Packa, packa, packa

Imorgon blir det ju som sagt flytt, och det enda jag har packat ner än så länge är alla böcker, filmer och kläder. Mhm... Vilken tur att det inte är så jävla mycket annat jag äger då. Allt det "administrativa" är åtminstone färdigt, vilket känns superskönt. Eftersom jag inte flyttar så superlångt gör det ju ingenting om lite kläder i tvättkorgen och så får ligga kvar, hehehe!

Nu borde jag iaf röra på arslet igen och fortsätta packa. HEEEEEEEEEEEEEEJ!

Who's the maaan!?

I'm the maaan! Mhmmmm! Blev klar med examinationen igår/inatt, trots att motivationen försvann helt efter att jag skrev sist. Såååå, jag längtar till klockan slår 14:30, då jäflar blir det sommarlov. Till på fredag, ohoho! Lite ledigt får man åtminstone! Håller tummarna för att jag kammar hem ännu ett A, då blir det A på hela kursen. Fast jag nöjer mig fasiken med ett E också, bara kursen blir avklarad.

Schooools out for SUMMER! Hähäh, euforiska jag... Euforiska, Euphoria-Sverige!

Njut, njut, njut, njut!

Nu är jag bara jobbig, jag slutar skriva istället och bjuder på en gammal sommarbild ;)


Heja!

Nu är det bara 1000 ord kvar på examinationen, jag ska kämpa järnet för att bli klar med den idag! Jag håller tummarna för mig själv att det verkligen blir så också, jag sitter hellre uppe hela natten än att ha kvar något på examinationen imorgon. Jag vet ju att jag skulle kunna vinna världsmästartiteln som ordbajsare, ju mer jag ordbajsar och bara klafsar ner nått, desto högre betyg får jag. Det är ju de två senaste examinationerna bevis för, fick nämligen A på den examination jag bittert satt och väntade på sist jag skrev. Hoho!

Sååå, blir jag klar idag/inatt, så tar jag sommarlov vid 14:30 imorgon. Då slutar redovisningen för den här examinationen, och då vill jag ha allt utskrivet så det bara är att lämna in examinationen i lärarens fack och ha det ur världen. Mhmmm! Då är det bara till att hem och fixa det sista inför flytten på fredag och bara njuuuuta!

Nu ska jag fortsätta peppra ner ord på examinationen, heeeeeeeej!


Bääh

Idag känner jag mig riktigt jäkla sliten. Hela dagen har spenderats utomhus, och det tar fan på krafterna. Vi åkte med "mellanbarnen" till en 4h-gård i närheten, och käkade matsäck där. Tjuhuu! Mysigt värre var det iaf. Direkt efter praktiken drog jag iväg till frissan, hon tycker inte att jag ska tvätta håret varje dag, men det blir liksom bara så när jag duschar liksom. Jag får väl försöka att inte tvätta det så oftaråå, somomjagskullebrymig... egentligen. Fan vad tråkig jag är, jag har liksom ingenting vettigt att skriva. Varför gör jag det då? Joooo, för att jag ska ha någon orsak till att strunta i pluggandet för ett tag. Jag har bara 1600 ord kvar till minimum åtminstone, så jag har bestämt mig för att jag ska vara klar med skiten senast på tisdag förmiddag. Det kan ni geee er på, egentligen borde jag sätta den tidigare, eftersom jag alltid tenderar att gå över tiden på mina egna deadlines. JAJA!

Nu tycker jag att min lärare kan lägga ut betygen för den tidigare examinationen också, det är ju trots allt senast tre veckor efter inlämning man ska få betyget. Idag har det gått tre veckor, ge mig betyget!!! Så här ser jag ut nu:

Bitter tjej, hej!

En jäkla massa vuxenpoäng!

Tid för uppdatering kanske!? Jag har haft fullt upp de senaste dagarna och egentligen skulle jag behöva sätta mig och skriva på examinationen, men det får vänta till imorgon.

Just nu har jag VFU, är däremot den sista veckan nu, vilket känns tråkigt... Nästa gång jag kommer dit är det flera barn som har slutat, men jag antar att de små liven måste vidare i livet de med? Utöver VFUn har jag suttit och planerat och fixat med en del, för nästa vecka ska jag nämligen flytta. Tjuuu, äntligen! Även om det egentligen gick sjukt fort. Jag gick med i bostadskön i mars, sökte den här lägenheten samma månad, men fick reda på att jag fick den för en vecka sedan.

Så idag har jag fixat med adressändring och hemförsäkring, jag har även betalat första hyran. V-U-X-E-N-P-O-Ä-N-G! Eller nått...

Den första juni blir det inflytt, samma dag som den sista examinationen ska in. Konstigt att jag vill bli klar med den den här veckan liksååååm, uääck... När examinationen är klar så tar jag sommarlov, det kanske blir några dagar åtminstone för om två veckor börjar jag jobba. Fullt ös, medvetslös!

Nu ser jag ännu mer fram emot att åka till tjeckien (trots att vi förlorade mot dem i kvartsfinalen), jag skulle verkligen behöva semester nu!

HEJ!

Nu är det fanimej sommar också, fan vad hääääärligt!


RSS 2.0