Bildos, Cosmopol... Colosseum, eller vänta Cosmonova var det ja

Idag är jag en glad Linda. Vi har fått hem brev om att boxen har kommit, så äntligen har vi riktig TV. Det är nästan outhärdligt att bara ha tre kanaler. Äntligen kan jag se andra TV-program än Halal-TV. Tack gode gud! Dessutom har vi även fått hem två filmer från Lovefilm, nej det är inte pornografi. Det är vanliga filmer. En barnfilm skrev vi upp på listan förra veckan i hopp om att den skulle komma till helgen, eftersom killens son skulle komma upp. Men icke, vi får den istället två dagar efter att han har åkt hem, tråkigt nog. Fast jag kommer säkert tycka den är lika bra som grabben skulle ha gjort, så jag gråter inte blod för det, då kommer den till användning åtminstone. Mest glad är jag dock för att boxen äntligen har kommit, tjoho!


I det förra inlägget hoppade jag över att skriva om min resa till Skåne, i väntan på bilder. Nu har vi fått lite bilder, men det är tyvärr inte många jag kan dela med mig av. Men några ska ni väl kanske få se, då är det väl främst på mig, som den oerhörda egoist jag är, ohoo egojag.


Bilresan ner var lång, men den lyckades vi korta ner (åtminstone rent mentalt). Trots att jag satt inklämd mellan två stora karlar, den ene stor av muskler den andra av hrm.. annat, så lyckades vi ha kul åt det mesta. Vi satt där bak och applåderade som tre mongon. Jag kan inte ge ut namnen på dessa två mongolider till karlar som jag tvingades sitta bredvid, men oj, att vuxna män kan ha likadan humor som jag och även leka mongon, det är nog värt ett plus eller två. Jag förstår inte riktigt de vuxna som inte har något sinne för humor kvar för fem öre. Vi kom på en otrolig affärsidé. Vi ska börja sälja dildos som man använder i bilar, såkallade Bildos som den ene fint uttryckte sig. Det ska vara som en vanlig sittdyna, fast det ska sticka upp en dildo. Jag undrar om vägtrafikverket skulle tillåta vår fina uppfinning, eller skulle det bli en alltför stor fara med tanke på att man lätt kan bli distraherad. Är det någon som vet om det är tillåtet att utföra oralsex på föraren medans han/hon kör bil i Sverige? Är det det så borde det inte vara något större problem med denna Bildo, det borde ju vara lika distraherande som oralsex, om inte mindre.


Hur som helst, när vi väl kommit fram till Skåne, var vi självklart nästan sist på plats. Alla de andra i lokalen stod och väntade innan allt kunde komma igång. Fast ptja, vi var ju inte riktigt sist. Det tycker jag är rätt lustigt ändå, vi var ändå de som åkt längst för att ta oss dit, så rent teoretiskt borde väl vi ha varit sist på plats. Men så var det inte. Jag fick erfara dräggiga danskar, riktiga sådana, inte låtsas-svensk-danskar, utan folk som kom ifrån det riktiga Danmark, Skåne är ju ett icke-land, fast de är ändå mer danskar än svenskar. Ursäkta Richard, jag var bara tvungen din låtsassvenskegentligendansknumerastockholmsjävel, hohoho.


På hemvägen tog vi en sväng förbi Gränna för att köpa lite polkagrisar, fast jag undrar nästan om det inte var ett dumt val, eftersom det tog en timme att komma ut ur Gränna. Stillasittandes i en trång bil på motorvägen i en timme är ingen höjdare. Förbannade vägarbeten...


I helgen var som sagt lillgrabben här, så det blev till att åka till Cosmonova. På nått sätt har jag haft svårt för att säga Cosmonova hela helgen, det har blivit både Cosmopol och Colosseum. Det var åtminstone väldigt trevligt, jag gick dessutom in som 17-åring. Skills åt mig för fan. Eller, ja skills och skills, tur för mig att jag ser ung ut, då slipper jag se ut som en gammal hagga när jag är 50, förhoppningsvis. Förvånansvärt är det dock att damen i kassan inte reagerade när hon ville se min legitimation som jag var tvungen att visa, då jag betalade med kortet. Ibland kan det väl vara bra med kassörskor som inte kan räkna vanlig grundskolematte.


Nu ska jag fortsätta spela en massa onödiga tänkarspel så jag blir ännu smartare, så jag slutligen kan ta över hela världen.


Mongoklapp och smygreklam av äckel Coca-cola.


Jag ser ut som en gigantisk käring med världens hästbett.


Blåbärsface och retuschering, det är grejer det

Idag har jag varit så totalt jävla rastlös, så jag bestämde mig för att åka hem till mina föräldrar för att få träffa dem, det var ju trots allt ett tag sen. Med tanke på att jag kom hem till dem, så kom jag även hem till min dator, eftersom ingen var hemma satte jag mig vid den. Till min förtret så hade inte photoshop på något mystiskt sätt försvunnit från datorn, så jag satte mig självklart och trixade med några bilder. Det är egentligen ganska stört hur mycket man kan retuschera bilder. Även om jag inte gör det särskilt bra, jag som ändå inte brukar sitta och retuschera bilder för att de ska se skapligt verklighetstrogna ut. Det är fan läskigt egentligen, att folk har det som yrke, och framförallt att personer som bara ska lägga upp en bild på internet gör det för att de ska "se bättre ut". Varför jag överhuvudtaget ens tänker på det här är på grund av ett gammalt blogginlägg Veronica skrev för ett tag sen, om retuscheringar av foton. Jag kan inte säga annat än att jag håller med.


Först ser jag ut som en blåbärspaj i ansiktet,
sen ser jag ut som ett uppstoppat pubishår.




Orginalbilden är tagen sommaren år 2006 då jag och Jessi var på besök hos hennes mormor. En kväll bestämde vi oss för att vi skulle sova ute i skogen under bar himmel, sagt och gjort. Däremot fanns det ju inte så mycket att göra, så uppfinningsrika som vi var kletade vi blåbär i ansiktet. Se det som en ansiktsbehandling eller vad fan ni vill, kul hade vi åtminstone. Så här tycker jag att ni ska få ta del av mina gamla minnen i form av bilder. Titta och avundas.




Är vi inte vackra?




RSS 2.0