Åhå, gamla minnen väcktes nyligen

Haha, jag måste säga det att jag hade väldigt roligt åt min gamla blogg. Jag fann den av en ”slump”. Jag skulle logga in på min tävlings-blogg, som inte längre är någon vidare tävling då killen jag skulle tävla mot hoppade av redan andra dagen. Så jag måste väl helt klart utnämna mig själv till vinnare. Hur som helst, jag läste alla gamla inlägg jag skrivit, det var visserligen ett år sedan jag startade den bloggen, men som de flesta vet är jag på tok för ombytlig av mig för att hållas kvar på ett ställe. Den här bloggen är nog den jag hållit fast vid längst.

Den blogg jag hittade, som förövrigt är http://theuncrowned.blogspot.com/, använde jag under sista terminen i gymnasiet. Fy satan vad hatisk jag var då, så negativ, men fan vad kul det var att läsa. Hohoho, mina och Veronicas mobbningar på i stort sett allt och alla som gick i den skolan. All mobbning var förvisso rättfärdigad, då nästan alla vi klagade på hade ett hundratal mindre hjärnceller än oss. Cause we where the best, shitfuck the rest, in the big piggy ass!

Mahahaha! Nu känner jag att min ondska sakta börjar växa sig fram igen, och det känns så skönt, så fruktansvärt skönt. Allt adrenalin, åh! Nej, kanske det är bäst om jag låter min gamla ondska steppa lite åt sidan, eller ska jag kanske låta min ondska visa sig i bloggen, där jag ändå kan vara sådär lagom anonym?

Yes, indeed, jag är en rädhågsen liten individ som inte vill att mitt skitsnack ska komma ut. Eller vänta lite nu, de flesta jag snackat skit om kan ju inte ha några större problem att hitta hit, för jag har ju ändå bloggen länkad på min MSN. Mahaha, jag är verkligen ondsint, eller så rör det helt enkelt inte mig ryggen om de får reda på det, som den nonchalanta jävel jag är.

 Här kommer förövrigt länkar till alla mina andra bloggar:

http://hjordis.blogg.se

http://harduenbira.blogg.se

http://pastejkoket.blogspot.com/


Kommentarer
Postat av: Vivvi

hahaha aah jistanes alltså :D Var så himlans kul att läsa, kunskapsgymnasiet lär inte sakna oss precis :D hahaha!

2009-01-19 @ 17:07:12
URL: http://foamy.blogg.se/2008
Postat av: Lina

nej då :P

tyckte själva händelsen va hemsk!

att man kan misshandla en människa till döds förstår jag bara inte och denna artikel va den jag hittade för tillfället =)

2009-01-19 @ 18:21:59
URL: http://lunntan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0