Hallååå dagboken!

Jag är nyss hemkommen från Veronica, och jag måste då säga att det varit mycket trevligt ikväll. Vi (jag, veronica och madde) snackade om precis allt mellan himmel och jord. Vi kom även fram till att det verkligen spökar hemma hos henne, och att vi borde ta dit tv-teamet i "Det okända". Hon har tidigare berättat om att det hänt en massa saker där och att det spökar, nu blev det verkligen konstaterat. Radion i köket verkar leva sitt egna lilla liv, den höjer och sänker volymen titt som tätt. När radion plötsligt sänkte volymen sa jag ut i luften "Määäh, höj volymen" och precis när jag avslutat meningen höjs volymen, stegrande också. Någon timme senare när volymen är låg och plötsligt höjs säger jag "Sänk volymen" och plötsligt sänks volymen. Antingen ska det väl tas som ett sammanträffande, eller så är jag en person som kan ta kontakt med andar. Det var verkligen creepy, det bodde nämligen en partynisse där innan tanten som bodde där innan dem, som hade dött i vardagsrummet. Tanten ville ifrån lägenheten så fort som möjligt, och av någon anledning funkar det inte att hänga upp någonting på ena väggen i vardagsrummet, allt bara faller ner. Som jag sa innan, det är mega creepy!

Nu ska jag nog försöka sova lite, pytte ytte lite, för jag ska nämligen med Sanna baby till någon hårmodellsgrej imorgon, eller så ska vi träffas efter för att ta en fika. Hursom så ska jag träffa Sanna iaf, det ska bli nice, vi har inte träffats sen nyår.

Jag måste bara tillägga:
Tack Vivvi och Madde för en jättetrevlig kväll, den var guld värd!

Hej gay!

Åh, nu funkar min dator som den ska igen, det är nice!

Just nu är det en massa saker som har hänt i mitt liv som gör att jag inte har någon större lust att blogga, jag kommer därför inte lägga ner särskilt mycket tid på bloggandet (som om jag någonsin gjort det?).
 
Imorgon ska jag hur som helst till Veronica på någon sorts glassparty(?), haha. Vilket tydligen innebär att vi ska sitta och äta yoghurtglass och sorbet, inte alls som glasspartyna på Stureplan, inga champagnesprutande-bakåtslickadefrisyrs-farsgrisar här inte.


BLÄ!

Usch, usch, usch! Idag ska jag till Arbetsförmedlingen, och jag har ingen lust alls att gå dit just nu.

Hej gay

Blö, blö, blö! Alla filer från den andra datorn jag vill ha kvar har fortfarande inte lagt sig till ro på den här datorn. Det går segt, allt är segt.

Buffalobajs!

Gaay

BTW, min topp på unika besökare de senaste 90 dagarna ligger på 12, det är inte särskilt bra va? Jag kan inte tjäna stora pengar på annonsörer, eller hur? xD

Gahr, frustration!

Min dator har bestämt sig för att cpa sig igen, jag förstår fan inte vad som är med den, eller snarare med mig. Virusprogrammet hittar inte ett skit, men ändå går det inte att komma in på internet, och det kommer upp en massa varningsmeddelanden om att jag har virus, vilket jag antar är viruset. Så den kan skita på sig!

Just nu sitter jag vid den andra datorn i väntan på att alla bilder och annat skit som jag vill ha sparat ska bli färdig komprimerat så att jag kan skicka över allt till den här istället. För det gick ju tydligen inte att koppla in min hårdisk i den här datorn, för de snikna jävlarna har bestämt sig för att ha en annan sorts sladd till hårddisken än vad den här har. Det funkar säkert på något sätt, men jag är inte särskilt teknisk av mig, så jag gör det på mitt sätt istället. Som visserligen tar typ 20 timmar längre, men jag orkar inte bry mig

Skit på er, hej!

Åhå, gamla minnen väcktes nyligen

Haha, jag måste säga det att jag hade väldigt roligt åt min gamla blogg. Jag fann den av en ”slump”. Jag skulle logga in på min tävlings-blogg, som inte längre är någon vidare tävling då killen jag skulle tävla mot hoppade av redan andra dagen. Så jag måste väl helt klart utnämna mig själv till vinnare. Hur som helst, jag läste alla gamla inlägg jag skrivit, det var visserligen ett år sedan jag startade den bloggen, men som de flesta vet är jag på tok för ombytlig av mig för att hållas kvar på ett ställe. Den här bloggen är nog den jag hållit fast vid längst.

Den blogg jag hittade, som förövrigt är http://theuncrowned.blogspot.com/, använde jag under sista terminen i gymnasiet. Fy satan vad hatisk jag var då, så negativ, men fan vad kul det var att läsa. Hohoho, mina och Veronicas mobbningar på i stort sett allt och alla som gick i den skolan. All mobbning var förvisso rättfärdigad, då nästan alla vi klagade på hade ett hundratal mindre hjärnceller än oss. Cause we where the best, shitfuck the rest, in the big piggy ass!

Mahahaha! Nu känner jag att min ondska sakta börjar växa sig fram igen, och det känns så skönt, så fruktansvärt skönt. Allt adrenalin, åh! Nej, kanske det är bäst om jag låter min gamla ondska steppa lite åt sidan, eller ska jag kanske låta min ondska visa sig i bloggen, där jag ändå kan vara sådär lagom anonym?

Yes, indeed, jag är en rädhågsen liten individ som inte vill att mitt skitsnack ska komma ut. Eller vänta lite nu, de flesta jag snackat skit om kan ju inte ha några större problem att hitta hit, för jag har ju ändå bloggen länkad på min MSN. Mahaha, jag är verkligen ondsint, eller så rör det helt enkelt inte mig ryggen om de får reda på det, som den nonchalanta jävel jag är.

 Här kommer förövrigt länkar till alla mina andra bloggar:

http://hjordis.blogg.se

http://harduenbira.blogg.se

http://pastejkoket.blogspot.com/


Jovisst, äkta vänskap...

Just nu känner jag mig så oerhört besviken på två av mina vänner. Vi skulle nämligen umgås idag, när vi väl träffas börjar de snacka om att de vill till en viss person för att kröka. Han hade nämligen köpt tre liter vin, och de tyckte att han skulle bjuda. Jag sa att jag inte ville dit, men när han väl säger att de kan komma så var det direkt tack och hej, vi ska åka och supa. Visst, jag hade inte tackat nej till att dra på någon fest idag, men jag ville inte dit. Så det känns ju lite sådär lagom B. Så just nu vill jag inte ha någonting med dem att göra, om de väljer att sätta alkoholen framför vänskapen är det deras bekymmer. Då vet jag åtminstone vilka jag inte ska lägga ner större möda på att trösta, uppmuntra och allt vad vänskap innebär, när jag inte får särskilt mycket tillbaka, mer än erbjudandet att följa med på fest, om ens det.


Innebandyturnering?

Nu sitter jag här och försöker komma på ett bra blogginlägg, för att göra Veronica till viljes. Vad exakt jag ska skriva om, vet jag inte riktigt. Mer än att jag sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan stoppa in mina kläder, och att Emma och Carro ska komma hit.

För några minuter sedan blev jag tillfrågad om att vara med i en innebandyturnering som målvakt, med en massa ”gamla” gubbar. Ska jag vara med, eller ska jag inte? Jag har ju all utrustning som behövs, men vågar jag spela med en massa gubbar? Finns det dusch? Måste jag duscha med alla dessa gubbar då?

Jag har ju trots allt inte tränat på över ett år, nästan två till och med. Jisses, det är ju nytt år nu, jag reflekterade inte över det innan, men det är fan hela två år sedan jag spelade innebandy sist! Undra hur länge jag skulle orka spela då, när jag spelade sist hade jag ju åtminstone lite kondition. Nu tror jag att min kondition är nere på botten. Well, well, det återstår att se, jag får fundera lite ett tag.


Jag är så pessimistisk!

Gahr, jag blir så jävla trött på mig själv. Jag är en sån förbannad tidspessimist, här snackar vi verkligen inte optimist, att jag ska komma försent till allt, nu är jag en sån som alltid ska komma för tidigt. Meningen är att jag ska möta Carro och Emma i stan, men så pessimistisk som jag är går jag givetvis en timme för tidigt till bussen, jag vänder visserligen på klacken och går tillbaka hem när jag märker att klockan är entimmetidigareänvadjagegentligenskaåka. Blö! Det är åtminstone fint väder ute och väldigt kallt, men det är härligt!


Nu vill jag ha jobb!

Nu har jag tagit bort min förbannade juldesign, vid tjugondag knut ska julen ut, som de säger. Även om jag var någon dag efter med det, men nu har jag hur som helst tagit bort den. Eftersom att det känns som att min fantasi går på sparlåga nu, så har jag inte gjort någon vidare ansträngning till att göra en ny design. Det får komma senare helt enkelt.

Igår var jag då på Arbetsförmedlingen, och det var exakt som jag fruktade, långtråkigt.  Jag satt och gäspade i nästan en hel timme. Det kändes precis som att sitta i skolbänken igen.

Väl hemma igen så skrev jag och Lina ut våra CV och personliga brev och begav oss in mot den stora staden. När vi kom fram till den butiken som lagt ut en annons om att de sökte butikssäljare, så var det en kille innan oss som kom dit och skulle lämna sitt CV. Han hade bara ett öra, det högra örat var en grop in och runt om ett stort ärr. Undra om Mike Tyson varit i farten igen, fast den här gången en hel munsbit istället för ett smakprov? Efter att vi lämnat våra CV kom en tjej in efter oss för att lämna in sitt CV, så det känns lite som att jag får kolla mig i arslet efter det jobbet. Vi bestämde oss istället för att gå runt i fler butiker för att kolla om det fanns några lediga jobb. På nio av tio ställen hade de inga lediga jobb, det var bara en butik som ville ta emot CV. Så vi får helt enkelt se hur allt det här urartar sig. Det är bara att fortsätta gå till en massa butiker och fråga, det verkar trots allt vara det mest effektiva sättet.

Snart måste jag städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag här efter att jag igår försökte få ut skrivaren från kartongen. Resultatet blev ju bra, den kom ut, men det ligger frigolitbitar över hela golvet nu, så kan det gå.


Isch!

Snart ska jag åka till den förbannade Arbetsförnedringen, jag har inte alls någon lust med det. Att det dessutom är ett obligatoriskt möte, med information som man utan problem kan läsa till sig själv, gör det hela ännu mer irriterande. Jag får väl stå ut med att sitta där i en hel jävla timme, uttråkad och jävlig, precis som i skolbänken. Usch och fy!


Träsk, blö

Yes, idag har jag då varit med min kära kusin. Vi bestämde oss för att åka in till Slöddertälje för att kolla på lite kläder, eller ja, mest var det nog som ett tidsfördriv. Väl tillbaka till helvetesorten gick vi in på ICA för att inhandla mandelmassa och blockchoklad. När vi kom hem till henne satte vi oss och ner för att göra en massa fula figurer och doppa i choklad. Mandelmassan hamnade nog mer i våra munnar än på tallriken. Fast det blev ändå en mängd fina skapelser.


Imorgon står då Arbetsförnedringen på schemat och därefter jobbsök. Lina ska med in till den stora staden imorgon, för att även hon söka jobb. Så nu hoppas jag att ni alla håller tummarna för oss, så att vi inte behöver bli ett par arbetslösa fiaskon sittandes vid en parkbänk med vår T-röd.


Hej gay!

Wohoo! Nu har jag kommit så långt att jag har skrivit ett CV och ett personligt brev, nu ska jag bara åka och lämna det i en butik efter mitt besök hos Arbetsförnedringen imorgon. Sen får man väl hoppas på det bästa, jag har ingen aning om mitt CV eller personliga brev blev bra. Det var en person som ville läsa mitt CV för att ge mig tips, men han orkade nog inte, mohaha!


Idag ska jag träffa min kära kusin Lina, om hon behagar vakna vill säga. Fast det ska jag nog se till, telefonterror är det bästa medlet mot sjusovare, så är det bara.


Nä, nu ska jag nog hoppa in i duschen, svettodören måste väck. Så måste jag faktiskt raka armhålorna också, innan jag ser ut som en riktig fransyska.


Tjingeling, penisring!


Kiss und bajs era små möngoheads

Hej gay!


Snart börjar CSI, det ska jag checka på, som vanligt! Fy fan vad dålig jag är som kommer med så dåliga uppdateringar i bloggen. Nu är nog Veronica besviken, det här inlägget (och inlägget innan) är ju nästintill som alla fjortisbloggares inlägg; "Åh, nu ska jag äta en ostmacka, puss hej". Fy skäms på mig!


Imorgon ska jag hursomhelst försöka ringa till lite butiker och kolla om det finns några lediga jobb, sen bär det av tillbaka hem till lägenheten. Vi ska nämligen åka och kolla på en stuga på lördag, om det nu inte blir inställda planer. Det skulle hursomhelst vara perfekt om vi skulle kunna ta den, vem orkar bo i en etta liksom? Den kostar visserligen 7000 i månaden, men delat på tre blir det ju inte alls lika mycket. Jag måste bara se till att verkligen hitta ett jobb, vi måste nämligen lägga 21000 kr i deposition, alltså tre månadshyror. Men det kan det ju lugnt vara värt! Jag ska väl dock inte hoppas på för mycket.


Nej, nu börjar CSI så nu börjar min vandring mot TVn.


Hare gött, hej!


Prroooottt

Hej!

Jag hittade en gammal bild på ynkliga mig, den ska ni få ta del av.

Jag har ingen aning om varför jag är uppe nu, jag är faktiskt lite övertrött, egentligen borde jag kanske gå och sova. Jag måste söka jobb imorgon. Det är gay, men vad gör man inte! VAAAA!?

Aja, skit på er då, här har ni bilden era jeflar!

Ynkliga jag

Fullspäckat

Nu är det kanske dags för en liten uppdatering, har trots allt inte skrivit något i bloggen på två veckor och tre dagar. Det är rätt mycket som hänt under dessa två veckor, så ni får en listuppdatering.

19-22 December
På fredagen hämtade vi lillkillen hos sin mor för att ta med honom hem till oss. På vägen dit köpte vi de sista julklapparna till honom. Vi hämtade även upp killens bror med jycke.

Vi delade upp paketen så att han fick öppna något om dagen medan han var hemma hos oss. Jag kommer inte ihåg i vilken ordning han fick alla paket, men han fick en gitarr, ett lufthockeyspel, ett spidermanmonopol och två spel till hans Nintendo DS.

På lördagen gick vi på ett midvinterblot och efter det julbord. Det var riktigt trevligt. Jag har fått en ny favorit bland alkoholen, mjöd! Maah, det smakade mums, kanske kan det bero på att jag älskar honung.

På söndagen åkte vi till killens mor för att få träffa henne innan jul. Vi gav henne en julgrupp, även om hon sedan sa att vi inte skulle ge presenter till varandra så ger hon både mig och killen en varsin julklapp. Killen fick presentkort på Statoil och jag fick ett presentkort på Bokia.

På måndagen blev lillkillen upphämtad hos killens mor. Strax efter det åkte jag och killen hem till oss.

23 December
Jag och Fredrik åkte för att köpa en julgrupp till min mor och far. Eftersom jag, killen, min bror och hans tjej skulle ge en gemensam julklapp till mor och far åkte jag och killen hem till min bror, där vi skrev på kortet. Vi satt och snackade ett tag, och kom av någon anledning in på spöken, och det spann sedan vidare in på diskussion om det nedlagda sjukhuset bara ett stenkast ifrån där min bror bor. Så vi bestämde oss för att gå dit och kolla lite, även om allt där nu är renoverat och det bara är en massa bostäder i sjukhusbyggnaden. Min bror berättade om när han hade varit inne där en gång, då hade han kommit in på en gammal biosalong som var under marken. Han berättade även hur han hade hittat en massa journaler, vilket är en aning skumt, då det är sekretessbelagt och sådant inte får lämnas kvar. Hans polare hade även hittat köttyxor, rockar, gasmaskar och laboratoriegrejer i ett låst rum. Allting såg ut att ha lämnats i all hast, det låg ju även kvar bårar i korridorer.

Efter att ha varit hos min bror i ett antal timmar åkte vi hem till min mor och far för att sova.

24 December
Julafton då, efterlängtade julmat! Det var bara jag, killen och min bror som var hemma hos min mor och far. Men trevligt hade vi må ni tro. Far min blev lite rund om fötterna han, och när vi var ute och gick blev han bara fullare och fullare. Han förstod inte varför, han trodde ju att han skulle bli nykter. Jag tror att det kan bero på att hans blod var segt på att cirkulera runt i kroppen när han satt hemma, men alkoholen snurrade runt mer och mer för varje steg han tog. Mohaha!

Jag och killen fick en skrivare med scanner och kopiator, handdukar och en sodastream. Tyvärr har vi ju inte hämtat hem något utav det än.

30 December
Jag, Sanna, Sofie, Emma och Carro träffas för att planera nyår. Vi bestämmer oss för att käka fläskfilé, hasselbackspotatis, rödvinssås och bearneisesås.

Eftersom jag och Carro hade bestämt att vi skulle träffa hennes mormor senare på dagen, så begav sig alla till hennes mormor, förutom Sofie som skulle fixa dricka till nyår . Där blev vi bjudna på fika, hon är riktigt trevlig den där damen. Hon vet även vem min pappa är, han växte upp inte alls långt ifrån där hon bodde. Både min far och min farbror var/är polare med hennes barnbarns far, alltså Carros kusiners far. 

Efter att ha varit där i någon timme så åkte vi iväg hem till min mor och far, för jag var tvungen att hämta lite saker som var hemma hos dem. Emma satt kvar på tåget, för hon skulle hem till sin momor och morfar för att spela bingolotto, hon är allt en riktig tant den där Emma. 

Vi fick skjuts till Älvsjö av min kära far. Där skulle vi handla all mat inför nyår, och även bli upphämtade av killen min.

31 December 
Dagen börjar med stress, jag hade inte hunnit städa något hemma och Carro och Emma skulle komma redan vid tre. Så jag höll fortfarande på att städa när de kom. Sanna och Sofie skulle komma vid halv fem ungefär, så vi började med maten så att den åtminstone skulle vara halvklar till när de kom. Jag hade inte hunnit duscha så jag hade ju inte gjort mig iordning någonting. Jag gav Carro och Emma som uppgift att hålla koll på potatisen i ugnen medan jag stod i duschen. Precis när jag hade duschat klart kom Sanna och Sofie. Så då var det bara att skynda sig ut, fortsätta med maten. Sen fick de ta över maten igen för att jag skulle hinna sminka mig och klä på mig.

Maten blev riktigt lyckad, det gick åt väldigt fort. Efter maten började vi dricka lite smått medan vi spelade Våghals. Pizzerian nedanför oss har ingen ruccolasallad, men apa har dem banne mig.

Efter lite förkrök hemma hos mig drar vi vidare på fest. Där blir några lite väl överförfriskade, jag lyckades i alla fall rädda Carros grogg när Sanna och hon ramlade över varandra. Sen var det ju min tur att ramla, även den här gången var Carro inblandad. Men nu var det ingen som kom till min undsättning, jag föll med foten rätt mot väggen och fick ett blåmärke.

1-4 Januari
Jag har i stort sett umgåtts med Carro alla dagar detta år, vi har spelat monopol två dagar i rad, i förrgår och igår. I förrgår spelade bara jag och Carro, då vann hon stort. Igår spelade vi med killen och göteborgaren, även då var jag den första att tvingas lämna spelet, jag gick i konkurs. Killen ägde i princip alla gator, så han vann ju såklart.

Idag
Idag ska jag tvätta, och det suger, STENHÅRT!


RSS 2.0