Mouuuuraaaa

Nu sitter jag här, hemma hos Jessi, alldeles för mig själv. Fast några djur som sällskap då, fast det är bara två av tre katter inne, och hunden då. Han sitter så fint i soffan. Fast just nu längtar jag nog efter lite mänskligt sällskap, så jag hoppas att Jessi kommer hem från stallet snart. Mihihi!

Håhå, herråå Stockholm!

Idag åker jag upp till Mora med Jessööö! Det ska bli nice, få lite friskare luft och såå. Så kommer jag få träffa Jessis nya häst, mihi. Undra om hon kommer försöka få mig upp på sadeln också, hum...

Jessi har varit nere sen i fredags, så i lördags åkte hon och jag iväg till hennes polare och drack lite. Jag ska nog aldrig mer blanda vitt vin, körsbärsvin och cider. Fan vad bakis jag var igår. Nä, fy! Men trevligt var det. Det slutade med att vi dansade på en dansmatta, till någon spelkonsol. Jag ska nog inte satsa på en danskarriär i alla fall.

Nää, nu ska jag nog ta och packa det sista så jag inte glömmer det. Jag lär väl säkert glömma något ändå.

TJING

Tjoooflöjt

Nu har jag checkat in citys hemsida, och kollade upp bilden de publicerade på vår anonyme vän. Så jag tänkte att ni också skulle få se den, ni slipper gå in på citys hemsida och kolla får se den här istället, snällt va? :D


Shalalaaa

Nu har jag gjort en ny header, tjoho! Nu håller jag på med en ny spellista, så det så. Det kommer vara ganska många somriga låtar, för mig i alla fall, men med er vet jag fan inte. Härligt, härligt, härligt! :D

Cornelis Vreeswijks låt Turistens klagan, mmm älska, älska, älska!

Pläp!

Jag är uttråkad! Jag har inte ringt någonstans än, bara skickat en ansökan. Så gay! Fan vad jag är lat...

Kanske skulle jag ta och städa lite i mitt rum, så att jag åtminstone får något vettigt gjort, ja så får det bli.

Jag tänkte att jag skulle ladda upp en bild också, men eftersom det inte verkar gå med mozilla, och jag orkar inte hitta felet, så får ni fan repris på en bild istället.

Vid närmare eftertanke... Jag har ju knappt några bilder här? Har jag varit så dålig på att publicera bilder? Hahaha, mahahahaha!


TOOOODELLOOOOOO!

Bluuubb

Woooh, nu har jag kommit igång lite halvt med allt vad utbildning och jobbsökande är. Jag har bokat en tid för studievägledning, maah, fast det kommer inte vara förän i början på maj, seegt! Så nu blir det väl att försöka ringa runt till en massa ställen för att försöka hitta något sommarjobb, men jag verkligen hatar att ringa till okända personer. Jag hatar att prata i telefon överhuvudtaget, det suger. Fast jag har ju inte mycket annat val, eftersom arbetsgivare totalvägrar att höra av sig till mig när jag skickat mail, så de kan ju gå och suga någon kletig dase.

Neeeepp, nya taaag, kom igen, kom igen!

Tjoho

Här har det hänt grejer! Igår åkte jag in till stan för att träffa Sofie och Daniel, först följde vi med honom för att droppa av all sin packning hos de han ska tillbringa sin tid i Sverige hos. Sen åkte vi in för att käka på Max (mmmmm). Efter det begav vi oss till en bänk för att ta en liten mysig vårdrink (öl för deras del, cider för min del). Efter det bestämde vi oss för att sätta oss på en krog och dricka lite till. Det kom att bli ett väldigt klokt beslut.

Harry B James blev den lyckliga krog som fick äran att ha oss som kunder. Väl där stötte vi på en vän, Niklas, hans flickvän skulle spela där. Egentligen hade vi väl inte planerat att stanna sådär överdrivet länge, men eftersom Niklas flickvän skulle spela, så kunde vi ju för allt i världen inte missa det. Det är jag glad över att vi inte gjorde, för de var fan riktigt grymma.

Det kom även fram någon fotograf till oss, han ville fotografera oss för att publicera i Stockholm City. Varken jag eller Sofie ville ställa upp. Däremot ville Daniel det, så hans nuna kommer ni få se i Stockholm City på torsdag ;) Även om han var en aning anonym, mahaha!

Jag känner mig faktiskt riktigt generös idag, så ni ska också få ta del av lite bilder från gårdagen.


Mr Anonym, jag och Sofie, Niklas




Bandet Ghouls of Graceland
Checka deras myspace här

Huaaa

Jag borde verkligen söka jobb, men jag har fan ingen kraft åt det alls. Det känns så meningslöst, så bajs! Är det såhär en depression känns? Jag har ingen aning.

Just nu funderar jag fan starkt på att förverkliga det jag sa för två år sedan; att flytta ut i skogen och vara en total outsider... med mina täljda gubbar som enda sällskap.

Egentligen borde jag väl söka in till högskolan, men jag måste plugga upp ett betyg först, så det suger ju. Jag får väl ta och kontaka min sketna kommun och fråga om jag kan tenta av skiten på komvux. Det får helt enkelt till att bli att söka in till högskolan tidigast i höst då.

Nääe, nu ska jag ner till banken... Råna lite vettni... eller inte! :) ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSCH, jag ska ju bara anmäla mitt konto för att få min välförtjänta skatteåterbäring, hähähähä!


Kissprutt

Veronica hade en önskan om att jag skulle uppdatera lite här, så nu får jag väl förverkliga hennes önskan.

Gårdagen började i princip med att min bror och hans tjej kom över på middag, för mig då, för alla andra började säkert dagen tidigare. Vi grillade lite spet(tälska) höhöhhö, nämen, grillspett och lite smått å gott. Sen blev de lite öl och konjak efter maten (fan vad vuxet det låter med "konjak efter maten") typ, vuxenpoäng till mig.

När de skulle dra sig hemåt åkte jag iväg till Lina. Där var jag i drygt en halvtimme, sen åkte vi hem till min bror, där vi satt och snacka och drack lite. Benny (Linas bror, min kusin) och hans tjej kom även de hem till min bror. Så det var trevligt, även om de åkte hem rätt tidigt, och då med Lina och hennes boyfriend också.

Min hemfärd var ganska kul, jag åkte med min brors polare och hans tjej en bit, men hoppade av för att gå hem. Det var ju ganska roligt. De som bor där kanske hörde mig, vad vet jag, jag sjöng för dem i alla fall.

Ikväll ska jag väl hem till Lina igen då, om det nu inte blir för sent, det återstår att se.

Shalalalaa, nöjd nu Veronica? :) 

Play that funky music, white boooy!

Mähä, jag kollade på filmen Underbara älskade. Så var den här låten med, och jag var tvungen att lyssna på den igen, den är ju så grääjt! ^^


Något vill inte att Vivvi och jag ska ha picknick :(

Vädret var inte riktigt på min och Veronicas sida idag, det var mulet och kallt. Men det fick gå ändå, man kan väl inte vara pessimist heller. Även om själva picknicken inte riktigt blev av. Det blev istället en hamburgare utanför gröna lund. Det blev sedan en jakt på gifflar, men... det verkar inte finnas så många matbutiker inne i stan. Så det fick bli varm oboy (som Veronica duktigt gjort iordning, och den var mums!) och påskmust.

Jag tror nästan att det var en konspiration mot oss, för att vi inte skulle kunna ha våran lilla picknick. Listar orsakerna nedan:

1. När jag skulle åka till Ropsten så var min buss försenad dessutom blev det något fel på bussen några minuter senare, så alla på bussen var tvungna att kliva av och byta till en annan buss.

2. På väg in till Djurgården, blev jag och Veronica nästan påkörda av en buss.

3. Vädret var dåligt.

4. Vi kunde inte hitta en matbutik för att inhandla gifflar.

5. Till och med hamburgare var det svårt att få tag på, och priserna var bajs.

Jag slängde iväg ett SMS till min kära kusin Lina, som visade sig vara kvar vid hamnen, så vi besökte henne en stund på båten.


Mihi, Veronica fick agera modell utanför grönan, i Humlegården och utanför båten.


Lina ville inte ställa upp på en bild, men jag fick till en ändå,
åtminstone halva hennes ansikte, mohahaha!


Shalalalaaa

Hoooe hoooe!

I fredags skulle jag egentligen bowlat, men lite saker hände och jag åkte hem nästan direkt då jag kommit fram. Då åkte jag till Lina istället, det var trevligt. Fick in en fin video på Linas kalsongryck på Tomas, mohaha!

På lördagen var det dags för en liten krogrunda. Det var mycket trevligt, även om jag fick en aning för mycket att dricka kanske. Jag gav på något mystiskt sett mitt nummer till vakten, då han sa "du är en av de där ordentliga va? Jag har precis flyttat till gullmarsplan, du skulle inte vilja komma på inflyttningsfest?" Så wooops, hade han mitt nummer, även om jag inte har några planer på att överhuvudtaget gå på den... Mööh. Sen tyckte tydligen inte Lina och de andra i sällskapet att jag skulle åka hem själv, så det blev övernattning hos henne. Snacka om seg jag var dagen efter, så seg har jag nog fan aldrig varit. Så det blev en tripp ner till pizzerian för lite bakfyllekäk på söndagen.

Idag har jag suttit hundvakt åt världens finaste hund, Linas vovve Boss. Det var muchas trevligt. Faster överraskade mig genom att komma väldigt mycket tidigare än hon egentligen skulle, så det blev en liten pratstund och ett flertal goda skratt. Det är så förbannat roligt att kolla på en katt och en hund som busar tillsammans, det är liksom... gräjt!

Imorgon blir det picknick med Vivvsan i stan, wohoo! Haha, hoppas bara det blir fint väder... annars blir det... inte fint väder, helt enkelt xD

Men nu ska jag nog lägga mig och kolla på tv.

Ha det gräjt, tjingeling!

jag har myror i braaallaaaan

Jag ääär en heeelt omusikalist tjeeeeeeej, det här med musik har aldrig vart min greeeej *lalalalalalaaaa*

Jag har fått denna sketabra låt på hjärnan!

Just nu sitter jag och väntar på mat, CHEEEBAAAAB blir det. Det ska bli göttgött. Mmmmmuuuummmmms!

Idag är jag också sådär, jätteglad, det känns bara så jävla bra :D Jag ska även iväg och bowla snart, så det ska ju också bli nice, även om det kommer gå åt helvete för mig, vilket det alltid gör när jag bowlar, men det är luuugnt!

Usch, det här inlägget måste bli jobbigt för er att läsa, så nuuu pyser jag från bloggsfären.

TJINGELING PLING, PLONG, KONG, TONG (eeeeeeuuuuw inte hoooooooon)

Nääee, hej då!

Tjing tjong

Ösch, jag är lika snorig idag, men jag måste iväg till det där förbaskade jobbcentret för att bestämma en tid för nästa möte. Det känns ganska blä att behöva gå dit, vara där i fem minuter, och sedan gå hem. Fast, ja... Jag ska väl inte klaga, det är så fint väder ute :D

Potpurri i min näsaaa

Veronica vill att jag ska blogga nu. Egentligen tror jag att hon bara vill smaka på mitt snor, faktiskt. Hon är rätt avundsjuk på att jag är sjuk, det slår jag vad om.

Inatt vaknade jag flera gånger av att det rann snor, det var mysigt! :) Därför kände jag att det var bäst för mig och alla andra på jobbcentret att inte gå dit idag heller. De hade nog blivit irriterade på mig om jag gick ut stup i kvarten för att snyta mig, och jag hade skämts om jag skulle suttit där och droppat snor på bordet. Så de föredrar nog att jag är hemma, höhö.

Men visst fan är det härligt att våren har kommit nu? :D Man blir sååå glad, även om jag bara vistats vid datorn i mitt rum med neddragna persienner, men det är nice ändå.

Idag kom även mina deklarationspapper, snacka om att jag blev glad! Nu behöver jag bara jobb också... Mjaaaaaaaoooo!


Jak er noob

Jag tycker alla vänliga själar som läser det här kan regga sig HÄR

För det tycker jag är kul, och det kommer säkert ni också göra. Mest för att det är ett beroendeframkallande spel, och för att jag får gratis premium. Därför är ni gulliga och gör det för min skull :) Typ... alla sju personer som läser min blogg, tihi!

RSS 2.0