Partööö

Åhåhå, i lördags var det halloween/födelsedagsfest. Det var sweinkul. Träffade på vänner jag inte sett på typ... en evighet? Först hämtade jag och killen upp Jessi i hennes bostadsort, sen åkte vi in mot stan. Jag tyckte jag såg en gammal klasskompis och sa något om det, då vände sig killen (som körde bilen) om och det resulterade nästan i en krock. Han tvärnitade, Jessi och jag flög fram. Men vi klarade oss helskinnade, som tur var ;p

Sen kom vi till lokalen som vännerna hyrt, där blev vi bjudna på mat. Eftersom jag var utklädd till pirat, så var det självklart rom och cola som skulle drickas för att göra det ännu mer verklighetstroget. Höhö.

Vid halv elva drog vi vidare, men på något sätt så lyckades jag, Jessi, Emma och hennes boyfriend komma ifrån de övriga personerna. Vi gick till en krog för att sammanstråla med Jessis vän. Där satt även två vänner som tidigare varit på festen. Sen kom även Jimmy dit, efter många om och men. Jag var tvungen att gå ut och möta honom för att han skulle hitta dit. Han visste inte ens åt vilket håll han skulle gå, även om jag tyckte att jag gav honom väldigt bra vägbeskrivningar. Men tror man att Medborgarplatsen är norrmalmstorg, jaaa, då kan det ju kanske bli lite svårt? Men sen blev han jätteglad när han hitta mig (eller jag hittade honom?).

Jessi tyckte att vi skulle dra på efterfest i min hemort. Vi fick skjuts hem av Jimmys vän, och när vi kom fram så fick vi inte tag på hennes vän. Han ringde när jag kommit hem till killen och lagt mig. Det var ju... lite sent :) Fast det var väl lika bra egentligen att det inte blev någonting i och med att jag skullle jobba dagen efter. Men det funkade finfint :)

Snart ska jag jobba igen. Det känns som om jag halvt jobbar ihjäl mig, men jag får väl stå ut, får se det som en tusenlapp om dagen ungefär så känns det lite lättare.

Näe nu ska jag hitta något annat att fördriva tiden med tills jag ska gå ^^

Tjingaling


RSS 2.0