Mhmmm

Jag är väldigt dålig på att uppdatera! Jobbade i alla fall sista dagen i fredags (eller ja, för sommaren åtminstone) och igår började skolan igen. Jag fick lönen redan i fredags, så i helgen kunde jag äntligen genomföra mitt efterlängtade TV-köp. Jag är helnöjd verkligen, använder den som datorskärm och det är en sådan enoooorm skillnad. Jag menar, jag har suttit framför en gammal tjockisskärm på... vad kan den vara, 16-17"? Nu är den en 42" som gäller, mohaha!

I torsdags beställde jag även hem proteinpulver från gymgrossisten, de hade en kampanj så man fick 4kg och ett par bonusprodukter, så det var ju lika bra att slå till. Det fick bli en ny smak nu, banan, jag har inte smakat den än, men jag hoppas verkligen att den är god. Annars blir det väl bara till att tvinga i sig.

Idag stod föreläsning på schemat, med en extremt värdelös tid, 17-19... Hmpf, värd att gå på var den inte heller! Men i och med att den ändå låg så pass sent så hann jag ju med att träna på morgonen, jag var där redan vid 7:45, då var det bara jag och en till där, vilket var rätt skönt. Ingen kö på maskinerna här inte! Efter det var det bara att bege sig hem för att läsa det som skulle läsas till föreläsningen, vilket gav mig mer kunskap och information än vad föreläsningen gjorde.

Just ja, nu har jag väl ungefär en tredjedel kvar att sticka av halsduken, det går fasiken framåt!

Nu tänkte jag däremot inte babbla mer, jag ger er istället bilder på mina älskade inköp för att sedan ta mig en proteindrink. Hare!

Gaaanska generöst med bonusprodukter: t-shirt. shaker, smakprov på hallonprotein och en pillerask (vad jag nu ska med den till, så mycket pillerknaprande sysslar jag inte med)

Mitt händelserika liv!

Jahapp, då var det snart onsdag och mitten på arbetsveckan. Tiden går fort, men ändå rätt så långsamt. Förra veckan känns som om det var en evighet sedan, men samtidigt som om det var igår. Knasigt...
I lördags åkte jag förbi Oktoberfest i Älvsjö, men det blev inte så överdrivet långvarigt, en öl sen bestämde jag mig för att åka hem. Så rolig har jag varit i helgen liksom, haha! I fredags när vi var och handlade hittade jag ett gigantiskt garnnystan, som jag kände mig tvungen att köpa. Jag hade varit sjukt sugen på att sticka i några veckor, så... ja, jag började sticka helt enkelt. Jag känner mig som en riktig tant, men det är avkopplande åtminstone, så får jag ju en hemmagjord halsduk i vinter. Mahaha!
Det är väl egentligen det jag gjort om kvällarna nu sedan i fredags, stickat, vilket nöje! Så jag har inte så överdrivet mycket mer att förtälja, istället bjuder jag på en bild på stickningen, snälla jag.

Okejrå

Bara för att jag skrev i det tidigare inlägget att jag skulle försöka mig på ytterligare en uppdatering, så känner jag mig tvungen. Även om jag egentligen inte orkar, jag är sjukt trött! Jag orkade knappt träna idag, så det fick bli en lättare variant. Körde bara lite kondition, ben och mage. Baah, på något sätt känner man sig rätt så oduktig, trots att jag faktiskt borde känna mig duktig som överhuvudtaget pallrade mig dit.

Imorgon är det i alla fall fredag, och det ska bli så otroligt skönt med helg! Fan vad jag ska sova... säger jag nu åtminstone, men jag kommer säkert vakna tidigt ändå. Imorse vaknade jag en hel kvart innan klockan skulle ringa (vid fem) så nu har man ju kommit in i de tidiga morgonrutinerna redan. Sånt brukar gå väldigt fort för mig.

Någon dag måste jag damma av kameran också, det känns som om det var längesedan den användes och det är tråkigt att inte lägga upp nya bilder. Fy skäms på mig!

Däremot tänkte jag bjuda på en bild på en katt från Gotland. En kissemoj som besökte oss nästan varje dag, en riktig liten kelgris som brukade ligga i blomlådorna vid altanen, höhö!



Inte kunde jag tro att dena söta varelse hade blivit vanvårdad och övergiven av sin tidigare ägare, dumma människor!

Jobbigt jobb...?

Just nu sitter jag på jobbet, eller ja... ligger snarare. Alla ungar sover nämligen, så det är bara till att göra något lugnt och tyst. Söta är de verkligen, de små liven! Det känns däremot som om jag borde göra något vettigare, men vad kan jag göra egentligen?

Om en timme och 15 minuter slutar jag och då blir det träning. Skönt är det i alla fall att få sluta tidigt idag, och snart är den andra arbetsveckan slut. Ska försöka mig på en uppdatering till idag faktiskt, duktiga jag liksom :)

Lördagskul

Hähähä, filade den ena tumnageln nyss, den var så fruktansvärt lång... Så min fråga är, kan man gå omkring såhär?



Haha, näe fy, jag ska inte gå omkring med något mordvapen.

Den här veckan har hursomhelst gått hur bra som helst, även om det kanske varit lite väl lugnt på jobbet. Det har som mest varit 11 barn, och då har vi varit fem till sex pedagoger. Nästa vecka kommer jag i alla fall vara på min ordinarie arbetsplats och jag har inte träffat någon som kommer jobba på samma avdelning som mig, inte heller något barn som kommer vara i min grupp. Men men, det kommer gå utmärkt även där tror jag.

Idag är det bio som står på schemat, Harry Potter, JÄÄÄÄÄÄÄÄÄH! Det ska bli riktigt kul. Om några helger är det även en sorts festival här i trakten, och det är nog planerat att jag ska dra iväg på den alltså. Något måste ju hända på helgerna nu när man har sysselsättning på vardagarna.

Jag har dessutom fått hem bilderna jag skickade på framkallning. Jag skickade även in en framkallning av en fotobok med lite bilder på vänner och så, den fick jag hem igår. Nu tror jag att jag måste skicka in lite fler bilder i en sådan där fotobok, då har man fotoalbumet färdigt liksom men det är lite roligare än ett vanligt fotoalbum. Haha, jag kommer bli beroende :(

Yääh!

Den första arbetsdagen är avklarad, och det känns gudomligt! Det sjuka är att jag absolut inte hade några problem med att somna och jag var inte ett dugg nervös senare på kvällen igår och kände i princip inte av ett piss av nervositeten imorse. Det var en otroligt lugn dag idag också, vi var cirka sju pedagoger på sex barn, så ja... det förklarar väl det mesta, då det normala är omkring fem barn per pedagog. Alla var dessutom sjukt trevliga och ungarna otroligt goa. Även om dagen gick lite segt, tack vare att det var så otroligt lugnt, får man väl vara glad att det faktiskt var det den första dagen så man lärde känna personalen lite mer än vad jag hade gjort annars.

Nu är jag visserligen väldigt trött, men det handlar nog mer om att jag stått i solen i närmare åtta timmar. Så snart blir det sängen och TV som gäller.

Någon gång framöver ska jag försöka bjuda till med lite bilder också.


RSS 2.0