Härlig dag

Idag har det stått en VFU-info och två föreläsningar på schemat, däremot blev det bara VFU-infon och en halv föreläsning som bockades av för mig och mina kära kurskamrater. Vi satt där och gäspade över den oerhört tråkiga föreläsningen (det kan ha berott på att solen faktiskt sken och vi inte alls var ett dugg peppade på att sitta där i fyra timmar) så vi bestämde oss för att smita iväg under pausen. Det var det lätt värt! Årets första uteservering blev av, Fridays fick den stora äran att ha oss som kunder.

Däremot var det bara jag och Kimberly som tog oss en alkoholhaltig drink, trots det icke studentvänliga priset så slog jag till på en strawberry mojito... och JAAAAA, den var supergod, fast det visste jag ju redan. Även om vädret uppenbarligen var emot oss, då solen gick i moln när vi satte oss på uteserveringen, så satte oss där ändå för att vara lite sådär lagom rebelliska. Tack för en underbar dag tjejer!

Efter någon timme där gick jag Kimberly och Amanda vidare till Akademibokhandeln, jag var tvungen att införskaffa en kursbok, yeey! Efter det begav vi oss till gallerian för att gå in på Clas Ohlson (jag har äntligen införskaffat mig en ny häftapparat), sen satte vi oss vid ett fik och stirrade ner på det där juiceståndet Squeezed up, vi rekommenderar er med bacillskräck att inte köpa någonting därifrån. Det var faktiskt ganska vidrigt hur de hanterade all frukt och alla bär. De använde engångshandskar som de plockade frukten och bären med, däremot ansåg de tydligen inte att det var nödvändigt att byta handskar efter att de hanterat pengarna och soporna. Dessutom drog ena snubben hela handen över näsan (som att han torkade snor), utan att tvätta händerna eller sätta på sig nya engångshandskar, smarrigt va? Vi satt och observerade dem i en timme ungefär, ibland kan man ha överdrivet kul. Vi räknade lite flintar också, fast det intresset dog ganska snabbt.



Min och Kimberlys snuskigt goda mojitos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0