Kiss und bajs era små möngoheads

Hej gay!


Snart börjar CSI, det ska jag checka på, som vanligt! Fy fan vad dålig jag är som kommer med så dåliga uppdateringar i bloggen. Nu är nog Veronica besviken, det här inlägget (och inlägget innan) är ju nästintill som alla fjortisbloggares inlägg; "Åh, nu ska jag äta en ostmacka, puss hej". Fy skäms på mig!


Imorgon ska jag hursomhelst försöka ringa till lite butiker och kolla om det finns några lediga jobb, sen bär det av tillbaka hem till lägenheten. Vi ska nämligen åka och kolla på en stuga på lördag, om det nu inte blir inställda planer. Det skulle hursomhelst vara perfekt om vi skulle kunna ta den, vem orkar bo i en etta liksom? Den kostar visserligen 7000 i månaden, men delat på tre blir det ju inte alls lika mycket. Jag måste bara se till att verkligen hitta ett jobb, vi måste nämligen lägga 21000 kr i deposition, alltså tre månadshyror. Men det kan det ju lugnt vara värt! Jag ska väl dock inte hoppas på för mycket.


Nej, nu börjar CSI så nu börjar min vandring mot TVn.


Hare gött, hej!


Kommentarer
Postat av: Anonym

vart ligger den stugan då? :D

2009-01-09 @ 12:47:39
URL: http://lunntan.blogg.se/
Postat av: Linda

Linaaa, du måste skriva namn :p Men jag kan säga det sen, vill inte skriva ut det på bloggen :)

2009-01-10 @ 10:35:27
URL: http://halldis.blogg.se/
Postat av: Vivvi

wiie :D jag vill ocksa veta vart stugan ligger.

Och.. jag har inte hunnit bli besviken for datorerna har tar 20 min pa sig att ladda din blogg, himlans slödderdatorer. Men nu kom jag in :D och.. jag ar nojd.. blogga lite till tills jag kommer hem sa blire super :D ahaha!

2009-01-12 @ 12:58:43
URL: http://foamy.blogg.se/mmix
Postat av: Linda

Haha, jag ska försöka ;P

2009-01-12 @ 23:18:35
URL: http://halldis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0