Vill haaa!

Har suttit och kollat lite på inredning och sånt, och faaaan vad jag skulle vilja ha en massa pengar... Ååh :( Jag blir kääär, jag vill göra om... massor!



Detta vill jag ha i sovrummet! Skjutdörrsgarderoben Tokyo från skånskabyggvaror, Ferm living tapet från tapetshopen och Monaco vägglampa från Mio.

I vardagsrummet vill jag ha den här niceiga soffan vid namn Modern living från Mio:



Den som känner sig som en jultomte i år, kan gärna få köpa allt detta till mig ;)


Kommentarer
Postat av: Vivvsan

Det verkade ganska allvarligt, men om jag förstod rätt så rör det sig "bara" om en kraftig hjärnskakning som ska ge med sig om han vilar :)



När jag var student på SU har jag för mig att det fanns terminskort för oss studerande som inte kostade så fasligt mycket... Vad ni ändrar och gör om i storstan, jag häänger ju inte meeed :D hahah, all min sthlmskunskap är gammal och omodern :(

2010-12-06 @ 22:49:20
URL: http://roosalilja.blogg.se/
Postat av: Vivvsan

Haha, ja det är bäst för honom att han piggnar på sig minsann :D



Jag var under 20 ja, men de som var över 20 köpte sådana terminskort vill jag minnas ganska säkert :D Tror till och med att det fanns förra terminen, för jag funderade på att köpa ett när jag åkte sådär mycket till sthlm och jobbade... men jag vågar inte lova säkert :D Och.. ja, det har väl ingen större betydelse nu ändå :( haha!

2010-12-06 @ 23:25:23
URL: http://roosalilja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0