Ååh...

... stryp mig! Jag har enbart skrivit 1200 ord, jag har 1600 ord kvar till minimum antal ord men jag känner redan att jag fått in det mesta, hur fasiken ska detta gå? Det kommer bli ungefär 1000 ord med enbart ordbajseri. Den här gången känns det verkligen värdelöst, ni få hålla tummarna på att jag överhuvudtaget når ett E.

Jag kanske ska börja särskriva? Fast då lär jag väl få minus för det istället.

Plus idag är åtminstone att min mor bakar bullar (ja, jag vet att det borde vara jag som bakar det åt henne) så det ska jag smaska i mig senare.


Hå och hej med farbror Frej

Igår firades kursslutet med klassen, åtminstone de flesta, några valde ju att svika ;)

Det var hursomhelst sjukt trevligt, det började med parkhäng i rålis, när regnet började falla drog vi iväg till krogen. Medan en för en valde att gå var det några få kvar tills slutet (mitt slut iaf, en valde att vara kvar på sista krogen). Eve bjöd på en show på sista krogen, genom karaoke på scen, jag skippade det... jag kan ju liksom inte sjunga, hähä!

Den närmsta veckan kommer det bli väldigt mycket plugg för min del, examinationen ska nämligen in på klämdagen nästa vecka, det vill säga på fredag. Så kursen har ju egentligen inte slutat än, däremot har vi inga fler seminarier, så vi kan ju säga att det är slut på kursen på sätt och vis.

När vi var i rålis så tog vi självklart en massa foton, här nedan är ett utav dem. Efter att den här bilden hade tagits kom det någon skum snubbe och frågade om inte han också skulle få en rumpbild... ehum, näe inte direkt. Att han sedan var helt sjuk att han lade ner sin ryggsäck bredvid oss och bara stod och stirra typ i två minuter innan han fattade att han inte hade något där att göra, gjorde honom ännu mer skum.



Nu ska jag däremot sätta mig på sängen igen och fortsätta på examinationen, 2200 av 2800 ord kvar att skriva. Jag räknar ner!

Okejrå

Blogguppdatering är på sin plats igen då. I lördags var jag först på utsläpp av kossorna, sedan for jag och mr Hemlig till skansen. Därav blir det mest bilder i det här inlägget, hähä. Jag är kär, jag vill ha alla djur på skansen, nästan åtminstone.

Önskelista:


En underbart söt killing!





Lemurerna blev jag extra förtjust i, så underbart söta!


Något jag däremot inte vill ha är:

Visst, den är söt, men direkt när vi vände ryggen och skulle gå, attackerade den stängslet precis där vi hade stått. Visserligen kan det kanske ha berott på att det var parningstid där inne ;)

Förlåt som fan!

3,5 veckor på VFU med plugg på det har resulterat i en mycket trött Linda. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn så värst mycket mellan praktiken, plugget och livet. Idag var det däremot sista dagen på praktiken så anledningen till att jag ens sitter vid datorn idag är väl för att jag var tvungen att göra klart det sista på PPP:n. Snart blir det däremot en dusch sen slapp framför dumburken.



Det här har jag pysslat med i två veckor på VFUn. Och jaaa, för att vara sådär lagom rebellisk mot de där sablars genusforskarna valde jag att odla krassen med enbart flickor. Känn på den ni! Eller näe... Sanningen är väl den att det faktiskt nästan enbart var flickor som visade något intresse för växter överhuvudtaget. "Stackars barnen har positionerat sig i samhällets diskurser av vad som anses feminint" tänker ni säkert, men så tänker inte jag, tralalalaa, för några killar plockade också blommor, men intresset hos dem var inte lika stort. Så sluta vara så töntiga nu!

Jag är schizo, dags att lugna sig lite, tjing!

Hej rubrik!

Häromdagen var jag ute med mumintrollet Johan, vi begav oss ut på en promenad för att fota lite och sedan blev det mest lite bilfarande. Vi promenerade runt en sjö här i närheten och kom till en tomt där de hade mumintrollens hus utanför tomten (tror jag åtminstone) så vi utnyttjade allemansrätten och jag bestämde att han skulle sätta sig i dörröppningen. Mhmmm! Efter det fick jag mumintrollens låt på hjärnan, och har det än idag.



Vem svänger på svansen i barfota dansen? Jo Muuuuumin!



Johans vän Kitty följde också med på bilturen, hon fick balansera på instrumentbrädan.



Hennes balans var däremot inte något att hänga i julgranen, stackarn!

RSS 2.0