkurser, han är ju faktiskt en framtida rockstjärna. Så, i helgen kommer han upp, då ska han få sina presenter, tråkigt nog är hans Nintendo trasigt, så han kommer inte ha så stor nytta för de spel vi har köpt till honom förrän det är lagat. Vi ska även gå på julbord på lördag, det ska bli riktigt trevligt, och gott! Åh, jag älskar julmat!


På fredag kommer även Carolune upp, så då blir det till att fika med henne och de tre andra musketörerna.


Snart är det juul

Idag har jag handlat presenter till Veronica, som fyller år imorgon, på självaste Lucia. Allting är rosa, precis som hon vill ha det. Jag har även följt med min kära mor och far till IKEA, där de köpte en byrå åt mig och killen. Den var faktiskt riktigt fin för att vara från IKEA. Så det här har varit en relativt lyckad dag.


Så imorgon blir det parteyyyy, hemma hos Veronica. Jag ska våldgästa hennes lägenhet!


Just nu är jag hemma hos föräldrarna. Måste skriva in mig hos Arbetsförnedringen på måndag, och söka jobb så in åt helvetet. Jag måste fan ha tag på ett jobb nu. Annars blir allt pannkaka.


Nästa vecka kommer killens son upp, så vi ska väl smygstarta julafton. Han ska få sina julklappar, så får jag hoppas att jag kan koka ihop lite julmat. Det kommer sannerligen bli en spännande utmaning. Jag har aldrig griljerat skinka, gjort Janssons frestelse eller matjessill. Det enda jag har gjort på julbordet är prinskorv och köttbullar. Så vi får helt enkelt se om det funkar. Fast jag tror nog jag hoppar över både Jansson och matjessillen, killens son lär ju inte äta något utav det ändå. Så det blir väl bara till att prova på att griljera skinkan.


Bastarder med bengaler

Jag är inte direkt snabb när det gäller uppdateringar av bloggen, men det har sina naturliga förklaringar. De senaste två veckorna har jag och killen haft en "inneboende" i form av en göteborgare. Därav har min tid vid datorn inte ens kunnat uppskattas till 2 timmar, den är alltid ockuperad. Fast ja, jag har ju inte ens satt mig där när båda varit borta hela dagar, så att det är deras fel kan jag ju knappast skylla på.


Nu har vi hur som helst två tyskar och två skottar boende hos oss också, de åker visserligen hem idag, men de har sovit hos oss i tre nätter. Hela lägenheten ser numera ut som en gigantisk säng. Därför valde jag att istället åka hem till mina föräldrar över helgen. Så nu tänkte jag att jag skulle passa på att uppdatera bloggen lite, och även göra om designen.


Igår var det som bekant den årliga Salemmanifestationen. Vilket de flesta i Salems kommun verkar känna igen som "dagen då de blir berövade på sin frihet". Men av vilken anledning känner de att de blir berövade på sin frihet? Är det pågrund av stenkastarna, eller fackelbärarna? Ska man tro alla medier så är det på grund av fackelbärarna, hur man än vrider och vänder på det så är det alltid fackelbärarnas fel. På vilket sätt är dessa fackelbärare ett hot? De är varken våldsamma eller högljudda, de går lugnt och sansat ett tåg (likt vilket fackeltåg som helst) medan motdemonstranterna (inte alla, men de flesta som väljer att vara kvar efter deras egna demonstrationer) kastar sten mot polisen och tänder bengaliska eldar. Nej, men det är fackelbärarnas fel, för de är nazister, och de andra är bara där för att nazisterna är där. Så om inte nazisterna skulle vara där, då skulle inte motdemonstranterna tända eld på skolor, bilar, soptunnor, containrar och kasta sten och bengaliska eldar på polis och brandkår, vilket de gjorde förra året. Men snälla, någonstans måste det väl för fan finnas en spärr? Eller är det helt plötsligt okej att använda sig av det argumentet? Ska vi alla krypa tillbaka ner i sandlådan då? Jo men visst, jag ska gå runt på stan och klippa till varenda person som tycks kolla snett på mig eller vad som, för då kan jag ju lätt skylla ifrån mig på att "det var ju hon/han som börja".  Nej, nu lämnar jag den här diskussionen innan jag blir alltför frustrerad.


Eller, jag lämnar detta inlägg helt och hållet för att ge tid åt att designa min blogg. Vi får se hur lång tid det tar tills jag skriver nästa inlägg.


Hej då!


RSS 2.0