Plupp

I helgen var det countryfestivalen och där var jag. Inte för att jag dirket lyssnar på country, bortsett från Dolly Parton då. Men trevligt var det där i alla fall. Träffade på rätt mycket folk jag inte sett på år och dagar, så det var nice.

På lördagen blev det även ett dopp, även om det innebar att jag gick runt med blöta trosor och bh, men vad gör det?

Idag måste jag till arbetsförnedringen och fixa med en massa papper, så måste jag skicka iväg papper med posten å tjohooo. Så jag måste ringa praktiken och säga att jag inte kan komma idag, för jag vet inte om min handläggare där har berättat det för de övriga, och han har semester nu. Men, men. Kan jag inte bara få jobb där istället så jag slipper gå till arbetsförmedlingen och ha roligare? :)

Just nu känner jag att jag skulle behöva sova i en vecka, men det får jag göra någon annan gång, ett annat liv. Tjoohoo :D

Nääääämen!

Ååååh, förlåt Vivvsan! Jag såg nu att du kommenterat min blogg, och jag kan inte låta dig lida längre, jag måste mildra din abstinens efter mitt bloggande.

Det finns ju faktiskt en anledning till att jag inte kan vara inne så mycket längre, och det är först och främst min förbannade dator. Som alltid tycks göra något för att försvåra mitt datoranvändande. Nu är nätverkskortet trasigt, tror jag. Det måste vara så, annars vet jag fan inte vad som är problemet eftersom det varken funkar med att byta nätverkskabel eller att formatera skiten. Så nu har jag kanske formaterat skiten helt i onödan, men men, sånt hääänder, åtminstone mig, minst en gång varannan månad :)

Jag har även rätt fullt upp om dagarna nu, i och med att jag praktiserar, jag skulle gärna kalla det jobb, eftersom jag trivs så bra där och med alla "arbetskamrater", som jag inte kan kalla riktiga arbetskamrater egentligen :(

Imorgon jobbar jag i alla fall bara i cirka tre timmar, sen ska den förbannade arbetsförmedlingen få ett besök av mig, de ska få se på min vrede. Ett riktigt ryck i örat är vad de behöver, fy bubblan!

I helgen är det även en festival jag ska iväg på med kusinen, det ska bli riktigt kul :D Släktträff för fan, nästan i alla fall :D

Men nu måste jag nog vika hädan från denna blogg ett tag till, en nästa uppdatering kan ske snart, eller om några veckor, bara gud vet. Jag måste gå upp klockan fyra imorgon, hurra för mig som faktiskt klarar det!

Hallå dagboken... veckoboken

Vad busig jag är. Jag bloggar utan att ha gett Vivvi någon förvarning, undra om hon kommer bli helt till sig så hon kissar på sig, jag hoppas det.

Idag började min praktik, det var hur skönt som helst. Jag hade glömt bort hur skönt det var att ha någonting att göra om dagarna, plus att alla på praktikplatsen är sneella, det är ett stort feting jätteplus. Just nu känner jag mig rätt mör i kroppen, det hade jag också glömt hur det kändes, och det känns jääävligt nice! Jag kommer fan bli en biff om det fortsätter såhär, vem fan behöver lyfta skrot, liksom?

I helgen var det, som alla förmodligen vet, nationaldagen. Den spenderades med vänner, bekanta och goda personer i ett väldigt gemytligt evenemang nästan ute i bondeland. Det vill säga, en busstur på 30 min från stan. Även om jag bor längre från stan, så har vi fan tåg i alla fall. Det var hur som helst riktigt trevligt.

I fredags åkte jag, Lina och Tomas till västerhaninge på ett studentfirande. Även om det var en massa 90-talister där, så får jag faktiskt ge det ett plus ändå. Fast jag vet faktiskt inte, det kan ha varit många 80-talister där också, för där verkar många gå om ett år eller två. Förlåt, jag var bara tvungen. Bara för att de två jag kände som tog studenten faktiskt inte tillhörde den skaran av 90-talister. Oj, förlåt för att jag gjorde narr av er nu, men ni är faktiskt söta ändå, faktiskt, sa jag.

Imorgon ska jag upp vid halv fem, jag kommer känna mig väldigt levande. Jag slutar däremot tidigare också, så det är väl ganska nice.

Morgondagen ska också spenderas med Lina, vi ska koka ihop lite hemliga stuff som ni inte får veta förrän på fredag eller lördag, så det så.

Nu måste jag duscha, sen måste jag nog försöka sova.

Hejrårååå!

Woooh!

Oj dååå! Nu var det ett jävla bra tag sen jag bloggade sist, kanske dags för lite uppdatering, vaaaa!?

Så, vad fan har hänt den sista veckan? Ingen aning faktiskt, kan inte komma på något speciellt. Förutom igår då, då jag var med Lina. Määän... JA! Det suger ju att skriva när man inte har någonting vettigt att skriva, men känner ett tvång att uppdatera nu.

På måndag ska jag i alla fall börja på en praktik, wohooo, sysselsättning! Då kommer jag säkert ha massor att skriva om. För känner jag mig själv rätt kommer jag lyckas klämma in en jävla massa klantigheter som att ramla och bryta näsan eller nått.

Jag var faktiskt ute och gick här om dagen, det var nice. Jag badade fötterna, det var nog mest nice!



Även om jag har orakade ben, så får ni se dem ändå.
En egobild på mig också, bara för att... liksom!




RSS 2.0