Håhå

Nu har VFUn dragit igång igen, och jag är totalt jävla matt nu. Det har verkligen varit en superkul dag och jag älskar att ungarna verkar tycka om mig väldigt mycket. Direkt när jag kom innanför grindarna började de kramas, rycka och dra i mig. Så hela dagen har varit fylld med en massa lek och skratt, vilket passar mig finfint. Det är underbart härligt att vara ute hela dagen, bortsett från två timmar för lunch och vila, när det är så pass varmt och fint vårväder. Det har varit en massa mask-, spindel- och nyckelpigsplockande idag, även en massa blommor då, härliga ungar :)

I helgen blev det en väldans massa knatande i staden med herr Hemlig, hann även med en träff med en gammal vän och ett besök på Sjätte Tunnan med den sistnämnde (som jag skamligt nog aldrig varit på innan). Det har blivit en del öl under långhelgen, det blir ju liksom bara så när solen lyser och uteserveringarna öppnas. I söndags smakade jag även min absolut första weissbier (skamligt det också, jag vet) på O.T och fy fan vad gott det var, Schneider weisse har jag för mig att den hette. Det smakade som nybakade kanelbullar, utan kanel då. Efter det blev det middag på Texas Longhorn, nomnom.



Omnomnom, verkligen värd att prova ;)


Just ja!

Jag kom på att Vivvsan ville se bild på snoken jag stötte på igår, såå, den får jag väl ta och lägga upp också!




Vivvsilur! :D

Idag har jag fått träffa henne, den där damen som bestämde sig för att flytta till Västerås för sisådär ett år sen, lite mer. Första trippen blev till en butik där hon skulle lämna tillbaka en tröja, men hon fick nöja sig med att byta den mot ett annat plagg för att de var så snikna. Efter det begav vi oss mot Djurgården för att handla oss en mjukglass, mmmmh! Vi satte oss på en bänk och skrattade åt allt och inget och Vivvsan förklarade att hon aldrig ska skaffa sig en hund om det alltid var som för de två hundägarna vi såg (den ena stannade upp och lät som en riktig fjolla när hon med bebisröst sa: "åååh guuuuuud vad söt, det såg skööönt ut"). Då får väl jag skaffa mig en extra för att kompensera upp hennes icke-köpande av hund ;)

Hon förklarade även att hon var så blyg som liten att hon inte ens vågade säga till när hon var kissnödig, jag trodde att den blygheten försvunnit... Men icke! Hon sa inte förrän efter att vi suttit på bänken i cirkus en halvtimme att hon hade med sig en filt. Vi valde därefter att förflytta oss mot gräsmattan och solen.

Egentligen var det meningen att jag skulle lägga upp både bilder och filmer, men det får räcka med bilder idag, för jag har inget tålamod att vänta i tre timmar på att enbart en film ska föras över till youtube. Så ni får helt enkelt nöja er med bilder idag :)

  









Sista bilden är på Herr Mask som Vivvsan blev rädd för, stackars Herr Mask :(

Carrobesök

Dagen har spenderats med Carrolutten, först blev det en tripp till SKHLM och sedan åkte vi hem till mig för att lämna av lite saker och bege oss ut på en promenad. Kameran följde givetvis med så fick jag ta lite foton på henne, lite roligare än alla naturbilder som tagits det senaste året. Efter det blev det kubb-tajm, och jag får väl ta och säga att Carro är mästaren. Jag lyckades bara vinna en gång av... fem? Överlägsen seger av henne ;P

Nu bjuder jag på två av alla de 80 bilder jag tog på henne, snällt va?






Bomb







Bara för att jag har varit dålig på att fota de senaste månaderna så kommer här en bildbombning. Det är så mycket roligare att fota när det börjar gro och alla varelser börjar vakna till liv.

Det är vår vår!

Den här dagen har mest spenderats på plugg och lite plockande i rummet. En del av pluggningsdelen idag var att gå ut och ta en bild inför en processkrivning, då såg jag en massa blåsippor, som jag naturligtvis kände mig tvungen att dokumentera, höhö. Annars känns det mest som att hela helgen bara försvunnit, det är sjukt vad tiden kan gå fort! Ja, ja... nog tjatat, mer bildbevis på våren.




Härlig dag

Idag har det stått en VFU-info och två föreläsningar på schemat, däremot blev det bara VFU-infon och en halv föreläsning som bockades av för mig och mina kära kurskamrater. Vi satt där och gäspade över den oerhört tråkiga föreläsningen (det kan ha berott på att solen faktiskt sken och vi inte alls var ett dugg peppade på att sitta där i fyra timmar) så vi bestämde oss för att smita iväg under pausen. Det var det lätt värt! Årets första uteservering blev av, Fridays fick den stora äran att ha oss som kunder.

Däremot var det bara jag och Kimberly som tog oss en alkoholhaltig drink, trots det icke studentvänliga priset så slog jag till på en strawberry mojito... och JAAAAA, den var supergod, fast det visste jag ju redan. Även om vädret uppenbarligen var emot oss, då solen gick i moln när vi satte oss på uteserveringen, så satte oss där ändå för att vara lite sådär lagom rebelliska. Tack för en underbar dag tjejer!

Efter någon timme där gick jag Kimberly och Amanda vidare till Akademibokhandeln, jag var tvungen att införskaffa en kursbok, yeey! Efter det begav vi oss till gallerian för att gå in på Clas Ohlson (jag har äntligen införskaffat mig en ny häftapparat), sen satte vi oss vid ett fik och stirrade ner på det där juiceståndet Squeezed up, vi rekommenderar er med bacillskräck att inte köpa någonting därifrån. Det var faktiskt ganska vidrigt hur de hanterade all frukt och alla bär. De använde engångshandskar som de plockade frukten och bären med, däremot ansåg de tydligen inte att det var nödvändigt att byta handskar efter att de hanterat pengarna och soporna. Dessutom drog ena snubben hela handen över näsan (som att han torkade snor), utan att tvätta händerna eller sätta på sig nya engångshandskar, smarrigt va? Vi satt och observerade dem i en timme ungefär, ibland kan man ha överdrivet kul. Vi räknade lite flintar också, fast det intresset dog ganska snabbt.



Min och Kimberlys snuskigt goda mojitos!


Idag är jag snäll...

... för att jag skriver ett inlägg idag, bara för Vivvsans skull! Hon ville ha någonting att läsa när hon kom hem från träningen, och jag är ju inte den som är den, därför gör jag henne till viljes idag. Ibland förvånar jag mig själv över hur snäll jag kan vara, hähä!

Dagen har hursomhelst spenderats i skolan, under dagens lektion begav vi oss ut för en kort fågelskådning, vi skulle "använda alla våra sinnen", det lät ju lite roligt, vi vill ju gärna inte smaka på fåglarna. Det skippade vi faktiskt också. Roligt värre!

Jag har inte alls mycket att skriva om idag, faktiskt. Så... jag tror att jag ger mig nu!



Däremot så känner jag mig faktiskt även otroligt givmild idag, så jag bjuder på en bild. Fast det är nog mest för att jag ska kunna tala om för er att jag känner mig oerhört sötsugen just nu.

Det var allt för idag, tjing!

Ohyees

Nu får ni ta del av hur omvandlingen i rummet blev. Snällt va?

Före:


Efter:


Sen att det inte är helt färdigt än, jag menar, jag vill ju gärna byta ut databordet, skaffa ny tv och dataskärm, få upp några tavlor på väggarna och gardiner såklart. Det får däremot ske i framtiden, haha!


RSS 2.0