Jag är en ond människa, mitt mål är att förpesta hela världen med min ondska. Startpunkt: Jobbet

Nu sitter jag här, uttråkad och trött. Jag funderar starkt på att lägga mig och kolla på tv, jag ska ju ändå upp för att jobba imorgon. Vi har chips hemma så det är bara för mig att svulla!


Idag var det faktiskt helt okej att jobba, det krånglade inte en enda gång, bortsett från att håltagarhållaren på min klippare spruckit lite så den hängde lite gulligt. Så det var bara att bända upp skiten och fortsätta jobba, däremot fick min kära arbetskollega lite mer jobb att göra efteråt, svetslopporna bet tag i hans armar.


Dessutom fick jag höra att han inte heller är särskilt förtjust i idioten på jobbet som jag skrivit om i tidigare inlägg, då idioten förmodligen pratat skit om honom och dessutom kontrollerar vad han gör, trots att han jobbat där i tio år och idioten jobbat där i drygt tre månader. Det största samtalsämnet på jobbet verkar vara min totaldiss av att åka hem med detta pulver till "man" i torsdags. Cheferna gillar inte heller denna person och hans idol... Nej, nu tycker jag att det är väldigt jobbigt att censurera namnen på de två idioterna. Den största idioten heter Joakim, kallas Jocke, den andra idioten heter Bengt, kallas Benke, så nu blir det lättare att berätta.


Hur som helst, cheferna verkar inte heller vara särskilt förtjusta i Jocke och Benke, då de i fredags frågade "Jaha, så du gick istället för att åka bil med Jocke igår, jag trodde du gillade barn", mitt svar blev då "Jo, barn gillar jag, men inte vuxna som beter sig som barn". Det är nämligen så att Jocke alltid ska envisas med att prata bebisspråk vid 38. Visst, han har barn, som förövrigt heter Luna och Laban, så det kan väl vara förklarligt om han gör det, men då med dem, inte med vuxna människor. Jag undrar om han snackar så till käringen sin också, "Naaww, ääälkiiiing ka vi nulla jiiteee", inte för att jag VILL veta, jag får kväljningar bara jag tänker på äcklet. Dessutom lämnade hans ex honom för en tjej, så får ni en större bild om vilken fjolla han verkligen måste vara.  


Nu har jag glidit ifrån ämnet lite, så åter till chefernas förmodade åsikter om dessa två idioter. Ena arbetskollegan sa "Ja, han är ju lite av en besserwisser" så sa ena chefen; "Ja, de båda tror att de är världsmästare" en stund senare går Jocke och Benke in i bilen för att åka hem så säger den andra chefen "Nu åker världsmästarna".


Nej, usch... Jag borde inte göra mig förbannad innan jag ska gå och lägga mig. Jag bävar inför måndag morgon då jag måste träffa dessa två idioter, Jocke och Benke. Förhoppningsvis hörde de oss prata i fredags och väljer då att säga upp sig så man slipper dem, för gott.  Men det är väl en önskan som aldrig kommer slå in.


War out!


Kommentarer
Postat av: Vivvi

hahah förvånande att den ena idioten heter Jocke ;P

haha och vem faen döper sina barn till "Luna" och "Laban"?... elakt :(

2008-09-06 @ 21:11:13
URL: http://foamy.blogg.se/2008

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0