Gaaah

Nu känner jag mig en aning frustrerad. På planeringen var idag att jag skulle gå på kusinens studentskiva, när jag sedan får se att hon skrivit "vart var du igår?" så kände jag mig rätt så förvirrad. Hon hade redan hunnit logga ut från MSN, så jag var tvungen att slå en pling. Då visade det sig att det hade varit ett jävla tryckfel på de satans biljetterna. Hon hade tydligen sagt det till mig då jag köpte dem, men det kan inte ha satt sig alls på mitt minne. Så nu känner jag mig en aning blåst, dum och jävligt korkad.


Jag ska istället kompensera henne för att jag missade hennes studentskiva genom att komma på hennes utspring imorgon. Hon tar nämligen studenten imorgon, lyckosten, jag vill också. Jag tar inte studenten förrän om 36 dagar, men jag får härda ut.


Rosa och blommigt, det är såå min stil

Nu har jag fixat till bloggen lite, den blev otroligt nog rosa och blommig(!) till synes. Det är inte riktigt min stil, men det får duga tills vidare.


Ikväll drar jag och Fågelskrämman iväg på kusinens studentskiva, det ska bli ett jävla hålligång. Inte för att jag har några pengar att köpa någon förbannad alkohol med, men med Fågelskrämman kan man ju ha kul ändå.


Idag var det egentligen meningen att jag skulle iväg till Stockholms Universitet på en föreläsning, men både jag och Veronica ansåg att en bojkott var på sin plats. Det finns då mycket vettigare saker att göra än att ha personer kring sig som vädjar att man ska vara med på en psykologisk undersökning. Nej tack, jag klarar mig bra utan.


Jag kan ju faktiskt, kanske, skriva mer efter det att jag kommit hem inatt. Men den chansen är väl inte så värst stor då jag faktiskt måste försöka ta mig upp klockan sex imorgon bitti

En halv veckas bravader, nedpräntat

Under den senaste veckan har jag hunnit med en hel del festligheter. Jag har hunnit med både att gå på studentskiva och firat killen som muckat.


I onsdags var det då mina två vänners studentskiva. Det var 70-talstema, så jag fick spöka ut mig i ett par ljusa utsvängda jeans och ett par rosa Elton John-brillor. Skivan var tyvärr inte något vidare kul då vakterna var ett par imbecilla glädjedödare, då de inte ville släppa in fem stycken ur vårat sällskap då de ansåg att "de var för fulla", trots att några av dem inte ens druckit en droppe. Jag träffade däremot på en klasskamrat på skivan, men vi pratades inte vid, han var där med sin indian till flickvän.


I fredags var jag och killen ute och käkade med den före detta örebroaren. Han hade bestämt sig för att bjuda mig och killen på mat, för att fira att killen äntligen är fri. Det var ruskigt gott, och jag måste verkligen säga tack, tack för att jag nästan fick rulla hem på grund mat och belåtenhet.


I lördags var det spelning i Gula Korsets regi. Även det var väldigt kul, jag fick tillfälle att träffa vänner jag inte sett på ungefär ett halvår. Det var ljuvlig stämning, fin och trallvänlig musik och trevligt folk. Värt att nämnas är även att killen fick en låt tillägnad sig, det var lite sött.


Enda nackdelen denna helg skulle väl då vara att ett gäng från AFA/RF skulle komma och leka badboys under spelningen. Jag såg visserligen inte skymten av dem förrän jag var på väg hem. Vi gick lugnt och sansat upp mot gullmars, när man plötsligt ser en skock maskerade småpojkar stå med påkar vid andra änden av tunneln skrikandes "Kooooom dåå, rassesviiiin" med sina pipiga stämmor. Dessvärre hade jag ingen större lust att springa efter dem med killarna i sällskapet då mina skor var mindre springvänliga. Jag hann dock se att de små parasiterna flydde fortare än kvickt när våra grabbar kom efter dem. När de sedan varit borta ett tag bestämde vi damer oss för att knata vidare mot gullmars för att kunna ta oss hem. Då mitt färdsällskap försvunnit uti tomma intet blev jag glatt överraskad av att Max och hans brud stod uppe vid bussarna, så jag åtminstone slapp stå och vänta på nattbussen själv då detta patrask rörde sig i närheten. De kan ju olyckligtvis bara gå på då de är i numerärt överläge.
 

Jag gör mig fin som hippie

Den desorienterade bloggaren är tillbaka, med nya tag

Nu har jag, återigen, skaffat en ny blogg. Förlåt för att jag förvirrar alla, som på sin höjd är två personer, som troget "följer" mitt bloggande. Jag kan ju inte direkt påstå att jag är en särskilt ihärdig bloggare, ändock har jag lyckats samla på mig hela fyra bloggar.


Anledningen till detta nyskapande är faktiskt, otroligt nog, för att jag tänkte ta bloggandet till en lite seriösare nivå, tror jag, men det återstår att se hur det blir med det. Jag har ju inte direkt lyckats gångerna dessförinnan.


RSS 2.0