Heldag med Vivvsilur!

Igår träffade jag bästaste Vivvsan, och det var superkul som vanligt! Vi började med att smita till min skola för att jag skulle köpa lite kursböcker, det var väl kanske lite mindre kul. Det tog en evighet och i butiken var det kvavt som tusan och fullproppat med människor. Vi blev så sjukt sugna på milkshake eller smoothie, så vi bestämde oss för att gå till Max för att köpa en varsin milkshake och den obligatoriska chilicheesen. Mmmm!
 
Efter det så försökte vi fundera ut någonting att göra. Vi (mest Vivvsan) kom på den superba idén att spela biljard. Sagt och gjort. Nu vet vi verkligen att det inte blir någon biljardmästarkarriär för min del i alla fall ;) Och den där barterndern som sa att efter den tredje ölen så går biljardspelandet jättebra... han ljög! Roligt var det i alla fall, och det är sjukt vad mycket ord inom bowlingen som kan misstolkas alltså.
 
Sen bestämde vi oss för att dra till systembolaget och en mataffär för att köpa lite Likör 43 och mat, för att fortsätta kvällen hemma hos mig. Vi ville båda ta ett bad, Vivvsan hade inte badat en endaste gång den här sommaren, och det var vi tvungna att ändra på. Men på ren impuls så tar vi första plan till cypern istället, vi kör bad där istället. Yeaah!
 
 
Eller ja... kanske inte!
 
Men vi åkte som sagt hem till mig och gick till sjön som ligger här i närheten. På vägen dit så tyckte Vivvsan att det var lååångt, hon började dilla om att det kändes som en scen ur "I shouldn't be alive", hon trodde att det skulle komma några Mexicanska flyktingar och råna oss på vår mjölk (mjölk vi hade med oss för våra drinkar alltså, vanlig arla-mjölk). Mitt i skogen möter vi även på två cyklister, som tyckte att "det var lite otippat" att vi skulle bada. Hmmpf!
 



 
Visst, vattnet var kanske inte så supervarmt, men det var jävligt nice ändå. Tack bästaste Vivvsan för en helt underbar dag! :D Nästa gång ses vi i Spanien ;)

Oompa loompa!

Föj satan vad värdelös jag är på att uppdatera här! Men nu verkar det vara lättate att uppdatera med mobilen, så vem vet jag kanske börjar skriva mer ;)
 
Så lite summering över vad jag gjort sen sist då. Måndagen efter hemkomsten från Prag åkte jag och killen med hans föräldrar till Kolmården, möjsigt värre! På onsdagen åkte vi till hans polare i dalarna, och i måndags och tisdags målade vi om i killens sovrum. Det var liksom min semester, inte har man haft tråkigt inte!
 
Idag körde vi lyx och käkade på švejken, gaah deras jävla schnitzel alltså, skulle lätt kunna äta en till nu!
 
 Här är resultatet av sovrummets makeover (ena väggen var mörkblå innan), nya sängbord blev det också.

Prag

Nu är jag tillbaka till svedala igen, eller ja... jag har ju varit här sedan i torsdags eftermiddag. Men nu kommer uppdateringen. Det var helt klart en av de bästa resorna jag gjort, tråkigt att den var så kort bara. Hade gärna stannat där några dagar till. Det var för mycket att se på och för lite tid.

Vi hade tänkt att vi skulle åka iväg lite utanför Prag för att kolla på en kyrka, men det kändes dumt att låta en hel dag gå förlorad när vi knappt ens sett halva Prag. Så det får helt enkelt bli nästa gång, för en nästa gång kommer det garanterat bli!

Innan vi åkte kände jag mig orolig för att de pengar jag växlat in inte skulle räcka, jag växlade in 4000 kr. Men det visade sig att nästan halva reskassan var kvar när vi var på flygplatsen på väg hem igen. Så det var ju minst sagt billigt att leva där. En hel middag för två med minst en öl var gick på ungefär 200 kr. Scheissebillig!

Så nu lägger jag upp lite bilder därifrån istället för att pladdra, måste helt klart upplevas!






Hej då Sverige!

Wuuwuwuu! Har inte hunnit blogga förrän nu, och nu är det la lite illa tajmat när man sitter och väntar på att få boarda planet mot prag. Ville bara köra en uppdatering innan jag åker iväg och lägga upp en bild på bästa Vivvsilur från när vi firade in semestern i fredags. För nästa uppdatering lär ju handla om Prag ;)
Bara för det så gick det inte att ladda upp :( Pissblogg, de borde verkligen skaffa en app för android nu...

RSS 2.0