Tjipp

Idag var jag och Lina ute och vandrade. Vi bestämde oss för att ta oss en liten tripp till vår förra arbetsplats, där vi stötte på vår gamla chef. Det var trevligt att han inte var så bitter som han faktiskt kunde vara då och då förra sommaren. Jag tror faktiskt att han gillade att vi var där, han gillar nog oss ändå, trots allt. Mahaha!

Vi såg även en volontärarbetare från förra året som jobbade, om det var frivilligt eller mot betalning nu vette sjutton. Fast honom pratade vi inte med, vi har ju inga bonds med honom liksom. Bengt var tydligen nere på korthålsbanan och klippte med singelklipparen, och dit orkade vi väl inte riktigt gå.

Hur som helst, idag har jag även ätit schnitzel, det var gott :)

Nu ska ni få se på lite bilder, mums.


Jag ser ut som en kort bajsnödig sak här, faktiskt :)


Lina är en trädkramare och jag är ett mongo, som i vanlig ordning.

Världens goaste hund och min och Linas gamla arbetsplats.

.

Igår kom Carro hit, vi köpte några filmer och lite godis och chips. Hon somnade ganska mycket tidigare än mig, och jag hade väldigt roligt åt det, håhå. Hon vaknade upp några gånger och började prata helt osammanhängande ett antal gånger. Bland annat sätter hon sig upp och säger "Jag är pigg!" för att sen fråga "Vart är jag?", när jag svarade att hon var hemma hos mig la hon sig snabbt ner och sa "Då kan jag fortsätta sova".

Jag måste även skriva att jag är så grymt besviken på en person. Eftersom denne vägrar svara på telefon, varken när jag ringer eller när jag skriver sms och att denne dessutom har blockat mig på msn, så har jag inget annat val än att skriva det här, för jag förmodar att du läser.

Det är inte bara mig du har gjort besviken, utan det är hela min familj. Så mycket som vi ställt upp på dig det senaste året, får vi bara en käftsmäll tillbaka.

Jag kan inte förstå hur en vuxen person, kan hålla på så här. Vart är din ansvarskänsla?

Jag vet att du har gått vidare nu, och det är väl bra det, men för det betyder det inte att du kan lämna allt det förflutna. Jag kan väl säga att jag är glad för din skull att du hittat annat nu, och hoppas verkligen att det blir bättre den här gången än sist. Samtidigt måste du förstå att jag har blivit väldigt sårad, inte på grund av att du nu hittat något nytt, utan att jag känner mig oerhört uttnyttjad av dig. Jag har ställt upp på dig, men riskerar nu själv att åka på en massa skit på grund av det, och nu har även mina föräldrar blivit tvungna att blandas in.

Det är sorgligt att det ska behöva bli så här, men jag känner att jag inte orkar försöka skapa någon vänskap oss emellan, det går uppenbarligen inte.

Du är en väldigt fin människa, när du inte beter dig så här. Jag önskar bara att jag hade sett den här sidan av dig tidigare.

En lista, tjoho, lite uppdatering åt folket

Jag skulle leta upp en lista åt Veronica som hon skulle ha med i sin blogg. När jag hittade en kände jag att även jag var tvungen att göra den, så att det blir lite uppdatering här också.

Sätt din musik på blanda.-
Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
Använd sångtitlen som svar på frågan.

 

1. Hur mår du idag? Vetande

 

2. Kommer du komma långt i livet? Egon

 

3. Hur ser dina vänner dig? Gottes Tod


4. Kommer du gifta dig? Ain’t no party like an alcoholic party


5. Vad är ditt livs themesong? Unser land


6. Vad är ditt livs historia? Forever angel


7. Hur är skolan för dig? How much is that doggy


8. Hur kan du komma framåt i livet? Kaleidoscope


9. Hur kommer imorgon vara? Lär av historien


10. Vad är det bästa med dina vänner? Ensamma tårar


11. Vad finns i lager för nästa vecka? Little black angel


12. Vilken sång beskriver dig bäst? Jag, legend


13. Hur är det med ditt liv? Rhythm Tune


14. Vilken låt ska spelas på din begravning? Christfuck


15. Hur ser världen på dig? Macho Man


16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? Welcome to the jungle

 

17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Till the end


18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Keepin´ my way


19. Har du en djup & mörk hemlighet? Den sista runans dans


20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? That’s the deal

 

21. Hur kan jag göra mig själv glad? Myror i brallan


22. Kommer jag någonsin ha barn? Under varje rot och sten


23. Vad är några tips till mig? Knockin´ on heaven´s door

 

24. Hur kommer jag bli igenkänd? Stöveltramp


25. Vad är min danssång? Folkets Marsch

 

 

De fetstilta är lätt mina favoriter, coooolers!


Errooooooor!

Jag förstår inte varför jag inte lärt mig, varför jag inte redan lämnat IT-samhället för att bli eremit. Igår bestämde sig min datorskärm för att strejka, det gör den idag med. Som tur var hittade jag idag en gammal skärm som fick infinna sig på min älskade skärms gamla plats. Det borde vara min brors gamla skärm, eftersom anledningen till köpet för min nu strejkande skärm var för att skärmen innan det pajade.

Vad fan har elektronik emot mig? Det borde tatueras en varningtext i pannan på mig, för att jag inte ska förstöra andras elekroniska prylar. Även om jag inte riktigt förstört någons personliga tillhörigheter (vad jag vet), bara företags prylar. Ändock, varning på mig!

Förresten känns det asskumt att sitta framför en "vanlig" skärm, en såndär bajskorvsskärm som är gigantisk. Jag saknar min LCD-skärm :(

"Har Linda bloggat, nääe"

Idag har jag varit ute och gått. Det bestämde jag mig för igår. Kanske mest berodde det på att en fågel viskade i mitt öra att kossor kunde befinna sig ute i hagarna. Det blev en långpromenad på 4,5 timmar, fan vad jag är duktig. Jag fick även med mig kameran, så jag låter bilderna berätta det största av dagen. Höhöhöhö!



Linda var ute och gick i den gamla landsbygden,
där stötte hon på bebiskottar. Hon gillade dem,
så hon tog kort.

Linda anlände till en kohage, till hennes
besvikelse fanns där inga kossor.
Däremot fann hon en gammal grav från järnåldern.
Även någonting hon trodde var en snigel,
men är det inte en bajs?

I skogen hittade Linda sitt framtida hem,
om hon nu inte får ett jobb.
CP-Linda får även vara med och posera på en bild.


Linda hittade sina själsfränder,
då blev dagen gjord för henne.
Hon har döpt dem till *trumvirvel*
Gunvor och Berit!

Det var en vacker dag, som senare blev lite dystrare.
Men det tycker Linda om, för hon gillar regn.


Har Linda bloggat? Jaaaa!




Miiip

Höhö, nu har jag gjort klart min "långa" videoanimering på youtube, duktig jag är.


Spruttibangbang

Jaha, så var nästa blogg uppdaterad. Vad ska jag göra nu?

En sak jag måste göra imorgon är i alla fall att göra om bloggdesignen till den andra bloggen. Det ser ju förfärligt ut nu!

Nu får jag nog ta och lämna min dator, jag blir fan mer uttråkad av att sitta här än om jag skulle sitta och meditera.

Så hej då och god natt era looooooooooooosers :)

punkt :)

Hej! Jag är vaken, men det är förbannat tråkigt. Det är inte något kul på tvn heller, och på MSN är det fan inget roligt folk inne heller. Kaaaaanske skulle man ta och.. gå ut... Men vad fan ska jag göra ute nu? Åka in till stan och gå på någon random krog... själv? Nähääru. Kanske bara gå ut å gå, naj...

Nej, nu skriver jag bara utan att ha någonting roligt att skriva. Imorgon är det hockey i alla fall, så imorgon har jag åtminstone någon sysselsättning.

Föööörresten, Verooooonica! Jag fick räkmacka idag (eller igår då), så nu står det jämt på räkmacksfronten. Fast nästa helg kanske jag får smörgåstårta, så MIIIIIIIH på den du!

Jag kanske skulle ta och skriva i min oseriösa blogg också? Möhöhö. Just nu känner jag hur min fantasi nästan flödar, och det skulle ju vara förargligt om inte den fick blomma ut lite, ey?

.

Vi förlorade :( Meeen, vi får helt enkelt vinna bronset istället. Medalj måste det bli! Vi ska ta USA igen, dem är ingen hockeynation, det är vi. Det är ju trots allt jävligt coolt ändå att Sverige är större i hockey än vad USA är, med tanke på invånarantalet. Hade vi haft lika många invånare som USA, då hade vi lätt varit okrossbara, så det så!

HÅCKÄÄÄJ idag med :)

Just nu sitter säkert mer än hälften av Svenskarna som är hockeyintresserade och fnyser åt Tre Kronor, en utav dem är min far. Vi ligger under med 3-0 efter två perioder. Jag tänker däremot inte tappa hoppet. Vi kan ta det här! Dem behöver bara lite pepptalk, gubbarna :)

Hockey, hockey, hockey

Idag är det hockey, det måste jag kolla på. Vi måste vinna, annars kommer mitt hjärta att brista. Så nu sätter jag press på er, gubbar. MOOOOOOOOOOOOOH!

Nä, men ärligt, det är kul att kolla på. Även om jag och Jessis karl stängde av matchen mot USA, då jag sa att vi skulle förlora, att chanserna för en vändning som mot Finland 2003 var ytterst liten. Ack så fel jag hade. Det blev en likadan vändning som mot Finland och jag ångrar verkligen att jag inte såg det. Så får det inte bli idag, även om vi ligger under med 4 mål, så ska inte jag tappa hoppet på Tre Kronor, aldrig. Det får inte hända igen, förlåt mig, gubbar.

Jag måste slänga in två klipp från youtube också. Första är vändningen mot Finland 2003, den andra är vändningen mot USA i år (2009). Titta och NJUUUUUUT!


Gasa ihjäl dig med nikotin, tjära och kolmonoxid :)

Jag vill göra om min bloggdesign igen, så jag tänkte faktiskt göra det. Det är ju inte direkt så att jag har annat att göra ändå, mer än att söka jobb, men det har jag tröttnat på, höhö!

Just det ja, kanske skulle ta och skriva om studentskivan jag var på med kusinen.

Det var väl ingen direkt höjdare, jag kände ju typ inte en kotte där och musiken sög. Jag träffade faktiskt på en gammal vän där, så det var ju trevligt och rätt så förvånande. Han hade tydligen dejtat en massa tjejer från den skolan, oväntat? Naeeej, det förvånade mig inte särskilt mycket. Hohoho! Fast ja, det var ju trevligt att stöta på honom där, som jag inte träffat på... ett halvår?

Hur som helst, aldrig mer ska jag gå in i rökrummet på den krogen i alla fall. För er som vill bli gasade till döds; ställ er i Göta Källares rökrum i en halvtimme, så blir ni kvitt era självmordstankar :)

Nu ska jag börja med nya bloggdesignen, tjingeling penisring!

Sådär jaaa

Snart ska jag iväg på studentskiva med Lina. Men nej, det blir nog ingen alkohol för min del, absolut inte mer än en öl i alla fall. Sen får det fan räcka med allt vad alkohol är för min del på ett mycket bra tag. Jag känner att det börjat bli på tok för mycket för mig. Jag har druckit mer i år än vad gjorde under hela förra året, då är det faktiskt rätt illa. Fast egentligen, jag drack ju bara typ fem gånger förra året, så det är väl inte så farligt ändå. Fast det är för mycket för mig. Så ääääre!

Nu ska jag klä på mig, sen får jag höra med Linalainen när vi ska ses vid centrum.

Tjingeling penisring

Hej Stockholm!

Nuuu är det väl på tiden för mig att blogga igen efter min vecka i Mora. Det var satans skönt att komma ifrån Stockholm ett tag och det var riktigt kul att få komma tillbaka till Jessi uppe i Moraträsk. Vi tog det mest lugnt där uppe, bortsett från Valborg då.

Jag har däremot rört mig så förbannat mycket att jag är slut i hela kroppen nu, jag kan inte riktigt förstår hur Jessi klarar av allt. Hon cyklar till stallet flera gånger per dag, och dit är det ungefär tre kilometer. Så, efter den här veckan behöver jag ingen mer träning på ett år ungefär då, hohoho.

Igår cyklade vi till stallet på morgonen, på eftermiddagen gick vi ut på en långpromenad som var på totalt ungefär en mil. När vi kom tillbaka hem åkte vi till stallet igen. Snacka om att jag är helt mör i kroppen alltså.

Jag ska inte dricka alkohol på ett bra jävla tag nu, jag har märkt att jag inte längre kan kontrollera mitt alkoholintag. Ösch, jag har bara en förbannade massa minnesluckor från Valborg. Jag vet inte ens om jag vill veta vad som hände då?

Näe, nu ska ni få ta del av några bilder istället.

Och jag måste bara säga, tack för sms-sällskapet på min bussresa hem Vävvsan :D


Jessi är sexig, Jessi och jag är lite mer "normala" och till sist; jag är sexig


Vacker hund, ståtlig häst (som Jessi tycker ser ut som en älg på bilden),
fast sista bilden är faktiskt en riktig älg som vi såg på vägen hem från stallet.



Sista bild får faktiskt ta bli på Jessis husliga karl,
och en god äppelpaj.

RSS 2.0